Laika ziņas
Šodien
Migla
Ceturtdiena, 17. oktobris
Karīna, Gaits

Īsi pirms vēlēšanām Lapsa saraksta grāmatu par Šleseru

Īsi pirms vēlēšanām - septembrī - tiks laista klajā grāmata par politiķi, apvienības Par labu Latviju līderi Aināru Šleseru, grāmatas autori - Lato Lapsa un Irēna Saatčiane.

Kā vēsta autori, grāmata stāstīs gan par nākamā miljonāra un politiķa pirmajiem biznesa soļiem Latvijā un Norvēģijā, gan par viņa garīgajiem meklējumiem, ienākšanu lielajā uzņēmējdarbībā un politiķa karjeru. L.Lapsa vērtē: "Šo grāmatu rakstot, ātri vien izrādījās, ka šis cilvēks ir daudz sarežģītāks nekā tas enerģiskais un viegli aprobežotais "koka klucis Konstantīns", kāds viņš bieži vien izskatās un par kādu daudzi viņu arī uzskata".

Grāmatas nosaukums pagaidām netiek atklāts, taču tas precīzi raksturošot grāmatas būtību un saturu. Baltic Screen piebilst, ka pretēji izskanējušajām baumām jaunās grāmatas galvenais varonis noteikti nebūs Ventspils mērs Aivars Lembergs un tā noteikti nesauksies par rokasgrāmatu "Kā nozagt miljardu".

Diena.lv jau šogad martā vēstīja, ka žurnālista L.Lapsas uzmanības centrā nonācis politiķis A.Šlesers. Toreiz gan žurnālists nevarēja pateikt, vai grāmata varētu iznākt līdz Saeimas vēlēšanām. A.Šlesers savā Twitter profilā L.Lapsam novēlējis "radošu iedvesmu manas biogrāfijas atspoguļošanā".

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas