Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +11 °C
Skaidrs
Ceturtdiena, 17. oktobris
Karīna, Gaits

"Jaunais laiks" šodien svin dzimšanas dienu un cer uz Vienotību

2.februārī partija Jaunais laiks (JL) atzīmē savu astoto dzimšanas dienu, šodien savā blogā Diena.lv raksta partijas priekšsēdētāja Solvita Āboltiņa. Viņa arī teic, ka «atšķirībā no laika pirms astoņiem gadiem, šodien JL ir pārliecināts, ka būt vienam pret straumi ir grūti».Atzīstot, ka partija izaugusi no rozā briļļu perioda, viņa uzsver, ka pirms astoņiem gadiem pirmo reizi politiskajā vidē kāds, proti, JL, publiski atzinis, ka Latvijā valda politika, par kuru ir kauns.

Kaut arī no bezcerīgas opozīcijas pēdējā gadā _JL _ir kļuvis par valdošo partiju valstī, S.Āboltiņa zina, ka būt premjera partijai ir pārāk nopietnas likmes, lai pret tām izturētos pavirši. «Atbildība un profesionalitāte joprojām ir mūsu kurss,» raksta _JL _līdere.Tomēr blogā jaušams, ka varas partijai lielas cerības saistās ar jaunajiem sadarbības partneriem, veidojot partiju apvienību _Vienotība_. «Šodien _JL _ir pārliecināts, ka būt vienam pret straumi ir grūti. Ir vajadzīgi sabiedrotie, kas tikpat bezbailīgi ir gatavi mainīt upes tecēšanas virzienu, iestājoties PAR vienotāku politiku,» raksta S.Āboltiņa. Viņa cer, ka politisko partiju apvienības _Vienotība _rašanās būs jauns pagrieziena punktu Latvijas politikā - gan morāli, gan fiziski būs daudz lielāks atbalstītāju pulks _JL _pamata vērtībām - vienotai un godīgai politikai.

Dzimšanas dienas atzīmēšanas plānā bija kopīga došanās nolikt ziedus pie Brīvības pieminekļa, plkst.17 - simbolisks tosts partijas birojā, bet plkst.17.30 Kara muzejā paredzēta Rīgas nodaļas paplašinātā valdes sēde ar partijas vadības piedalīšanos.

Sēdē iecerēts apspriest politisko situāciju, gatavošanos partijas 13.februāra pilnsapulcei un runāt par turpmāko sadarbību Vienotības ietvaros.

(pievienotas pēdējās divas rindkopas)

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas