Laika ziņas
Šodien
Migla
Pirmdiena, 14. oktobris
Minna, Vilhelmīne

Ja Zatleru nepārvēlēs, Vienotība aicinās viņu savās rindās

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
vcxyzx
v
Vienotība cer uz Zatlera rēķina pacelt savus reitingus.Zatlers ir ieguvis tautas atbalstu,un viņam nevajadzētu sasmērēties, ejot politikā.
Lapsa
L
Vienotība cer sev dabūt vairāk balsotāju ar Zatlera palīdzību. Vienotībā ir tikai šļūcēji un bezmugurkaulinieki. Dombrovskis līdz šim neko nav izdarījis, tikai pieklusinātā balsī vervelējis, lai tauta domātu, ka viss ir kārtībā. Bet patiesībā viņa sieva taisa biznesu uz valsts rekiņa. Tāds kāmis nedrīkst atrasties valdībā.
Terorists
T
Bankrotējuši politikānīši aicinās VOLDIŅU lai arī šis paliek par BANKRATU šī pretrunu,nesaskaņas,nevienotības partijeles rindās. NU KĀDS PAGODINĀJUMS VOLDIŅAM TIEK IZRĀDĪTS.
nekā personiska...
n
..šinī sakarā ĻOTI PRECĪZI šorīt Šlesers izteicās (lai kā viņš nepatiktu).!!!!...vienotība ..vēl joprojām nesaprot ..ka runa nav par krekliem ,bet ir par sirdsapziņām!!!!!!! un atvainojiet ..bet vienotībai(vismaz spicei!! ) tādas vnk NAV!!!!!!šis ''aicināsim'' ir vairāk kā DIVKOSĪGS!!!!!!!..vēl sestdien jūs taisījāties..''uzmest''!!! :))
Adatiņa
A
Tauta būs ar Zatleru un par Zatleru! Bet Bērziņš lai brauc uz "Kājiņām"ko par ES naudu uzcēla,faktiski izmānija no ES! Un vēl par to lielās,cik gudri ticis pie lielākās pensijas Latvijā, un gala punkts ,ka tautu nevar pārvaldīt ubagi, kuri tad bija tie,kuri Latviešu tautu pataisīja par ubagiem,ne tādi kā jūs un vēl protams arī citi, kuri uz aizņēmuma pamata piebāza savas kabatas un aizveda Valsti līdz nabadzībai,Nolikvidējot visas ražotnes,kuras nesa peļņu valstij un tautai,kā piemēram Godmanis-cukurfabrikas,bet pats tajā laikā iegādājās cukurfabriku Dānijā!Zvejas floti likvidējot-sagriežot kuģus izmaksājot kapeikas īpašniekiem !Gaļas kombinātus,piena kombinātus! Paldies ,Zatleram,par drosmi !
Dīzels
D
Nu ja, kā vienmēr ratus stumj pa priekšu. smieklīgi
Ingrīda
I
Un Zatlers būs duraks, ja piekritīs. Ja jau grib politikā, tad pašam sava partija jāveido. Vienotība vispār savā smieklīgumā pašlaik daudz no "Slesera neatpaliek. It kā uz viņiem Zatlera runā mājienu nebūtu bijis. Tas nu gan ir nožēlojami.
fff
f
Zatlers bija tas kas vīlās Vienotībā. Vienotība baidās no popularitātes zaudējuma
Ieva
I
Pareizi, papildiniet rindas ar kārtējo lokomotīvi. Un kas par to, kas šī lokomotīve pati nav stumjama un bīdāma, galvenais, ka smuki izskatīsies!
haizivs
h
Nedomāju, ka Zatleram vajadzīga Vienotība, kura plosās savās ambīcijās un nespēj būt vienota savu personību dēļ. Zatlers var veidot pats savu partiju.
Mantrausis
M
Nevaru spriest par Valda savtīgumu, ja Prezidents visbeidzot veic netipisku, bet gaidītu soli, taču šis Vienotības gājiens ir ļoti savtīgs, zinot, ko paši sastrādājuši un cik nosacīti populārs Valdis ir tagad....
palermo sveiciens
p
Derēja gan vēl vienu slīkoni Vienotības ambīciju un nekompetences purvā........
A.S.
A
Jā.... Vienotība ir viltīgāka nekā likās... un Štokenbergs ar Saskaņas piesaistes ideju grib būt lielākais viltnieks...
who cares
w
Man arī liekas, ka šiem varbūt pat nevajadzēja "vienoties", bet PS un SCP atsevišķi baidījās trāpīt zem 5%...
who cares
w
Nu, vispār jau Zatlera reitings ir pāris reižu lielāks par Vienotības reitingu :)

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas