Laika ziņas
Šodien
Daļēji apmācies
Rīgā +10 °C
Daļēji apmācies
Pirmdiena, 14. oktobris
Minna, Vilhelmīne

Izvarots ir Kāns

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
krabis>> autoram
k
Vai DSK runa, kuras dēļ tik dārgi bija jāmaksā ir kaut kur izlasāma? Būšu pateicīgs par saiti.
K-K
K
... Nomanami, Toca domu virzas, ka vel joprojam, parstav un aizstav kada grupejuma intereses ? ... Kamdel, ka normalam patriotiskam letinu situacijas analitikim pienaktos, Tocs nesaskata D. S-K lieta 100% analogiju par SVF sabiedroto kolektiva darbibu sava Tevzeme?
alberts
a
Jā - vispār jau žēl,ja attaisnos - gan jau kada "izvarota" arī no Latvijas ir pieteikusies - nu - paliks ar garu degunu.
[email protected]
h
Persona, kas savā statusā pielīdzināma teju vai valsts vadītājam, šāda persona "kniebjas" ar viesnīcas istabeni... Interesanti, uz ko vēl šī persona būtu spējīga? Ja arī tā bija provokācija, tad jo sliktāk - kodolvalsti grasījās vadīt persona, kas zaudē prātu ieraugot nē....es pakaļu. Ak Francija, kā tev ir veicies!
@
@
Ja Točs nav pamanījis, ka K(r)āns jau sākotnēji meloja - par to, ka ir pusdienojis kopā ar meitu, bet tomēr viņa DNS atrada pavisam citur, tad ko Točs var teikt aizstāvībai? Ka nesanāk izdarīt Toča pakalpojumu.
piezīme
p
Domāju, ka izvarots ir Točš. Galvā.
Goliath
G
pieminēta DSK uzruna
Diāna
D
Es nesaprotu, kā 65-gadīgs, augumā 1.60 večuks var izvarot miesās padevušos afroamerikāniešu meiču!!!
NU ATVAINO
N
Tu nepazīsti vecos franču blēžus, mīļā. Man ir nācies strādāt ar viņiem. Viņiem sexual harassment nav ne tikai norma, bet normāls uzmanības parādīšanas veids. Starp citu precētie un vecie ir uzmācīgāki par jaunajiem, tos var ātri atšūt. Itāļi ir pulka zolīdāki, ja kas.
  • 4
  • 0
alibi
a
kā tad, un kā palika ar sēklas nospiedumiem uz kleitas, neviens cits jau tas nebija, to pasaka DNs, un nav dūmu bez uguns, francijā ir pils ar līdzīga veida gadījumu stāstiem par Kānu.
vvin!
v
izvarots ir sandris točš- galvā, vēl viens brīnumjaukā dsk upuris
State
S
Kur atsauce uz orģinālo uzrunas avotu? Kur varu to lasīt?
rpg
r
prasās pēc atsauces uz avotiem par pēdējo runu!
es
e
Tas jau uzreiz bija skaidrs, ka provokācija. Es personīgi ne mirkli neticēju, ka viņš to darījis. Un istabene bija īpaši neglīta. Viņš taču varēja atļauties mīļāko tāpat ar savu statusu un iespējām, nevajadzēja mesties virsū neglītai istabenei. Tāda pati melīga provokācija tika veikta pret Vikilīks īpašnieku Assange, latviski laikam Asanžu. Viņu grib izdot Zviedrijai, burtiski linča tiesai, jo ir safabricēta izvarošanas lieta. Lielvarām nepatīk patiesība, nevienā pusē okeānam.
jobers
j
ja Asanžs domā, ka var bez atļaujas ņemt svešus datus, kāpēc lai viņš nedomātu, ka var ņemt jebkuru sievieti?
  • 2
  • 2
jobers
j
Viņš var atļauties arī advokātus un tā kā šī nav pirmā reize, tad uzskata, ka var mesties virsū katrai sievietei, ko var aizsniegt. Spriežot pēc lietas iznākuma, šī reize nebūs arī pēdējā.
  • 3
  • 1
sazvērestību teorētiķis
s
Točam kā jau padomju cilvēkam viss nepatīkamais ir "provokācija".
statistiskais statistiķis
s
"reitingi" vispār neko neliecina, jo aptaujājot ierobežotu sklaitu cilvēku var dabūt jebkurus rezultātus, kādi tikai vajadzīgi. Ja iegūtie rezultāti neder, tos nepublicē un pasūta jaunu "aptauju". Vienīgais objektīvais rādītājs ir vēlēšanu rezultāti. Bet kārtīgs mačo (spāniski "tēviņš") nevar neaizstāvēt otru tādu un kārtīgs komunistelis nevar nepabļaustīties, ja vairs nav ko teikt.
  • 0
  • 5
jautājums
j
un kur Vienotība kaut ko tādu būtu teikusi, aurojošais trolli? Vai nu citātus galdā vai tomēr nāksies noregulēt melojamo caurumu pozīcijā "aizvērts".
  • 0
  • 5
idiotam 10:47
i
no kura laika globālisms ir "boļševistisks", mazgadīgais muļķīti?
  • 0
  • 6
sazv\ērest\ību teorētiķis - demagog
s
Cik atceros, tu biedri trollingotāj vairs neko nevari pateikt un steidzīgi nomainīji tēmu. Bet aizvērties principi neļauj, vai ne?
  • 0
  • 5
arī otra
a
Vēl jau ir "vienotība" ar komunistisko triecienieci un boļsevistiskā globālisma fanātiķi ēlerti. Divi zābaki vienmēr būs pāris. :)
  • 9
  • 0
Tātad padomju partija
T
ir ZZS - tās spicē divi izcili sarkani - LKP CK loceklis un rajona komunistu 1 sekretārs ( arī speciālists pieminekļu aizsardzībā no apgānīšanas)
  • 2
  • 11
praktisks praktiķis
p
Cik atceros, Latvijā vis skaļāk par provokācijām auro "vienotība". Zemi reitingi - konkurentu provokācija, pašu biedri pieķerti blēdoties ar nodokļiem-ļauno spēku provokācija. Tātad padomju partija?
  • 12
  • 5
hh
h
laikam autors klaat staaveeja, ja zina, ka tur nebija izvaroshana. ar labiem advokaatiem daudzi vainiigie ir attaisnoti - naivs gan tas wanna be zhurnaalists, ka sho uzcepis.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas