Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +5 °C
Skaidrs
Sestdiena, 19. oktobris
Drosma, Drosmis, Elīna

Jaunajās telpās Okupācijas muzejs cer ievākties 2011.gadā

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
PILNAI LAIMEI
P
Visbeidzot asociācija ar sovjeta laika gāzbetonu būs pagalam kļūmīga līdzīgi lelles imaginētajiem klučiem Daugavā. Vai sauju ar melniem kristāliem viņa arī nosauktu par klučiem? Arhitektūras izpratni nosaka mēroga un perspektīvas izpratne, kura ir pilnīgi garām, acīmredzot, lelles akceptētajā Saules akmenī. Visbeidzot - pirms gārdz par kapenēm vajadzētu noskaidrot, cik Birkertam gadu, un kad viņš šo metu producēja.
PILNAI LAIMEI
P
Bet vai savā pelēkajā vielā aiz piespļautās sejas esi saskatījis proporciju starp gaišo un tumšo kā arī to, ka gaišais nez kāpēc ir zemāk par tumšo uzslāņojumu? Vai tavai īstenā latvieša īstenajai iztēlei tas neko neliek rosināt domāt?
neatsakies
n
Kaada taa bijusi. Taada taa ir bijusi.
jēkabs
j
Saukt stikla piebūvi Sarkano Strēlnieku muzeja neglītās padomju laiku celtnes vienā galā par Nākotnes Namu ir izsmiekls. Spļāviens latvieša sejā.
XXX
X
Cik netaisnīgi pret Birkertu!!!! Birkerts bibliotekas projektu Latvijai uzdāvināja!!! Iedeva par velti!!! Bez kāda materiāla labuma sev!! Pasaulē pazīstams arhitekts!!! Arhitekts, kurš ar saviem projektiem pelnīja brangu naudu!!! Bet Latvijai, savai Dzimtenei, kaut arī zem krievu zābaka nospiestai, to uzdāvināja. Tas notika 80. gados (saprotams, pagājušajā gadsimtā), jo jau tolaik Valsts bibiotekas telpas bija kļuvušas par šaurām un nepiemērotām. Patiesībā, vismaz man, nepatikas pamatā ir tikai un vienīgi tā milzīgā un nekaunīgā alkatība, kas apvij pret "Gaismas pils" celtniecību un kurā savas "rociņas" sasmērējuši oranžie!!!
Lelle
L
Atkal Birkerts ceļ sev un oranžajai bandai nākamās kapenes! Vai mums citu arhitektu nav??? Un cik bagāti esam!!! Stikla monstrs, estrāde, koncertene Liepajā, Sīļa kluči Daugava, mākslas muzejs Andrejsalā(starp citu Šķēles un Šļosera kopīpašums) un piedevam šito okupacijas muzeju BŪVĒS VAS Valsts nekustamie īpašumi!!! Cik zinu šiem īpašumiem pat lāpstas nav, kā viņi kaut ko var uzbūvēt?! Oranžo otkata organizācija, tāpat ka Trīs bračkas...ceru, ka līdz tam nenonāksim.
PILNAI LAIMEI
P
Šķiet, kopā ar piebūvi varētu sanākt teju vai ģeniāla arhitektūra. Ja vien materiālos netiks noskausts. Turklāt mistiskā kārtā piebūve izstaro atvērta un sevī suverēna latviskuma kā arī pārfrāzētu 30. gadu gaisotni pretstatā sovjetiski dramatiskajai pamatēkai. Iespēja sevi atcerēties. Tas pat būtu plašāk par "okupācijas" muzeju, un šo nosaukumu varētu reflektēt no jauna.
Ints
I
Beidziet amizēties ar "čeloveku". Zaimojoši visu nomocīto dēļ. Vai Izraēlā avīze atstātu komentāru, kas paņirdz par holokaustu. Tāda avīze pieredzētu sašutumu un varētu pazust. Bet kā ir iespējams, ka cilvēkiem tagad gadiem ilgi darba vieta ir"stūra māja"? It kā tas nekas, ka nevainīgi cilvēki tur cietuši no sadistiem. Ir kas nomiruši jau pirms Sibīrijas, citi kas izlekuši pa logu. Tagad bezjēdzīgi dārgās mākslinieka darinātās nevienam nepamanāmās durvis atcerei Un smieklīgais nosaukums - represijas, tādi laiki bija.
Bende
B
Neandertaliet,kurs sevi deve par "cilveku",es Tevi atradisu!!!
@
@
Laba ziņa. Karte solās būt ļoti interesanta lieta. Žēl, ka šādā sakarā.
Человек
Ч
Музей оккупации надо расширить на всю Латвию. Чтобы в каждом городе, в каждом самом маленьком селе приезжий иностранец мог зайти в местный филиал этого музея, где бы мог окунуться в отрезвляющий культ страдания, любви к себе и мазохизма. Это привлечёт SD-почитателей со всего мира и вызовет оживление SD-индустрии в Латвии! В таких музеях можно было бы круглые сутки крутить фильмы «Гибель богов», "Ночной портье" и «Сало, или 120 дней Содома». Эротическая эстетика страдания стала бы визитной карточкой Латвии в мире.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas