Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +11 °C
Skaidrs
Ceturtdiena, 17. oktobris
Karīna, Gaits

"Jaunais laiks" šodien svin dzimšanas dienu un cer uz Vienotību

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
jausma
j
"Jaunam laikam" - ilglaicīgu izturību ! Veiksmes arī turpmāk !!!!
Populists
P
VISUS 8 GADUS SAEIMĀ UN VALDĪBĀ SKATĪJĀS KĀ TAUTU APZOG, AR SOLĪJUMIEM TAUTAI NOKĻUVA PIE TEIKŠANAS UN TŪLĪT PIRMĀ DIENĀ TIEŠI VISNABADZĪGĀKAJIEM IEDŪRA NODOKĻU DUNCI MUGURĀ ... TĀ VIETĀ LAI SAMAZINĀTU SAEIMAS, VALDĪBAS UN PAŠVALDĪBU IERĒDŅU SKAITU UN IZDEVUMUS ! ! ! Nesalīdzināmi labāk ir atlaistam (nevajadzīgam) ierēdnim vienkārši ne par ko maksāt 300,- Ls un 27 nabagiem pa 100,- Ls pielikt pie algas, NEKĀ NEVAJADZĪGU, BET PARTIJAI SVARĪGU IERĒDNI BAROT AR 3000,- Ls MĒNESĪ UZ NODOKĻU MAKSĀTĀJU RĒĶINĀ ! ! !
vass
v
uz priekšu zilie
Skosts
S
Malači Jaunais laiks un viņu atbalstītāji,daudz laimes un veiksmes mēs vēlam dzimšanas dienā.Nav lielākas laimes un bagātības kā kalpot tautai un iegūt tautas mīlestību un atzinību.Tauta jau nedzīvo vien tikai no maizes,bet lielu cerību un stiprību dot,ka viņu pārstāvji saeimā un valdībā rūpējās par mūsu attīstību un labklājību, vienmēr ,visur un pirmkārt.
Jāņonkols no laukiem.
J
Jaunais laiks labi aizmirsts vecais Godmanis. Pasakiet kas mainījies?
Oskars
O
Man KAUNS,kad TAUTA ir BADĀ,bet PARTIJAS turpina NODZERT Latviju.
He he...
H
Vai ,dzerīt, tev tak šodien svētki! Apšveicamēju! Ko šodien JL slavenā''sanai samurgosi? Vai labāk iesi ieraut kādu šļuku uz JL birojiņu? Tur jau droši jaunpupēns ar rižo jau svinē... Gods kalpot JL biezajiem!
jautājums
j
Nu jā... Sestdien sākās pilnmēness...Un re , JL arī dzimšanas dienas svinības !
He he...
H
Auuuuuuuuū, kur godīgā JL poltika? Ar binokli to neredzu, rižā- siles TP siles biedrene...
to dzeris
t
jl jaunizceptie oligarhiņi neļaus vienoties nekad!
Jukums
J
Nu tad novēlu beidzot sasparoties arī uz darbiem. Situācija valstī ir katastrofāla, bet reālas reformas nenotiek. Nodokļu politika joprojām ir ultralabēja un tikai biezajiem izdevīga.
zariņš
z
Tas, kādas bildes Diena izvēlas pievienot rakstiem, acīmredzami norāda ne vien uz to, ka redakcijai ir savs īpašs viedoklis par cilvēkiem un situācijām, bet arī uz to, cik "profesionāli" un "objektīvi" tā strādā. Personīgā nepatika stipri vien nomāc patiesās ziņas un notikumus.
dzeris
d
TP jaunieši, vai tad jums galīgi trūkst fantāzijas? Nu uzrakstiet vienreiz ko jaunu!
Terorists
T
Ja, bet šie astoņi gadi ir pārvētuši šo gaisā parauto sievišķi kas visu laiku ķiķināja un nezin kādēļ smējās par nu jau atklāti sakot par politisku grezeli. Jā tomēr atpūta un pārdomas par šo politisko zaņķi nāk tikai par labu orgaismam un veselībai.
pepaneks
p
Solvita, ielej Eināram tā vairāk šodien, varbūt kāda apskaidrība pār viņu nāks un pats notīs makšķeres! Ja nē, tad noņemiet to klaunu no ministra amata, jo nu jau pašu Slakter Ati izkonkurēs nekompetencē un plus vēl Eino tāds kā izlutināts pušelis - gribu šito, negribu šito.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas