Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +1 °C
Skaidrs
Ceturtdiena, 17. oktobris
Karīna, Gaits

Jaundžeikars pārmet valdībai slepenību; īpaši satraukts, ka Parex vadītājs nav no Latvijas

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
Viesulis
V
Es arī īpaši satrauktos, ka jaunais vadītājs ir profesionālis un ne no Latvijas, jo ir visas iespējas, ka uzpeldēs ļoti nesmukas šmuces un nauda tiks prasīta atpakaļ no visiem bez izņēmuma!
no malas
n
Valsts drošiba daudzās sfērās ir atkarīga tieši no Jaundžeikara draugiem. Tiem taču klāt nevvar ķerties, tāpēc tās aktivitātes valdības virzinā. Kaut gan pinīgi nekompetenti, drīzāk pat stulbi izklausās, ja tāda "līmeņa" vadītājs publiski met akmeņus valdības virzienā. Tās pašas valdības, par kuru balsoja Saeima. Tas nav arguments, ja Jaundžeuikars balsoja pret šo valdību. Ja viņš nevar samierināties ar Saeimas lēmumu, tad jārīkojas korekti vai jāpamet Saeima. Pēc tādiem "mājieniem" ir skaidrs, ka Latvijā lielākā problēma, ja neskaita politiķu veselības problēmas, ir nepietiekošā izglītība. Rezultāts ir publiski demonstrētas, kā tautā saka, verbālās caurejas., - ministri nievājoši stāsta par lietām, kuras ir MK kompetencē un met akmeņus savu kolēģu lauciņos, deputāti pēc balsojuma brēc un ar putām uz lūpām darbojas pret pieņemtajiem likumiem utt. Galīgi vāja ir sapratne par komandas darbību, savtīgās intereses tiek liktas pirmajā vietā. Neko darīt, tādi mēs esam. Gudrie stāv malā un rukā katrs savā lauciņā. Valsts, kurai vajadzētu rūpēties tieši par vājspējīgajiem, tiek atdota nemākuļu rokās.
spunde
s
aptaukušajam jāimitē aktīva darbība?
kaķe
k
Lupatu lellis saķēzījis tik daudz komentāru! Pašvaki ar to prātiņu!
izbijis valsts patriots
i
Ja būtu īstā lelle viņa pateiktu to pēdējo pareģojumu kas attiecas uz latvijas nākotni. Finks jau pateica ,bet šī lelle to nespēj --tātad nav tā par ko uzdodas.
TanteSidra
T
kautkas divains ka vinji visi sak pec mezha zveriem vai majdzivniekiem izskatities, apskatot sho portreju butu ko teikt fenotipistam. es redzu lidzibu ar mezha kuili kas ar sarainu purnu shnjakare kartupeljus.
TanteSidra 
T
_"...V.Dombrovskis...uzsver, ka Dz.Jaundžeikaram kā komisijas priekšsēdētājam ir tiesības piedalīties visās valdības sēdēs, arī slēgtajās..."_ ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ ~~ piekritu lno 12:22: _"Nav jāuztraucas, ka komercbanku vada ārzemju specilists, bet ka saeimas Nacionālās drošības komisiju vada absolūts nejēga:)"_ ---- Jaundzheikaram visapkart ir grupejumi un pats ari nak no grupejumiem tapec tas satraukums. ar sho bankas vaditaju Kristoferu Džonu Gviljamsu "par kuru nekad iepriekš nav dzirdēts, kas nav Latvijas pilsonis un nesaprot nevienu vārdu latviski" bus gruti kautko sarunat, labak deretu tie pashi saveji latviskie ebreji kas labi zinaja ar ko lietas ir kartojamas.
Kuiļu Žanis
K
Būtu labāk uztraucies par savām atvasēm!
jupis
j
Jā, lelle zin tādus Finka pareģojumus, ko pat pats Finks nenojauta!
!!
!
Nav jāuztraucas, ka komercbanku vada ārzemju specilists, bet ka saeimas Nacionālās drošības komisiju vada absolūts nejēga:) ================ Cik precīzi! Nejēga kvadrātā.Ar tik resnu punci ,ka, šķiet, tūlīt dzemdēs.
es
e
narkomāna tēvs runā par morāli. :D
poliglots
p
Tādu purnu var likt tikai dārzā putnus baidīt.
izbijis valsts patriots
i
šītā plātīzere vai plātīzers zem sveša nika.----zini ko ,labāk pazūdi. mums jau bija viens lelles dublikāts tagad izskatās otrs jo to nu nenoslēpsi.
Senais
S
Spriežot pēc komentāra 12:22, par saeimas Nacionālās drošības komisijas vadītāju iecelts lno.
lux
l
Es tavā vietā ar pārsteidzīgiem secinājumiem nesteigtos. Vai nepateiksi, kur atrodas Vienotības birojs.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas