Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +13 °C
Skaidrs
Piektdiena, 18. oktobris
Rolanda, Rolands, Ronalds, Erlends

Ivanovas lietā pratina policistus un kaimiņus

Vai Ellas Ivanovas slepkavības naktī ģimenes suņu uzvedība bija normāla, un no kurienes sākās pēdu ķēdīte sniegā, pa kuru atrasts slepkavībā apsūdzētais Ludvigs Antonovs? Ar liecinieku pratināšanu turpinoties E.Ivanovas slepkavības lietas skatīšanai, atbildes uz šiem un citiem jautājumiem mēģināja rast prokurore, apsūdzēto advokāti un tiesa.

Otrdien tiesa paguva nopratināt 12 lieciniekus, galvenokārt tos, kuri nozieguma vietā Garkalnes pagasta Priedkalnē ieradās neilgi pēc E.Ivanovas nošaušanas mājas pagalmā. Liecības sniedza vienības Alfa ekipāžas locekļi, kuri piedalījās L.Antonova aizturēšanā, Ādažu pašvaldības policisti, Ivanovu kaimiņi no blakusmājas, kā arī divus gadus pie E.Ivanovas strādājušais šoferis.

No L.Antonova advokāta Egona Rusanova jautājumiem varēja noprast, ka viņu nepārliecina policistu stāstītais par to, kā izvēlēts virziens iespējamā slepkavas vajāšanai. Vēlāk gan maza izmēra pēdas, kas veda no pagalma cauri mežam, minēja arī kaimiņš.

E.Ivanovas vīra Igora Ivanova advokāts Guntars Antoms vairākiem lieciniekiem uzdeva jautājumus par ģimenes suņiem. Saskaņā ar apsūdzību I.Ivanovs tos iemidzinājis un ieslēdzis garāžā, turklāt tā, lai tos nevarētu izlaist, neizejot pagalmā. Liecinieki atzina: suņi tonakt bija klusi, lai gan parasti uz svešiniekiem teritorijā reaģēja.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas