Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +10 °C
Skaidrs
Piektdiena, 18. oktobris
Rolanda, Rolands, Ronalds, Erlends

Izmaiņas šī gada budžetā joprojām miglā tītas

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
kaija
k
SVF pārstāvji skaidri un gaiši teica TV: ja valstī strādājošiem būs zemākas algas un nodokļu ieņēmumi arī būs zemāki, tad nav nekādu cerību pensijas palielināt. Kritiska budžeta deficīta apstākļos pensijas, iespējams, nāktos samazināt. Alternatīva pensiju nesamazināšanai ir lata vērtības samazināšana, bet pret to pagaidām iestājas valdība un LB, jo kursa koriģēšana var nest lielus zaudējumus finanšu sistēmā..
Oskars
O
Godmanis taču SVF uzrādīja tikai ULMAŅA pensiju un pārējām automātiski DATORS nejaiši iesita divas 00.........
Berta
B
Rodas sajūta, ka SVF ir nejēgas. Viņiem nav ne poņas, ka Latvijā 90 % pensionāriem pat nav iespējas izdzīvot. Ar šo vakardienas paziņojumu SVF ir totāli izgāzies.
Anre.
A
Vai vispār SVF zina cik zemas pensijas saņem Latvijas pensionāru lielākā daļa.Mūs nevar salīdzināt ar citu Eiropas valstu pensionāriem,kur saņem cilvēku cienīgas pensijas,ar kurām var netikai dzīvot pārticīgi,bet pat doties ceļojumos. Mūsu Latvijas pensijas lielākai daļai pensionāru ir izsmiekls un ņirgāšanās par cilvēka eksistenci.
Here
H
Vienalga nepamet sajūta, ka nodokļu nauda, pēc vadoņu domām,kaut kā materializējas pati no sevis, un vienīgais kas jādara- pareizi tā jāizdala.Un kad,lūdzu, sāksim domāt par konkrētu nozaru atbalstu, banku piežmiegšanu, lai atsāktos vismaz uzņēmēju kreditēšana?Par nākotni, -izglītību, zinātni pat neceru ,ka šiem ienāks prātā rūpēties.Viendienīšu ideju mērogs ir tik liels cik saredz pāri savam vēderam.
zvirbulēns
z
Jā, Štokijs tagad dubultos pensijas, tur nav nekādu šaubu :))))
PaPa
P
Ko nu? Štokijam tak bija plāns par pensijām! :)
Oskars
O
JAUTĀJUMS VIENKĀRŠ ; 1.Jāpārbauda personu NAUDAS PLŪSMAS bankās no 1990gada līdz 2009gadam un kam gada konta plūsma pārsniedza 10000Ls visus pārējos ienākumus jāieskaita TAUTAS KASĒ,jo tā nav godīgi nopelnīta (tas arī attiecas uz deputātiem ,ja neprata strādāt PAŠI vainīgi ). 2.Jāpārbauda izveidoto projektu piesaistīto naudas summu PAREIZĪBA (vainīgie jāsauc pie KRIMINĀLATBILDĪBAS,firmām jāliek atmaksāt nelikumīgi paņemtā TĀMES nauda. TAD MŪSU BUDŽETS ZELTĀ MIRDZĒS.
zvirbulēns
z
Ko nu ? :)))
sd
s
Jāsamazina trekno gadu pensijas, visas pensijas kas pārsniedz 200Ls samazināt ( par 50% samazināt daļu no 200-400Ls, par 80% samazināt dalu no 400-2000Ls), samazināt visas izdienas pensijas par 70-80% 40-50 gadus veciem "pensionāriem"

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

DIENA IEPRIEKŠ RAKSTĪJA

Pēc valdības demisijas ministri seminārā "parunā par dzīvi"

Šoreiz sola pārdomātāku tēriņu cirpšanu

FM: IK kritīs par 12%; jāgatavojas nopietniem samazinājumiem

Budžeta grozījumos FM paredz līdz pat 13% lejupslīdi

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas