Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +7 °C
Skaidrs
Ceturtdiena, 17. oktobris
Karīna, Gaits

Jaunākie reitingi: SC un ZZS uzticīgākie vēlētāji

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
PAR LABU MIDZENI
P
Pielikums Memorandam „Par „Saskaņas centru"" .......krievu valodas kā Latvijas iedzīvotāju starpetniskās saziņas valodas statusa atzīšana līdzās latviešu valodai; abās šajās valodās runā vairums valsts iedzīvotāju ģimeņu..... Ar to tad ari butu pielikts punkts nacionalas valsts idejai.
Dr.xy
D
Vai tiesam nevienam no komentetajiem nav ienacis prata,ka sadas "aptaujas" tiek finansetas pirms velesanam,lai demoralizetu veletajus.Kremla partijai SC nekada gadijuma nav tik daudz % kadi tiek uzraditi.Tatad "aptaujas" finansetaji ir vinu saimnieki-kremla cekisti. Lai butu drosi par uzvaru velesanas Vienotibai ir jaaicina VL pievienoties vinu partiju blokam, tikai ta mes varam glabt musu Valsti Latviju un Latviesu Tautu. Dievs sveti Latviju!
Birkenbaums
B
Kādā veidā "dzimst" tie rezultāti? Nē man, nē maniem radiem un paziņām nekad nebija gods piedalīties aptaujās.
SWSS
S
Saskaņas centrs ir iesaistīts neskaitāmos korupcijas skandālos( Jūrmalgeita; 2005. gada Jūrmalas vēlētāju balsu pirkšanas skandāls; Vēlētāju balsu uzpirkšanas skandāls Rēzeknē 2005.gadā; Vēlētāju balsu uzpirkšanas skandāls Jelgavas rajonā 2006.gadā; Zilupes mēra kukuļņemšanas skandāls 2007.gadā; Rīgas domes korupcijas skandāls 2008.gadā u.c.); Saskaņas centrs neatzīst okupācijas faktu; partijā ar lielu prieku tiek uzņemti interfrontieši(kā Rubiks)-cilvēki, kuri balsoja PRET Latvijas neatkarību un ienīst latviešus;Nikolajs Kabanovs lepojas, ka izšņauca degunu Latvijas karogā; Nils Ušakovs apzog valsts budžetu, nepamatoti saņemot dzīvokļa īres kompensāciju; SC aizstāv kara noziedznieku Kononovu; „saskaņieši" nav redzami pie Brīvības pieminekļa ne 25.martā, ne 18.novembrī; pieprasa bezierunu pilsonības došanu krieviem, kuri ienīst šo valsti un nezina valsts valodu; prasa atcelt Valsts Valodas likumu; iepērk Georga lentītes kilometriem; kukuļņemšanā aizturēto Oļegu Agafonovu sauc par svēto vēl pirms tiesas sprieduma; saņem naudu no Krievijas; Pirmais Baltijas kanāls slēpti reklamē SC; grib atjaunot imperiālistiskos krievu pieminekļus; sola pārdēvēt Džohara Dudajeva ielu; regulāri tiekas ar Krievijas spiegiem; Ušakovs sauc Kalpaka pieminekli par nenozīmīgu; Ušakovs nezina par ko balso Rīgas domes sēdē un rupji lamājās uz paša darbiniekiem...
123
1
Ja rezultāts būs tāds kā patlaban ir reitingi, tad tā nebūs auksta duša! Tās būs beigas... vai vismaz strīdu maratons, kas nokausēs gan ekonomiku, gan cilvēkus.
krievs latviešiem
k
Nesaprotu, kāpēc tagad pie varas esošie nesamazina JAU TAGAD tas funkcijas (kodus ar summām miljonos), bet mierīgi snauž... ?????!!!!! Es pat nešaubos, katram latvietim pēc velēšanām šī valdībā sagādās tādu augstu dušu, ka maz neliksies - visdrīzāk būs pensiju samazinājums, pensiju vecuma palielinājums, par dzīvokli būs jamaksa kaut kādu super-nodokli, PVN paliks 21% vai pat vairāk, ko vēl viņi varēs izdomāt.... jā, turpinās ņemt aizdevumu....
krievs latviešiem
k
Vispār es ļoti labi saprotu, ka ieredņi arī ir cilvēki, viņiem ir ģīmenes. Bet... ievērojamai viņu daļai vajag pārkvalificēties no "naudas tērētājiem" uz "naudas pelnītājiem", citādi mūsu valsts nogrims zem šī sloga.... Starp citu, dzirdēju, ka mūsu Ekonomikas ministrs aicinājis latviešus veidot uzņēmumus. Tas ir apsveicami - tagad galvenais lai šie nepaliek tikai vārdi, bet lai tam seko darbi.
to krievs latviešiem
t
tiem kam pienāks, nejau kampējiem:)
krievs latviešiem
k
Bet skaidrs ka bez samazināšanas neiztikt,jo pus miljards uz ielas nemētājas.Es vairāk liktu uzsvaru uz attieksmi pret valsti un cilvēkiem un kā sadalīt to mazumiņu lai pietiktu visiem ------------------- Arī pikrītu, tikai jāatšifrē vārdu "visiem". Kas ir tie "visi" kam no budžeta vajadzētu pietikt?
krievs latviešiem
k
man galvenais intresē lai viss notiktu kautcik samērīgi ,izejot no situācijas kādā atrodas valsts... ------------------- Полностью согласен.
krievs latviešiem
k
Samazināt funkcijas tas ir plašs jēdziens. Kādas funkcijas konkrēti? Un kāds ietaupījums būs samazinot funkciju? ---------------------------------- Es runāju ne par tām funkcijām, kuras valdība audite jau vairāk kā 1.5 gadu :) Es runāju par tām funkcijām, kuras ir minētas katras ministrijas un iestādes budžetos. Tu katrai funkcijas ir kods un summa latos. Un tādu kodu valsts budžetā ir ĻOTI daudz, un katram kodam summas ir mēramas tikai miljonos. Ja netici, aizej uz jebkuru ministriju, un, būdams savas zemes saimnieks, pieprasi no tās tos budžeta datus. Ja vēl ka nodokļu maksātās to pieprasīsi atšifrēt tos miljonus un izskaidrot, kam tie tiek terēti, būsi ļoti un ļoti pārsteigts :) Viss ir vienkāši - skaties uz viņu darbiem un netici viņu vārdiem.
fiksais
f
Kārtējā kaktu kantora falšais pētījums... Latvijas fakti pat nav savas mājas lapas! Tas vien ko liecina! Viena cilvēka SIA ? Kā bija ar Latvijas vārda iekļaušanu privāta kantora nosaukumā? Vai likumdošana to pieļauj? Cik respondentu aptaujā piedalījās? Kādi reģioni, vecumi, tautības? Tad jau Zilā kalna Martas pareģojumi ticamāki! Kā uzdevumā šādi kroplīgi pētījumi tiek veikti?
to krievs latviešiem
t
to ka tev vecumā neatņems pensiju nevar garantēt neviens izņemot dievu, jo pasaulē palaikam gada ka notiek kataklizmas kari epidēmijas dabas katastrofas utt.Arī tagad es uzskaitīju valstis kur daudz ko nāksies griezt un griež,jo pasaulē nekas nav absolūts,viss ir attiecībā pret kautko.Tik pat labi es tev paprasīšu vai tu saviem bērniem nekad neapgriezīsi kabatas naudu,vai tu vari garantēt ka ar tavu ģimenes budžetu nekas nenotiks?Tāpēc man galvenais intresē lai viss notiktu kautcik samērīgi ,izejot no situācijas kādā atrodas valsts vai ģimene.Neesmu finanšu ministrs lai tev saliktu pa plauktiņiem jo priekš tā ir vjadzīga daudz un dažāda informācija,skaitļi,utt.Bet skaidrs ka bez samazināšanas neiztikt,jo pus miljards uz ielas nemētājas.Es vairāk liktu uzsvaru uz attieksmi pret valsti un cilvēkiem un kā sadalīt to mazumiņu lai pietiktu visiem,un lai nebūtu Latvijā izsaimniekošana bet gan saimniekošana,i vsjo po maleņku budet.
skaidrība
s
Samazināt funkcijas tas ir plašs jēdziens. Kādas funkcijas konkrēti? Un kāds ietaupījums būs samazinot funkciju? Protams tas ir nepopulāri pieņemt samazinājumus, kas reāli ļauj samazināt tēriņus un celt nodokļus, kas reāli palielina ieņēmumus, labi, ka mums ir daži tādi drosmīgi valstsvīri. Principā, man SC liekas slidena partija, ja bīdīt mēģina Karginam un Krasovickim izdevīgus un valstij neizdevīgus likumus.
krievs latviešiem
k
mans ieteikums būtu tev apdomāt varbūt būtu vērts nobalsot par Visu Latvijai,kuri ja tiks saimā ir cerības ka Latvijas sabiedriskajā un politiskajā dzīvē varētu sākt mainīties uz labo pusi -------------------- Negribu balsot par "cerību", sapni vai par cēlām apgarotām runām.... Es mēģinu saprast tagad, kā kura partija rīkosies, jo negribu, lai man vēcumā atņem pensiju vai lai maniem bērniem mana dzimtajā zēmē ir slikti. Es šīs velēšanas uztveru ļoti nopietni. Kāds VL ir plāns attiecībā uz tulītēju nepieciešamību samazināt budžetu par 250-450 milj. Ls tā, lai arī apturētu latvijas iedzīvotāju aizbraukšanu no savas dzimtenes?

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

SKATIES VĒL

Partiju reitingi 2010.gada maijs

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas