Laika ziņas
Šodien
Daļēji saulains
Rīgā +6 °C
Daļēji saulains
Otrdiena, 15. oktobris
Hedviga, Helvijs, Eda

Jaundžeikars kritizē SAB darbu

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
pamela
p
Nu par SABu es esmu ļooti sliktās domās.Ušakovs slaistījās ar krievu špionu Hapilovu pa krogiem nu un? Urbanovičs un SC "brieži"to vien dara kā kalpo Kremlim,bet Joņam iedod pielaidi noslēpumiem! Par ko mēs vispār varam runāt! Tas ir tas pats,ja iedotu pielaidi Vešņjakovam.5-ā kolonna ir pilna ar STUČĪTĀJIEM,kuri par velti darīs VISU lai noraktu Latviju.Lindermanis priekš kam te tika atsūtīts?Ne velti ļaudis zina,ka DP,SAB pilnas ar VDK ofiņiem. Gan jau Žeikars zina ko muld,jo taču arī bija pielaide.
Viesulis
V
Viņiem nav, tādēļ, ka aģents ir nogājis pagrīdē ;)
Kaķis maisā
K
Nesaprotu, kā Jaundzeikars tika pie viss tiem Valsts drošības amatiem bez izglītibas. Varbūt viņam "izglītība un pieredze" par lietām meš nezinam
Tālis
T
Tā ir veca fotogrāfija. Vai Diena nevarētu lietot foto no šīgad vai pagās;ajā gada. Varbūt ielkt fot no Jaundzekara pusaudzu gadiem varbut no augstskolas gadiem
smīns pa visu ģīmi
s
Kā tev uzvārds,Pēterīt? Lomkas nemoka?
Pēteris
P
Jaundžeikar! Naivais, vai tu domā, ka Lielbritānijas ģenerālis , kurš devis zvērestu Lielbritānijai, vēl ģenerālis to lauzīs! naivie!
Viesulis
V
A, kas tas tāds? Ā, narkaša tētis! Jā, un kaut kā viņš pastiprināti interesējas par Latvijas slepenajām lietām...SAB vietā es viņu pārbaudītu...
Jura
J
> A kas tas tāds Jundžēikars. Krievijas ietekmes aģents. Darbs viņam tāds. Kad uzdod kritizēt, tad par makti jālien TV/radio, lai visi uzzin viedokli.
Lelle
L
A kas tas tāds Jundžēikars. Es arī kritizēju valsts institūciju darbu, bet manas domas neviens neuzklausa un mani neviens nepublisko! Lai tas kretīniņš iet palīgā savai rodņai kandžu tecināt...
Fiksais
F
Ņemot vērā, ka SAB ilgstoši piesedzis valsts izlaupīšanu augstākā ešalonā, slēpdams pēdas - vai tā ir taisnība? Ar ko beidzās lieta, kad vairāki džeki no Rīgas domes budžeta esot izkrāpuši vairākus desmitus miljonu latu, ko pierāda Daimler lieta (viena no darbībām). Kā ar to džeku viesnīcu Austrijā? Zīmīgi, ka iesaistīto džejku madāma ilgstoši konsultē prezidentu drošības jautājumos un tai ir piekļuve svarīgiem sensitīviem ("slepeniem") dokumentiem... Kam jānotiek, la SAB nebūtu tikai augstākā ešalona bandītu piesedzējkantoris? Kā beidzās ar Liepājas miljonu atmazgātāju? Gali ūdenī, jo šī lieta apdraud valsts drošību? Līdzīgi kā citi klaji valsts izlaupīšanas gadījumi, kas sava skaļuma dēļ tika noslāpēti kā valsts noslēpums?
kaimiņjanka
k
Nemaz tik glupš šis nav. Suns zin ko rijis. Kad attiecīgās iestādes šo ņems pie pakaļas, tad būs ko aurot...........tipa ka atriebjās par kritiku specdienestiem utt.................!!!
pirksts
p
Vajag papētīt, vai Jaundžeikars nav bijis nopietnās finansu grūtībās. Tas parasti ir ietekmes aģentu viena no raksturīgākajām iezīmēm.
haha
h
Šī ziņa, savukārt, rāda, cik nožēlojama ir LETA, ka tā palaiž pasaulē kā svarīgu ziņu bijušā necilā deputāta savdabīgo viedokli. Vai tad grūti bija atrast kaut ko vēl "gudrāku"?
Bonds
B
Kas tas tāds Jaundžeikars? Ak, jā kaut kur bija tāds piena puika...
U2
U
..pēteritis būs uzcienājis..:))..''ekspertiņ'' par govs pupiem un sieragalvām izsaki savu viedokli..vēlams kādā speciālā izdevumā!!!.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas