Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +1 °C
Skaidrs
Ceturtdiena, 17. oktobris
Karīna, Gaits

Īrnieks nogalina dzīvokļa saimnieci; līķis divas nedēļas guļ sēņotāju iecienītā mežā

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
Ilmārs
I
Laikam tie sēņotāji, kas mūsu laikos bieži ir deklasēti elementi, domāja, ka līķis būs līķis arī vēlāk, nekur nepazudīs, bet sēnes ir lasāmas tikai pāris dienas un tad jau tārpainas. Arī tad, ja cilvēks pakrīt uz lielpilsētas ielas, tā ir liela veiksme, ja gadās kāds, kas tev palīdz. Ļoti liela veiksme...
zeme paveries
z
"Policija pieļauj, ka viens vai pat vairāki sēņotāji varētu būt redzējuši līķi, bet nav ziņojuši par to policijai, jo netālu no līķa bija svaigi grieztu sēņu paliekas." - saskaņā ar šo žurnālistikas pērli iznāk, ka sēņotāji nav ziņojuši policijai par līķi, jo līķim netālu bijušas svaigi grieztu sēņu paliekas. Pieļauju, ka domāts, ka policija pieļauj, ka sēņotāji līķi ir redzējuši, jo tam netālu bija svaigi grieztu sēņu paliekas, tomēr sēņotāji policijai par līķi neziņoja. Labs darbs, kā saka.
Pelēkais Vilks
P
Šitie "lupattautiešu izsmiekli", lakam ir no tiem slimajiem 35%, kas atbalsta lemburģa kandidatūru premjera amatam, vai atbalsta ticības mācību skolās no 2011.gada
Pelēkais Vilks
P
Es tā saprotu, ka esi policijas meklēšanā, tāpēc baidies.. Nu tas, protams, izskaidro neiejaukšanos...
Pelēkais Vilks
P
ZT » alberts 19:06 Alberts pareizi komentē- ,apstājos 1jā rindā pie gājēju pārejas ,lai palaistu gājēju .otrā rindā braucošais neapstājās ====== Nesapratu tevi, tu kramagalva! Vai ar savu kumentāru gribēji teikt, ka kļūdījies apstādamies un patiesībā vajadzēja maukt gājejam virsū?
ZT
Z
Alberts pareizi komentē- ,apstājos 1jā rindā pie gājēju pārejas ,lai palaistu gājēju .otrā rindā braucošais neapstājās, gājējs tika cauri ar sasitumiem,bet vainīgais pateica,ka esmu tur stāvējis, manis dēļ nav redzējis gājēju.Man alxokola ekspertīze,visādi protokoli,izmeklētāji,vazāja no novembra līdz martam.
zirnekliene Šeloba
z
Bet 'alberts' visai realistiski skaidro, kāpēc neziņoja... Var jau šausmināties, bet nav garantijas, ka ziņotāju no liecinieka nemēģinās pataisīt par vainīgo.
rt
r
Tas ir šokējoši. Latviešu tauta tāda dīvaina tauta - paies garām līķim, vēl pastums malā, lai var sēni nogriezt, un vēl laiski internetā iekomentēs par SAVA laiku un naudu netērēšanu zvanīšanai uz bezmaksas 112. Varbūt tik ilga būšana starp pasaules top 10 noziedzības ziņā ir uz tautu atstājusi šādu zīmogu.
XXL
X
Nu un, ja tur nosista gulētu un trūdētu Tava māte kamēr Tu mājās pa sienām staigā aiz neziņas?
alberts
a
Kāpēc lai viņi nonāktu aizdomās turamo statusā ,labāka gadījuma tiktu vazati pa tiesām un izmeklētājiem pie tam transports un laiks par SAVU naudu.Normāli rīkojušies.
no koments
n
sitas ir vienkarsi vajprats: Policija pieļauj, ka viens vai pat vairāki sēņotāji varētu būt redzējuši līķi, bet nav ziņojuši par to policijai, jo netālu no līķa bija svaigi grieztu sēņu paliekas.
Karim
K
Vai tad jums nepielec, ka jaunatne mācās no priekštečiem? ===== Pielec gan, bet tieši tāpēc smieklīga ir tēze: "Lai vecāki bībeli mājās māca". Ko tad kompartijas sekretāri un partijas ideologi saviem māca? Māca to, ka izdzīvo konkurētspējīgākie sugas īpatņi, kas evolūcijas attīstību dzen uz priekšu. Līdz ar to, bībeles baušļi var tikai traucēt stiprākajiem īpatņiem evolūcijai nepieciešamo dabisko atlasi veikt. Un tantuks izrādijās vājāka par šiem 2 jaunajiem sugas īpatņiem...
alberts
a
Vienmēr jaatceras tas ka ,VAR par 2 latiem nokaut!
Pelēkais Vilks
P
Baušļi: Tev nebūs nokaut. TEv nebūs zagt, TEv nebūs iekārot, Tev nebūs melot noteikti varētu samaitāt mūsu zelta jaunatni ============ Ko var mūzdien daudzināt tieši šīs vispārējās morālās kategorijas. Kāpēc reti dzird jūs kladzinām par pirmajiem trim baušliem, kas ir vienīgais reālais reliģijas pienesums?
ikna
i
Nu bilde, protams ir "perfekta" šīs ziņas ilustrācijai :)))

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas