Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +4 °C
Skaidrs
Ceturtdiena, 17. oktobris
Karīna, Gaits

Jaundžeikars atbalsta Vilnīša iecerēto KNAB reorganizāciju

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
AD
A
Jaundžeikars norādīja, ka uz Latvijas robežas ir izveidojusies draudīga situācija saistībā ar kontrabandu, kas nereti ir saistāma arī ar korupciju, tādēļ viņš atbalsta Vilnīša ieceri pastiprināt biroja darbību reģionos. ------------------------------------------------- ------------------------------------------------------------ Viss skaidrs! KNAB uz Ludzu un viens otrs Rīgā varēs atviegloti uzelpot!
Skleroze
S
Vai tas ir tas pats džeikars, kurš centās nelikumīgi izpestīt savu dēliņu narkomānu? Tad jau vilnītis nonācis labās rokās.
Nakotne
N
Latvijas nakotnei ir nepieciesams vairakus Saeimas deputatus ar skolenu izglitibu un tadi kuri doma par lietam vinu redzes loka
paldies par jus 2 santimiem
p
Tagad ir skaidri zinams Vilnīša iecerēto KNAB reorganizāciju stav uz bledigiem pamatiem un esot intresu konfliktt, kas naklt par labu korumpetam partijam
aitina
a
Zel ka tu Vilnitis ir man novadnieks, bet ar mietu tev jadzen no KNABA tu tiesam esi degradeja so iestadi. Esi goda virs un pat atkapies no amata, ta bus labak tavai gimenei.
rpg
r
jaundžeikars varētu būt arī piedalījies šīs reorganizācijas plānošanā. Piemēram, Vilnītis ne uzreiz reaģē uz izteikto nosodījumu vai vaicājumiem pēc skaidrojuma...it kā konsultētos ar kādu pirms pamatot savu rīcību! un pamatojums reorganizācijai vēl joprojām nav sniegts!
Modzilla
M
Jums ir ļoti liela problēma - tie banneri neiet nost. Nospiežot aizvērt, pazūt pats "aizvērt", bet ne lielais baneris. Lūdzu, risiniet problēmu. (Modzilla)
Vientulais vilks
V
Atrak toSTRIKI prom ,un LATVIJA klus par BANDITU elderado.DOMBROVSKI PUBLISKI nopert ka neklausa,,GODA VIRUS//.
Garām
G
Tas, ka padzina Loskutovu, bija pamatoti. Nedrīkst tā būt, ka MK padotas iestādes vadītājs nepakļaujas ministru prezidentam, bet sāk taisīt politiskus šovus.
Garām
G
Ja iestādes vadītāja vietniece nāk klajā ar paziņojumiem, ka iestādes vadītāja plānotās reformas nav pareizas, tad visdrīzāk kaut kas nav pareizi ar pašas iestādes vadītāja vietnieces izpratni par valsts pārvaldi.
Māris
M
vo, vo. Nez, kur dižais speciālists DzJ bija, kad Kalvītis padzina Loskutovu??????? Lai veicas premjeram un izdodas ieviest kārtību KNAB, kur Vilnītis , izskatās, ka čakli piestrādājis
hehehe
h
likumu eksperts jaunžeikars :)
fēns
f
DOMBROVSKI!!!!! VIENS LIKUMS VIENA TAISNĪBA!!!!! PACEL GALVU AUGŠĀ UN IZLASI!!!

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas