Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +8 °C
Skaidrs
Pirmdiena, 14. oktobris
Minna, Vilhelmīne

Jaunajam Saeimas ārlietu komisijas vadītājam varētu rasties problēmas ar pielaidi valsts noslēpumam

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
krabis
k
pilnīgs sviests! Un kā ir ar pielaidēm, piemēram, Kabanovam un citiem pretvalstiskajiem elementiem!? Dīvaini, ka iestāde kuras vadībā ir atvaļināts britu ģenerālis, spēj producēt tik dīvainas lietas...
xxx
x
Nu Ražukas, vai tik nestrādā leišu labā???
Друг
Д
Droši vien Krievijas draugs. Jādod pielaide obligāti.
tm
t
Vienkārši nespēju noticēt, ka šādu var vispār mēģināt virzīt šajā amatā.. Te jau pat nav runa par pielaidēm. Nav jābūt Lambrozo, vai citam seju lasītājam, lai saprastu ar kādu pajoliņu ir darīšana. Veci nopelni Tautas frontē nedrīstētu garantēt darbu 20 gadus vēlāk. Nemaz nerunājot par to, kā viņš 3 līkumos saliecies sliktā krievu valodā apsveica JV dalībniekus. Kas bija lieki un nevajadzīgi.
vajadzīgs cits vadītājs
v
Viņš nav nav vēlamais komisijas vadītājs arī tāpēc, ka komisijā drīz tiks izskatīts tik sasāpējušais jūras robežas jautājums ar Lietuvu, un kā to varētu virzīt vadītājs lietuvietis, varat tikai minēt.
krabis
k
Vai Jūs pazīstiet Ražuku? Ja LV būtu vairāk šādu lietuviešu, tad ne Jūrmalā būtu tādas problēmas, ne arī citās vietās! Viņš visu savu apzinīgo dzīvi ir nodzīvojis Latvijā. Šo robežlīgumu parakstīja neviens cits kā latvietis Krištopāns pirms tam ar ekspertiem nekonsultējoties, tāpēc nevajag visus skatīt pēc deguniem! Pirms komentējiet, uzziniet ko vairāk...
  • 1
  • 1
hmmm
h
Atceros, cik draudzīgi viņs tikās ar Jaunā viļņa organizātoriem. Man nekas nav pret Jauno Vilni, taču, skaidrs ir viens, ja viņš Kaukāza laikā būtu aizstāvējis NATO intereses un sagājis ragos ar Austrumu "pareizajiem zēniem", tad Puķins (vai arī kāds sīkāks gariņš no viņa čekistu administrācijas), lieliski izmantotu šo iespēju, lai atriebtos pilsētas mēram pēc pilnas programmas. Nu, nevarēja Krievija rīkot vasaras lielāko krievu oligarhu un to atdarinātāju buziņu, pilsētā, kuru vadīja naidīgās un agresīvās Gruzijas draugs, NATO bloka ex emisārs Saulainajā Tbilisi, Ražuks.
Svaidis
S
šķiet-----tāds pustirliņš, līdz pilnam tirliņam nevelk.......
Buba
B
Ko nozīmē "VAR liegt"? Tikpat labi var palaist infu, ka Margēvičai manīts mīļots ērzelis un VAR piedzimt kumeļš vai Lopato Lapsānam VAR izaugt loceklis uz pieres.
!
!
Par locekli - labais! hi hi
  • 1
  • 1
selga
s
Kas tie par tekstiem-ar Zatleru līdz galam?Līdz kādam galam,kā eva braun bunkurā kopā ar hitleru?Tā smieklīgi izklausās.
puaro
p
Ta viņš ņem muldēšanas piemēru no bosa zatlera-tas arī aizrunājās par tankiem un tārpiem.
  • 5
  • 0
Dr.xy
D
Ja ir ticies ar Krievijas izlukdieneta"puisiem",tad tads Razuks ir bistams Latvijas Valstij,un vins nedrikst but neviena Valsts amata. Vina sakari ar Krievijas izlukdienestu ir japarbauda,un ja atbilst patiesibai,tad jasoda par Valsts nodevibu. Ne jau bez iemesla NATO velejas no vina atbrivoties.
viss OK
v
Ar pielaidi vai bez, savu bērnu skološanai ārzemēs par nodokļu maksātāju naudiņu, ir jau nodrošinājis. A valstij... lai iepūš.
  • 0
  • 0
Es būšu ar Zatleru līdz galam,&quot
E
Vai ta jau atkal ārkātas vēlēšanas?
  • 0
  • 0
pilnīgi pietiek
p
Ar "ražigo darbu" Jūrmalā, lai šim vairs neuzticētu nekādus noslēpumus vispār. Visu pārdos.
  • 0
  • 0

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas