Laika ziņas
Šodien
Migla
Sestdiena, 12. oktobris
Valfrīds, Kira

Jaunupa klasesbiedrs Leja atsakās no darba VID

Zvērināts advokāts Lauris Leja atteicies no iespējas strādāt Valsts ieņēmumu dienesta (VID) ģenerāldirektora vietnieka amatā, šādu vēstuli no advokāta ir saņēmusi Finanšu ministrija. L.Leja savā vēstulē norāda, ka no amata viņš atsakās, jo formalitāšu kārtošana darbam VID ir ieilgusi jau trīs mēnešu garumā.

Viņš nolēmis atteikties, lai pilnvērtīgi atsāktu zvērināta advokāta praksi.2009.gada 27.novembrī konkursa komisija atzina L.Leju par labāko konkursā uz VID ģenerāldirektora vietnieka nodokļu jomā, viņam bija jāsāk darbs Nodokļu uzskaites un piedziņas pārvaldes direktora amatā.Finanšu ministrs Einars Repše (JL) izteicis nožēlu, ka L.Leja “kā jauns un spējīgs profesionālis” ir atteicies no darba VID. Viņa iecelšana amatā aizkavējusies saistībā ar iepriekšējā VID ģenerāldirektora Dzintara Jakāna darbības izvērtēšanu un pārcelšanu citā amatā.

L.Leja no sīkākiem komentāriem portālam atteicās.

Jau esam rakstījuši, ka L.Leja ir Jaunā laika Rīgas domes frakcijas vadītāja Edgara Jaunupa klasesbiedrs. Janvāra vidū aģentūra LETA izpētīja, ka divos konkursos, kuros pēdējā pusotra mēneša laikā tika izraudzīti kandidāti vadošiem amatiem partijas Jaunais laiks (JL) ministru pārraudzītās jomās, uzvarēja JL dibinātāja, Rīgas domes frakcijas vadītāja Edgara Jaunupa klasesbiedri.



Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas