Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +12 °C
Skaidrs
Ceturtdiena, 17. oktobris
Karīna, Gaits

Jaunzeme-Grende neslēpj: politiķiem par ātru lēmumu pieņemšanu jāmaksā

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
ne gluži tā
n
atlec % vai citi labumi ( kaut algasnaudas), bet jāmaksā ir PARTJU SAIMNIEKIEM :)))
kaka
k
teeex.... vilniitis un maiziitis?
jankase
j
Tikai gultā...
janka
j
Ja meitene akceptē tos kukuļus lai būtu. Es nē. Un ir daži uzņēmumi, kas ļauj manam biznesam turēties virs ūdens. Tie gan visi ir ārzemju kapitālisti. Ar vietējiem nekas nesanāk - visu laiku jāpārmaksā.
!!
!
Dubultmorāle, kas pārņēmusi sabiedrības augšgalu, jau kļūst par dzīves normu un tā tiek uzspiesta visiem. Īpaši nožēlojami ir šie teksti ''..mēs zinām...". ja zini, ka nelikumīgi, tad rīkojies, netēlo pareizo un netracini citus.
INTERESANTI GAN,,,
I
MĒS PAR TAUTAS LĪDZEKĻIEM IZGLĀBĀM PAREX-u ,BET ŠĪ ĻOTI GLUMĀ UN BLĒDĪGĀ SIEVIETE BEZ KAUNA SAŅĒMA ŠO NAUDU KĀ KOMPENSĀCIJU PAR LABU DARBU PAREX-ā ....VAI TAD NAV VĒL AIZRIJUSIES AR ŠO NAUDU ,KAS NĀKOTNĒ BŪS JĀTMAKSĀ VISAS LATVIJAS BĒRNIEM UN MAZBĒRNIEM !!!!!!!!!!!!
Vai tā?
V
"Zinām arī tos, kuri tur partiju melnās kases". Žanete zin, bet "par velti" neteiks.
jautājums
j
Lieliski Žaneta. Es par Tevi. Bet tagad aši uz prokuratūru rakstīt iesniegumu.
Jans
J
Beidzot atklāti.
ieva
i
Man Jaunzeme -Grende škiet ļoti simpātisks ,godprātīgs , domājošs un par Latviju rūpi turošs cilvēks....
Kaspers
K
Jaunzeme laikam jau ir norakstījusi pašreizējo eliti, sāk apskatīties pēc jaunas. Tas, protams , ir traki, ka ārzemju manipulatori pārslogoja šo eliti tik lielā mērā, ka tā sāk laist burbuļus.
caurums
c
Nu tad kundzīt beidz taisīt sev politisko reklāmu, laipēc tam piebiedrotos " vāvuļotāju" baram - Vienotībai, un ja tu tik pārliecinoši stāsti par summām, ej uz KNAB ar oficiālu iesniegumu. Ja tev nav tādu pierādījumu, tad tu esi kārtējā " neapmierinātā" kuce, kura savas sieviešu problēmas risina publiski aplejot ar mēsliem visu valsti.
Ivars Graudums
I
Paziistot somus esmu paarliecinaats, ka Somijaa politikju nopirkshana nav iespeejama. Taadeelj arii- jaadomaa - Somijas valstij vienmeer ies labi. Somiem ir taada rakstura iipatniiba, kuru sauc par "sisu" (siiksta, aktiiva spiitiiba). Taa nogramdeetu katru somu, kas kait tautaij. Un Vaacijaa politikju pirkshanu uzskata par lielu noziegumu. Taadas lietas notiek, bet smagi kait katrai piekjertai partijai.
krustdels
k
Jāsmejas: Jaunzeme-Grende neslēpj. Kur tad bija agrāk. Viss bija OK, bet tagad neslēpj.
Kaspars Gasūns
K
Protams, prasītos konkrētie uzvārdi un ne jau avīzē izteikti. Tomēr tas, ka uzņēmēju organizācijas pārstāvis runā tika atklātu valodu jau sabiedrībai ir ieguvums. Cita lieta, kādi ir motīvi. Nav grūti iztēloties, ka "Par labu Latviju" ir sava veida konkurenti, kas varētu būt ievērojami veicinājis Gremzdes kāri iet uz "va bank". Kaut arī tā PLL arī objektīvi ir nesimpātiska. (Starp citu, ievērojiet, ka viņu abreviācija ir apgriezta LPP abreviācijai. Interesanta sagadīšanās. :) )

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas