Laika ziņas
Šodien
Migla
Ceturtdiena, 17. oktobris
Karīna, Gaits

Jaunbūves apzadzēju aiztur kā asa sižeta filmā, izmantojot “Alfa” vienību un šaujamieročus

Naktī uz pirmdienu, 4.oktobri, Rīgā kādas jaunbūves apzadzēja aizturēšana notikusi, iesaistoties vairākām policijas vienībām, arī patruļpolicijas vienībai "Alfa", Dienai pastāstīja Valsts policijas Rīgas reģiona pārvaldes preses pārstāve Sigita Pildava.Aizturēšana notikusi, pateicoties kādam iedzīvotājam, kurš, pamanot zagļa rosīšanos pie jaunbūves Rīgā, Pūces ielā, ziņojis policijai.

Kad zaglis savā auto devies prom, vērotājs tam sekojis, ziņojot kārtības sargiem par likumpārkāpēja atrašanās vietu. Zaglis aizturēts apmēram pēc pusstundas, Ceļu policijai un "Alfa" vienībai nobloķējot Tērbatas ielu.  Ieraugot policiju, viņš gan vēl nav padevies un mēģinājis uzbraukt vienam policistam, tādējādi apdraudot viņa dzīvību. Šajā brīdī "Alfa" policisti pieņēmuši lēmumu pielietot šaujamieroci un vairākas reizes izšāvuši. Tad zaglis iestūrējis kādas mājas pagalmā un, pametis spēkratu, meties bēgt, taču ticis aizturēts.Aizturētais izrādījies jau vairākkārt tiesāts, 1980.gadā dzimis vīrietis, bet viņa vadītajā automašīnā "Mazda" policisti atraduši no jaunbūves nozagtus radiatorus. Par notikušo uzsākts kriminālprocess.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli

Progresīvos premjere izmanto kā zibensnovedējus

Par to, cik iemeslu demisijai jau ir sakrājis aizsardzības ministrs Andris Sprūds, kāda aprēķina pēc premjere neprasa Progresīvo deleģēto ministru nomaiņu un cik ilgi izturēs Apvienotais saraksts, ar...

Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas