Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +11 °C
Skaidrs
Ceturtdiena, 17. oktobris
Karīna, Gaits

Ja nesadalīs peļņu ar Arēnu, Dinamo apsvērs jaunas halles celtniecību

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
arhitektoniķis
a
Vienreiz jau valsts un pilsēta piedalījās halles projektā, kurā liela daļa ļoti dārgas pilsētas zemes palika bandītu īpašumā. Arī ar labajiem nodomiem celtā halle drīz vien klusu nonāca stepanovu un bondariku apsaimniekošanā. Tā ka vajadzētu izdarīt secinājumus un šādas muļķības neatkartot. lai lipmans un bandīti paši krāj ķieģeļus.
juris
j
tā katru gadu dala peļņu un sola celt hali))))
to_vārds
t
Dīvaini gan tu domā! Toties RD dabū Tevis iztērēto naudu par biļeti!
vārds
v
Secinājums: nevajag iet uz RD spēlēm, jo tas klubam izmaksā 1,70 Ls uz katru :D Ziedojiet klubam, sēžot mājās!
Arturs M
A
Ar Arēnu ir jāstrīdās par summu,bet jaunu celt nedrīkst,jo tur atkal piedalīsies R dome,kur ir Šlesers,un tas atkal nozīmē korupciju!!! Un kā tad nu vienas apvienības Par labu Latviju biedri tagad,tā strīdās?:D
janka
j
Tipisks krievu biznesa paraugs. Ar skatu atpakaļ šāks revidēt noslēgtus darījumus un piedraudēt ( reketēt ). Tāpēc ar krieviem neviens pasaulē neielaižas darījumos. Es runāju par nopietniem cilvēkiem.
!
!
Kā mēs pārmaksājam par elektrību un gāzi, tā arī viens biznesmenis,kas grib rīkoties ar vērienu - un presē ir izteicies, ka viņam likās: Lipmans ir turīgāks (bet nav) - var vērsties pie savām iekšējām rezervēm. Savādāk stulbi sanāk - viņam slava, kāda nu tā ir; viņam peļņa, kāda nu tā ir, bet ņaudēšana valsts virzienā - dodiet zemi, dodiet kredītlīniju, dodiet ... Dzīve pēc Krievijas varas vertikāles principa. Pats cel, pats arī nes.
grebis
g
arēnai Rīga Dinamo ir lielākais peļņas devējs. bet apetīte aug ēdot. vispār jau tā ir normāla prakse, ka klubam ir pašam savs stadions. tā arī būtu bijis jabut. domaju, ka dinamo nauda ir un 8 tk sēdvietas ir pietiekoši, jo vairāk vajag tikai uz play-off.
ak vai
a
Nē laikam pats pa Arēnu šiverējas :D Nu bet nopietni, tās summas, ko viņi tur nopelna ir nenormālas. Tu domā tie ārpakalpojumi viņiem nemaksā par iespēju tur būt un tirgoties ar trīsreiz saskrūvētām cenām :D un kā vēl maksā. Cik atceros tad pavisam pašrocīgi gan tā zeme arī netika pirkta un Arēna celta. Es gan neko nesaku, Arēna Rīgā ir diezgan liels monopolists un stāvokli izmanto. Tas ir tikai normāli, bet tapēc arī Dinamo savu halli vajadzētu. Bet tā kā tas maksā naudu (un naudas esamību jaunai hallei, diemžēl, spēcīgi apšaubu) tad nākas vien kaulēties ar Arēnu.
!
!
Tad RD atliek tikai pieteikt savus arēnas īres izdevumus savā grāmatvedībā kā labdarības ziedojumu. Uz priekšu! Ir tik viegli citiem biznesā dot padomus, ko tie nepieprasa. :)
N
Arēnā Rīga strādā tikai kādi 10 cilvēki, pārējais ir ārpakalpojumi, taka nebrēc, ja nezini...Nopērc Tu zemi, uzcel halli un atdod lētāk nomā citiem...paskaties datus, bez hokeja, ja nemaldos, kādi 400 000 gadā iekrīt....
RIEKSTUKALNS
R
BLIEŽAM AUGŠĀ - BALDONES NOVADĀ :)
J
Bez hokeja arēnaii vispār nebūtu nekādas peļņas. Cik tad tur ārpus hokeja sezonas vispār ir pasākumu, ko apmeklē 10000+ skatītāju. Gan jau visiem halles puspriekšnieķeļiem algas ir pāris tūkst./mēn.Un vēl gandrīz 0,5 ļimoni peļņas. Bišķi par treknu pašreizējos laikos. RD pareizākais solis būtu savas halles būve- tad arēna varētu sekot savam patiesajam aicinājumam un ieviest lēto ķīniešu šmotku tirgu visā platībā. P.S.aprobežotajiem naciķiem,kam aiz jebkura pasākuma rēgojas krievu roka,ieteiktu vākties uz cheloveka rakstiem.Tur lielāka ispēja pakvankšķēt.
diskobumba
d
šantāža :)
tauta
t
Jaa, jaa gribeet jus varat daudz, bet neviens naudu jums nedos jaunas halles celtniecibai! Nakotnee pec katra strida cels jaunu smilsu kasti, smiekli nak!

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas