Laika ziņas
Šodien
Migla
Piektdiena, 17. maijs
Umberts, Herberts, Dailis

Itāļu ārsti veiks sirds operācijas Latvijas bērniem

Šonedēļ Latvijā ierodas bērnu sirds ķirurgu komanda no Itālijas, kas veiks vairākas sarežģītas sirds operācijas. Tas notiks Bērnu klīniskās universitātes slimnīcas (BKUS) ārstu un itāļu starptautiskās sadarbības ietvaros, kas notiek pateicoties Latvijas vēstniecībai Itālijā un aviokompānijai _airBaltic, _informē slimnīca, bet projekts tiek finansēts no labdarības rezultātā iegūtiem.

BKUS Bērnu kardioloģijas un kardioķirurģijas klīnikā Latvijas bērnu sirds ķirurgi veiks vairākas sarežģītas sirds operācijas bērniem ar iedzimtām sirdskaitēm. BKUS uzsver, ka bez šādas regulāras pieredzes apmaiņas nav iedomājama kvalitatīva ārstēšana tāda sarežģītā jomā kā sirds ķirurģija. Arī attīstītās valstīs joprojām viens no biežākiem nāves cēloņiem jaundzimušo vecumā ir iedzimtas sirdskaites. Vienīgā vieta Latvijā, kur bērniem tiek nodrošināta iedzimto sirdskaišu ārstēšana ir BKUS bērnu kardioloģijas un kardioķirurģijas klīnika.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli

Vēl viens vaibsts televīzijas portretā

Par publisko skandālu saistībā ar Latvijas Televīzijas lēmumu rīkot EP priekšvēlēšanu diskusijas krievu valodā Guntars Gūte sarunājas ar politologu Jāni Ikstenu.

Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas