Laika ziņas
Šodien
Migla
Ceturtdiena, 17. oktobris
Karīna, Gaits

Jaunā interneta vietnē publicē Lemberga stipendiātu sarakstu

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
ZZS
Z
Ēlertei privatizējot Dienu pazuda 12 miljoni? Kādās stipendijās viņa tos pārvērta.
ZZS
Z
ZZS ir lemberga draugi un atbalsta stipendijas.
atutoshanas sardzee
a
tieshi tadu ari "neatkarigo" Latviju bija iecerejis mafiozais vdk "kolektivs"...,un nu visai driz pec kremla specdienestu viltotiem "veleshanu" rezultatiem matushkas slengs,ar patstavigo virieshu dzimumloceklu piemineshanu,klus par ES "valodu",un nakamais solis shi slenga runajosho ordu "apvienoshana" no Ziemeljuras lidz Vladivostokai. DDD
rex
r
cik naivam jābūt lai uz šo Lemberga nomelnošanu uzķerotos.. Es pa Lembergu...
pretigi
p
Tagad redzams skaidri kada nauda lava Kristopanam parcelties uz Ameriku. Nu sagribejis atpakal, jo Lemberga dotaa nauda iet uz beigam. Maita! Ari Latvijas nave Birkavs graba cik nu vareja. Un meloja. Birkavam ka privatpersonai dod 5 miljonu kreditu! Tagad redzam kaa viss te tiek bidits. Maitas, kaut jus visi apspragtu kaaa suni! Netikt nevienam sim meslam saeima vairs! Cieti!
KLM
K
(Redzi, latvieši neciena ne vienkārši, ne divkārši, bet vai nu cilvēks ir cienījams, vai tāds, no kura rokas pat ne suns neņems maizi) ..................................................... ............................................................ ................ Nu nezinu, manuprāt Jūsu tekstā zināmas pretrunas - pazīstu daudzus cilvēkus, kuri VIENKĀRŠI neciena vienu rumpīti (uzvārdu aizmirsu). Kas attiecās uz sunīti un maizīti - vai nepastāv variants - kuru maizi ēd, to dziesmu rej? Kaut gan - tas pilnīgi garām - sunīši nav tik zemu krituši ....
anonīmais šakālis
a
Lembergu vajag izstumt kaut vai tikai tāpēc, ka viņš ir kolaborants, okupācijas režīma darbonis. Ar to pilnīgi pietiek, lai viņam neuzticētu nevienu valsts vai pašvaldības amatu, nevienu santīmu valsts vai pašvaldības naudas. Mūsu visas nelaimes ir no šiem padomju laiku partijnieku censoņām, korumpantiem un blata.
Karmena
K
Un ko gan tas dod, ja šos materiālus jau redzam vairākus gadus internetā ? Un ne tikai šos, bet arī NEO publiskotos algu sarakstus. Un ne tikai tos, bet arī manis pieminētās fiktīvās apdrošināšanas (skt.manu blogu tepat augstāk) maksājumus. Ko gan dod publiskošana, ja faktiski neviena tiesībsargājošā iestāde tam nepievērš uzmanību un nekādi secinājumi netiek izdarīti un nekādi mēri, lai to apturētu, netiek pieņemti. Kaut gan, nē. Ir taču ideja, ka KNAB vajadzētu likvidēt, tas visu atrisinātu. Bet varbūt vispirms likvidēt politisko reklāmu, lai nav nevienam jāmaksā ?? Kā to paredz Pēdējā partija.
piekrītu
p
Pareizi fiksēts mehānisms - Lembergu cenšas izstumt, jo trik vienkārši natdeva Austrumiem naftas tranzītu, tagad Miķelsonu tāpat, jo jāpaspēj pieņemt pareizie lēmumi - nākošgad jau darbošies kopējā Baltijas energo birža un, ja Austrumu iontereses te nepārstāvēs "savi cilvēki" Austrumiem nāksies samazināt cenas :) Kuru apsūdzēs nākamo?
vb
v
ir jau apakšā arī pieminēts mūsu "svētā un godīgā govs" - Jaunais laiks jeb Vienotība.
Labvēļiem
L
Ja ar čemodāniņu palīdzību var panākt tika labu rezultātu kā Ventspils, tad jājautā par 100 krēslu lietderību vispār! Tad sanāk ka tur sēž tikai domāt nespējīgi nabadziņi? Varbūt tad ar nācijas klultūru kaut kas nav kārtībā? Būsim reāli - tur nevienam nav ideju, ir tikai skaudība pret citiem! Patiesībā sen jau šādus "čemodāniņus" ir iznīcinājis ES finansējums, ja tikai būtu idejas, vēlēšanās ieniegt projektus un nevis likt sprunguļus ritenī citiem, jo tie ir no otras partijas... Žēl, ka Lembergsvisu šo laiku nebija Rīgas mērs - tad mūsu pensionāri neraudātu..
j
Ko mocies tulkodams? Raksti jau tieši "prosto uvažāju"! (Redzi, latvieši neciena ne vienkārši, ne divkārši, bet vai nu cilvēks ir cienījams vai tāds, no kura rokas pat ne suns neņems maizi).
ciniķis
c
es neaģitēju es tikai saku kā pareizi domāt, bet pareiz domāt ir tā - nepatīk - nebalsoju!!!!! No tā secinājums - nepatīk ēlerte - neņemu rokā to sarakstu, kur viņa ir. Tas arī viss.
Kalnozolam
K
Malacis", drosmīgs "vecis" paust savu viedokli "ienaidnieka lauciņā". VIENKĀRŠI CIENU!
Labvēlis
L
Es zinu vēl vienu lemberga stipendiātu - ZZS deputātu, kuram saeimā nozaga naudas čemodāniņu un, kuru pēc tam par nepatiesu liecību sniegšanu sauca pie krimināltabildības. Tas bija indulis emsis. Biju izbrīnīts, kad pamanīju viņu kaut kādās vēl diskusijās. Čemodāniņš ta principā bija obščaks, visticamāk, ikmēneša maksājums no ventspils par labu lēmumu pieņemšanu saeimā un MK. Tamdēļ, ja tādi ZZS, PLL un citi netiks saeimā, es domāju viņi neko nezaudēs, jo korumpējušies viņi ir pietiekami, lai labi dzīvotu kādu laiku. Vienīgais par ko viņi var uztraukties, tas ir divas lietas - 1.viņus nejauši var sākt vajāt jaunā vara (kas maz ticams), 2.Ņemot vērā viņu ierasto (izlaidīgo un izšķērdīgo) dzīvesveidu un iedzimto prāta trūkumu kukuļos sazagtā nauda beigsies ātri, bet jauna nenāks klāt. Un tā būs dažu deputātu ģimeņu traģēdija - jaunas naudas nenākšana klāt. Bet neko citu kā spiest balsošanas pogu viņi nemāk, arī ieguldīt sazagto naudu viņi nemācēs ( ekspremjers gailis spilgts piemērs). Ja tauta viņus atbīdīs no siles es neizslēdzu kuriozus, kad deputāts var kļūt par bomzi un alkoholiķi. Problēma ir tā, ka krīzē silto vietu skaits samazinās, bet, ja SVF uzspiedīs valsts uzņēmumu prihvatzāciju un tajos pie varas nāks pragmatiskie ārzemnieki, tad kaut kādus tur bijušos deputātus bikšu deldēšanai un algas saņemšanai amatos var arī neielikt. Cilvēks, kas zaudējis varu viņiem kļūs lieks. Kapitālisms nav labdarība, ja nebūs ko dot pretī nebūs arī siltas vietas.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli

Progresīvos premjere izmanto kā zibensnovedējus

Par to, cik iemeslu demisijai jau ir sakrājis aizsardzības ministrs Andris Sprūds, kāda aprēķina pēc premjere neprasa Progresīvo deleģēto ministru nomaiņu un cik ilgi izturēs Apvienotais saraksts, ar...

Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas