Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +11 °C
Skaidrs
Piektdiena, 18. oktobris
Rolanda, Rolands, Ronalds, Erlends

Jānis Romanovskis: maksimāli jāizmanto ES nauda, jāpārskata nodokļu likumi

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
Q
Q
Jā, cilvēki ir gatavi strādāt ar zemākām algām, bet uzņēmēji negrib samazināt savu peļņu! Reāls piemērs - ko dara Re&Re ceļot stikla kalnu? Cenu nesamazina un nekaunīgi to pamato ar celtnieku algas palielināšanos pag.gadā!
Paltraku Vilis
P
Romanovska k-gs! Nauda izlietota pilnīgi pareizi: uzbūvētas mājas, bērni studē Anglijā, sievai nopirkts 10. kažoks, pat sievasmāte tika pie porcelāna zobiem..................
Paltraku Vilis
P
Aug PVN-valsts zaudē 100 miļjonus, aug bezdarbnieku skaits valsts - valsts nesaņems nodokļus, aug degvīna cena - aug "točku" skaits. Tas nozīmē , ka Latviju stūrē IDIOTI! Es neredzu starpību : Godman vai Dombrovskis- abi ir muļķi!
Baisma
B
Komentēt rakstu 09.03.2009 15:59 Riktīgs gudrinieks, tikko izdomāji!? Vai arī gribēji uzsvērt šobrīd, lai dabūtu sev kādu labumu, kādu projektiņu? ---------------------------------------------- ------------------------------------------------------------ ------------- Tas jau tiek darīts- neskatoties uz Latvijas interesēm - te eksportētājs LOBĒ LATA DEVALVĀCIJU!-- savas savtīgās intereses dēļ!
Komentēt rakstu
K
Riktīgs gudrinieks, tikko izdomāji!? Vai arī gribēji uzsvērt šobrīd, lai dabūtu sev kādu labumu, kādu projektiņu?
Oskars
O
Jāni, nodzen BĀRDU un strādā Latvijas pilsoņu LABĀ un tad būs LABI.......
Nora
N
Bezvīzu režmu ar ASV jau panācām! Atliek ieviest ASV vairāk nekā deviņdesmit gadus pastāvošo,laika gaitā prbaudīto (kopš 1917.gada) progresīvo ienākuma nodokli!
I.Skuja
I
Nevis jāpārskata,bet pavisam konkrēti: Latvijā ir jāatjauno progresīvais ienākuma nodoklis un nodokļi ir beidzot jāietur pēc maksātspējas principa-jo lielāki ienākumi,jo lielāki nodokļi,kā praktiski visā pasaulē-no ASV līdz pat Japānai un no Norvēģijas līdz Dienvidāfrikas Republikai! Ķīnu un Vjetnamu ieskaitot! Protams,ja vēlamies iet Skandināvijas valstu ekonomiskās attīstības ceļu,ātr/ak ieviest eiro,pāriet uz bezmaksas medicīnu un studijām kā vairums ES valstu!

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas