Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +5 °C
Skaidrs
Piektdiena, 18. oktobris
Rolanda, Rolands, Ronalds, Erlends

Jakāns tiesā prasa atcelt Repšes noteikto disciplinārsodu - amatalgas samazināšanu par 20%

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
antons
a
kas tā par kārtību, kad katrs šmuraks var traucēt tiesu - nu ja disciplināri sodīts, tad disciplināri arī sodīts... kāda jēga no dienesta, ja katrs apakšnieks var apšaubīt priekšnieka lēmumu
Oskars
O
Kāpēc Viņš tik labi UZBAROJIES ,kad Viņu izkratīs KNAB ?
Vilis
V
Kas ir Jakāns - kad bija jāiskata pēc būtības nevainīgam uzlikts nodokļa slogs par trim personām kuras bija peļņas guvēji- turpretī tas viens to naudu nodeva tiem trijiem tad Jakāns nešķobījās - == Lūk privātā sektorā vecīt ar valsts pārvaldi cīnieties ir cita māka - veiksmi nevēlu -
sirtaki
s
Kā tur bija:"Turies Jakān, drīz Šķēle-saulvedis palīgā nāks!". Turi savu šniti: "vai nu es, vai viņš!" Esi drošs, jau Krauklis ķērca - mums te švaki ministri! Smukā blondīne Vineta, jurid.liet.spešāliste: tas budžets i švaks, šitie neko nemāk! Nebēdā Dzintar, viss būs štokos. Pieņems budžetu; gāzīs valdību; būs ES piķis; Saulvedis - prezis (Ēķa LNR jau zombē); būsi atkaliņ spicē un rullēsi tālāk. Tu vēl izčakarē pa riktīgam tiesas, šitā lieta ir svarīgāka nekā : tauta vs TP par miljonu.
sus4
s
Tev ir pierādījums saviem vārdiem? Lūzer...
Līdzjūtība
L
Nē, nu neiet, neiet tai Tautas partijai! Nu taisni žēl - šmuce viena pēc otras - Jakāns, teātru direktori, bērnu slimnīca un vēl un vēl un vēl. Visus tak mākoņpaps neizglābs, tāpēc jau Jakānam jāskrien uz tiesu. Nabadziņš, būtu aizgājis pie Sončika paraudāt, i to labāk paliktu.
sakāmais
s
ko cepies ? Arī otrai disciplinārlietai iestājies noilgums??? Un tādēļ jau ir tiesas, kas visu saliks pa plauktiem...:-))
tiesiskums
t
Atceros tos jaunlaicēnus un repšuka ģīmi tā sauktajā pašpasludinātajā "lietussargu revolūcijā", kuras dalībnieki paģērēja tiesiskumu. Tagad, skatoties uz Repšes "tiesiskumu" vienkārši smiekli nāk. Tagad visi šie tiesiskuma pieprasītāji bradā pa tiesiskumu un uz likumu viņiem ir uzspļaut, jo tas neesot svarīgs. Noilgums nozīmē, ka nevar uzsākt disciplinārlietu, administratīvo lietu vai krimināllietu un saukt personu pie atbildības, ja no pārkāpuma izdarīšanas brīža ir pagājis likumā noteiktais termiņš, bet lievedība nav uzsākta. Ar to viss ir pateikts!!!!!!! Un te ir jautājums - kurš ir izdevis prettiesisku rīkojumu uzsākt lietu pēc noilguma iestāšanās, kurš to ir izpildījis un, kurš ir pārsniedzis savas pilnvaras? Tur var un vajag tiesāties īdz pat eiropas cilvēktiesību tiesai un piedzīt kompensācijas par morālo un mantisko kaitējumu!! Ja mēs esam par tiesiskumu - tad likums ir jāievēro, ja mēs esam "par revolūciju", tad vajag močīt pa tiešo - vienkārši arestēt visus, kas nepatīk un, kurus uzskatam par "vainīgiem". Pasludinam visu likumu likumu, ka neviens likums nav spēkā līdz šī likuma darbības izbeigšanai un daram kā uzskatam par pareizu!!! T.i. beidzam liekuļot - atceļam tiesiskumu un pasludinam JL varu.
Buba
B
Priekšnieku - apakšnieku (Siv'ns:Loskutovs, Marsietis:Kakāns) kašķī ir jāvadās pēc tā, kādā krāsā pakaļa. Kam oranža - tam taisnība. ( Taukmūļu aksioma).
Lelis
L
TP ieliktenis, bledis Jakans nu ir trakuma, ka ir atstumts no siles, ka nevar zagt, korumpet un sava saimnieka Skeles kabatu pildit.
medmāsiņa
m
Jakān, nu nevajag sevi mānīt: kas ir miris, tas ir miris. Tad jau labāk pamasē sev ķermeņa lejasdaļu. Ij stress noies, ij labāk paliks.
zaglers
z
Zb tu Jāklān ! Tad jau jebkurš LV pilsonis var griezties tiesā,par samazinātajām jau tā mazājām algām ! Tu būtu nokaunējies kretīn !!!
DD1
D
Dreebnieks uzbruuk, cereedams uz TP aizmuguri.
meitene
m
Jakanam algu nonemt uz 50 %!
&&&
&
nabadziņam Jakānam alga bija tikai nožēlojami 3000 Ls pēc Dombrovska cirpiena palika 2800 Ls, bet tagad pēc Repšika soda nu vairs tikai 2200 Ls. šausmas, man pilnīgi asaras birst... Ko viņa ģimene tagad ēdīs, ko bērni vilks mugurā? Ārprāts, man vienkārši nav vārdu. Repše ir necilvēks. Pie staba tādu...

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas