Laika ziņas
Šodien
Apmācies
Rīgā +9 °C
Apmācies
Otrdiena, 15. oktobris
Hedviga, Helvijs, Eda

Izjauktā gājiena rīkotājs vēršas tiesā pret Ušakovu, Roni un Dombrovski

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
WALA
W
Neredzu iemeslu kādēļ jātaisa vēl kāds 3 "saiets", ir jau Leģionāru piemiņas diena, ir arī "Uzvaras" svētki - vai tiešām nepietiek jau ar esošo propagandu un politiskajām spēlītēm ?!?!? Man šķiet ka vairāk nekā pietiek. Par vārda brīvību gan piekrītu, bet reizēm pret nenobriedušiem prātiem arī partizānu metodes ir vērts pielietot, citādāk šīs ir pārāk "auglīgs" laiks dažādu ekstrēmismu attīstībai sabiedrībā, tādēļ īsti nespēju šajā gadījumā nostāties vārda brīvības pusē. Tomēr līdz ar vārda brīvību nāk arī atbildība par "vārdiem", ko šķiet daudzi mēdz aizmirst !!!
WALA
W
Un kad vienreiz visi latvieši iemācīsies ka ne visi krievi ir okupanti pat tad ja izrāda necieņu pret valsti un tās valodu. Latvijas teritorijā daudzas tautības ir nākušas un gājušas, asimilējušas un nē, beidzat vienreiz ķerties uz nacionālistiskā "āķa" ko regulāri kāds "āpsis" izmet tieši pirms vēlēšanām. Pārtraucat tak melot paši sev.
cela diten passant
c
Atbalstu viņa rīcību. Gan vieni gan otri bija okupanti un īpaši nav jāpiemin ne vieni, ne otri. Tiesā jāvēršas tāpēc, ka; 1) neviens vēl nav atcēlis vārda brīvību, īpaši, ja netiek traucēta sabiedriskā kārtība vai apdraudēta valsts drošiba, 2) vajadzētu tomēr pret abu okupantu pieminētājiem izturēties vienādi. Vēl jo vairāk, ka sarkano okupantu pieminētāji traucē sabiedrisko kārtību veselā kvartālā. Paldies Dievam , ka Tiesa nelēma pēc patīk/nepatīk, bet, izejot no tā, ko paredz Cilvēktiesību un panatbrīvību konencija un citi likumi.
KAD
K
būs objektīvs vēstures skaidrojums, ko vajadzēs mācīt ARĪ amatpersonām? Visi trīs kungi ...izgāzušies..., par Mūrnieci nerunājot, jo viņa ne jau pirmo reizi (Bauska!), vēršas pret SAVU tautu, bet okupantu akcijas uzskata par likumīgām?!
Eva Braun
E
.. no sirds iesaku izlasīt Baibas Šābertes vēsturisko pētījumu "Ļaujiet man runāt " par H.Cukuru ... -Tad daudz ,kas Tev taps skaidrāks.... Agrāk biju skeptiska arī pret Gardu un Šiskinu .... tagad aizvien vairāk saprotu ,ka šie cilvēki ļoti labi zina ,ko dara.... Un Visu cieņu Freimanim ...
Ieva
I
Nē, protams, ir grūti iebilst, ka Baigais gads tiešām bija baigs, jo, spriežot pēc šādu freimaņu, tad pamatīgi nīdēja latviešu un visu citu Latvijā dzīvojošo tautu inteliģenci....
Ieva
I
Fakts. Uzreiz nāk, piemēram, to laiku bērnu atmiņas prātā- mazpilsētās ļoti bieži gan bodnieks, gan dakteris bija ebreji....Un tad tu vienkārši kādu rītu atklāj, ka nav vairs ne daktera, nedz arī tā bodnieka, tāpat kā bodnieka sievas un bērnu....
Ieva
I
Un manu vectētiņu naciķiem nosūdzēja latvieši. Iespējams tie, kas 40-ajā uz krievu rīkojumu doties zemes mērīšanas darbos, pateica, ka lai iet šitais, jo nav precējies!
Ieva
I
Es par sava vectētiņa, tā sacīt, nedienām visādu freimaņu elku laikos uzzināju, kad skolā lika uzrakstīt par kādu savu priekšteci. Jā, manis tur nebija, taču, piemēram, lai iztēlotos, kā jūtas etapā sūtīts cilvēks, kas redz kā citi apkārt mirst no tīfa, tīfu dabūt nebūt nav obligāti.....Un ja par patritotiem, tad es uzskatu, ka tie ir nevis visādu gājienu rīkotāji, bet tieši tādi cilvēki kā mans vectētiņš, kas atgriezās no Vācijas atpakaļ, lai gan varēja aizmukt pie sabiedrotajiem, un godīgi nostrādāja nepieprasot no PSRS nekādus labumus par konclāģeros pavadīto laiku! Un vēl viņš izaudzināja manu mammu, kas vienkārši nespēj iedomāties, ka kādu darbu var padarīt pa roku galam! Galu galā tieši strādājot tiek radītas materiālās vērtības, bet grozīties fotoaparātu gaismā, tur liela prāta nevajag! Būtu tas Freimanis vismaz grozījies sieviešu priekšā, varbūt tas novestu vismaz pie kāda bērna!
Marta
M
Kur dabūt info par piketu? Kur un cikos notiks?? BNS maitas nav ierakstījuši.
Cik var?
C
Ilgi mēs zelēsim visas šis paranoiskās iedomas, sēru dienas un visu citu? Tāpēc jau uz priekšu netiekam, ka visu laiku glūnam atpakaļ! Maz tas, ka paši tupam peļķē, savus bērnus un mazbērnus nelaižam uz priekšu!
rinķī apkārt
r
... Es pats berns budams bet ieraugot sakroplotos likus Centralcietuma seta nojautu nezverigo komunistu ricibu pret latviesu tautu ... +++ nekas tāds nevarētu notikt, ja PSRS un nacistiskā Vācija nebūtu noslēgušas Molotova - Ribentropa pakatu, kas paredzēja Baltijas valstu iznīcināšanu.Tādēļ "godināt " latviešu patriotus dienā, kad Rīgā ienāca vācu karaspēks, patiesībā tā ir 2. pasaules kara laikā bojā gājušo latviešu piemiņas zaimošana ' Bet Freimanis ar saviem domu biedriem nav spējīg tik tālu aizdomāties. Nešaubos, ka ideju rīkot 1. jūlijā "piemiņas gājienu" viņiem arī piespēlēja kāds labvēlis :)
No malas
N
Izskatās pēc paranojas!
Eva Braun
E
Cepuri nost Freimaņa priekšā .... Drosmīgs vīrs ... Jāvāc liecības par krievu zvērībām baigajā gadā... Jāaktualizē šo lappusi - ko kremlis (un žīdu naudas rausēji) turpina slēpt no pasaules...
K-K
K
... Dievs palidz, Freimani ! Taisniba paliek taisniba, lai pasaule redz un atmostas pirms sevi noliedz lidz neatgriesanai ! Tadam Ievinam butu jaieskatas savu tuvako dzives gaitas . Varbut tad izprastu kamdel viss notika ta ka tas bija - ne ta ka dazi apologetisti iedomajas ... ... Ne jau latviesi saka likvidet ar lodi pakausi Latvijas inteligenci un patriotus, maukt nagus un kraut sakroploto liku kaudzes, kas steiga tika pamestas vainas izjutas rasta panika , junija nakti ... ...Kaut kas tamlidzigs vel netika redzets ne pastradats civilizetaja Baltija ... tur luk bija motivacija sim gajienam, ne jau slavinat vienus okupantus vai otrus, saproti, meiten - tikai cilveks kurs pardzivoja sos laikus spej izjust un vel nomierinaties lidz tam bridim kad sis svetas dusmas atkal uzkurina okupantu netira un noliedzosa attieciba un darbiba pret vina tautu !!!! ... Tiesas process izmacis kadas tautas dalas jauno paaudzi patiesiba, !!!

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas