Laika ziņas
Šodien
Daļēji apmācies
Rīgā +11 °C
Daļēji apmācies
Otrdiena, 15. oktobris
Hedviga, Helvijs, Eda

Jaunos elektroenerģijas tarifus var apstrīdēt tiesā

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
johans
j
dzirdeju ka24 marta pie prez pils bus kaut kada akcija pret jaunajiem tarijiem,esot jābūt 12 00,vajadzētu aiziet, varbūt kaut ko panāksim
nemaz nezinu
n
ES DOMĀJU ,KA JĀBŪT KĀDAM ORGANIZATORAM KAS TO VISU ORGANIZĒ ,REKĀ PENSIONĀRI PANĀCA NELIKUMĪGU PENSIJAS ATŅEMŠANU
Dhago
D
Beidzot dabūs maksāt tie nelieši, kuri cenšas smuki izgaismot savas mājas.
EsAr²
E
Zin ko putnēn? Ierindas vienlīdzīgajam pilsonim ir dziļi pie kājas vai un ko viņa ir pārkāpusi. Attiecībā uz tavām dusmām un siekalu šķiešanu - "suck it up".
Tā izskatās
T
Šādai akcijai jēga būtu tikai tad,ja tā kļūtu masveidīga.Pāris desmitu prasības neko neizšķirs.Valdošā banda vienkārši neņems to galvā. Lūk,ja tiktu iesniegts vairāki simti prasību no pašvaldībām ar daudz parakstu utt.,tad to tā vienkārši ignorēt nevarētu. Laiks ir pienācis Vienotību un SVF pakalpiņu D. izmest no Saeimas mājas un ,cerams,uz visiem laikiem. Cik ilgi var nesaprast,ka tautai nav no kā maksāt, šie tarifi novedīs pie kārtējā cenu kāpuma visās jomās, patēriņš vēl samazināsies,kas varēs,tas aizbrauks un tāpat šeit neko nemaksās. Lejupejoša spirāle,kas atdursies feodālismā.Nu,bet varbūt tas arī ir Vienotības galvenais mērķis?
I.Gr.
I
Latvenergo ir 3 lielu speekstaciju iipashniece. Taadeelj elektriibai Latvijaa bija jaabuut leetai. Taa nav 3 iemeslu deelj: 1. Latvenergo nemaak saimniekot, 2.Pie Latvenergo valda latvieshu "labieshu" princips, kur tiek gaadaats tikai par lielo algu sanjeemeejiem, ne par truuciigajiem, un 3. truukst konkurences. Tdeelj nav nekaada beeda tariifus paaugstinaat par paaris santiimiem.
Pensionāre
P
Par to izjušanu laikam tikai neizjūt vienotība,jo tā ar saviem meliem un laupīšanas kāri aizrāvušies tā,ka pat nav spējīgi domāt,kaut viņus kaps ātrāk paņemtu,lai zemes virsū nesmirdētu.
............
.
Bet tarifi taču visiem vienādi .........
Latvijas zemnieks
L
Šoreiz atbalstu PLL (pirmo reizi!) - par lielisko iniciatīvu samazināt PVN elektrībai, lai samazinātu drastisko tarifu kāpumu ietekmi uz Latvijas iedzīvotājiem! Jā, nu reiz PLL domā valstiski! Vai kāds rīkosies un domās valstiski arī valdībā?
Ku-Kū
K
Zvirbuli,zvirbulēn tev laiks pensionēties.Ikviena valsts pilsoņa pienākums ir darīt visu lai pārtrauktu noziedzīgās darbības pret valsti un tās iedzīvotājiem.
Nesapraša
N
Kam budžeta nabagmājā vajadzīgs tāds regulators - apstiprinātājs? Protams tādai iestādei jāpazūd!
zvirbulēns
z
Zini ko, Tu laikam piespiedīsi, lai tiek palūgts Jautrītes aktivitātes izvērtēt tiesnešu ētikas komisijai! Un tad Tu dabūsi slēdzienu, kādus likumus viņa pārkāpj! :( Palasies likumus, neesi slinks!
zvirbulēnam
z
Zaķīt, tu lielajā salā neesi apsaldējis atlikušās smadzenes???? Beidz vienreiz savu retoriku un demagoģiju. Un lūdzu pasaki skaidri, kādus tieši likumus (vai veselu kaudzi, kā atļāvies izteikties) Jautrīte Briede ir pārkāpusi. Citādi izskatās, ka atkal cel brēku, aizstāvot savus saimniekus...
zvirbulēns
z
Nē, viņa nedrīkst runāt kā pilsone, jo tiek intervēta kā AT Senatore - tiesnese! Tiesnešiem tā runāšana ir ierobežota! Es ar tevi, jā, mēs drīkstam runāt par visu, bet tiesnesis NĒ, te ir spēles noteikumi. Tarifu celšanai, ja netiek atdzīvināta ekonomika, nav pamats.
Lelle
L
Paga, paga! Vai tad viņa nedrīkst demorātiskā valstī runāt kā pilsone? Paga, paga! Vai tad Tev patīk šitie tarifi? Man gan nepatīk, ka monopolists, kuram peļņa desmitos miljonu, grib pelnīt simtus miljonu! Neviens no Latvenergo un valdības nesniedz tautai atskaiti, kur liek šo peļņu! Kā vētra un sniegs, tā puse Latvijas sēž nedēļām bez elektrības un vēl tarifus bāž klāt! Cilvēki ir muļķi...vajadzēja visiem latgaliešiem janvārī sniegt Latvenergo tiesā, lai samaksā par sabojājušiem produktiem ledusskapjos un saskābušajām piena tonnām, redzētu kādu dziesmiņu šīe tad dziedātu.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas