Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +12 °C
Skaidrs
Ceturtdiena, 17. oktobris
Karīna, Gaits

Jēkabpilī aiztur aizdomās par slepkavību meklēto tēvu; pats atzinies sievai

Īsi pēc plkst.12 aizturēts aizdomās par meitas slepkavību vainotais Vilis Simanovs. Viņš slēpies neapdzīvotās telpās pilsētas teritorijā. Kā informē policija, vīrietis naktī pats piezvanījis bērna mātei un pastāstījis, kur atstāts bērna līķis.

Vīrietis pēdējos gados policijas redzeslokā nebija nonācis, savukārt sociālie dienesti informēja, ka ģimenei bijusi vajadzīga palīdzība saistībā ar vecāku konfliktiem, tāpat ģimenei bijis vajadzīgs materiālais pabalsts. Sieva sūdzējusies par vīru un pērn pat vērsusies policijā ar iesniegumu, ka tikusi piekauta. Dienestiem nav informācijas, ka būtu bijuši konflikti ar bērniem.

Viņiem no iepriekšējām attiecībām jau bija bērni, kā arī divi kopīgi bērni. Tā kā ģimenē sākušās nesaskaņas, sieva uzsākusi šķiršanās procesu. Zēns bija palicis dzīvot ar māti, bet meita Alise - ar tēvu. LETA vēsta, ka vīrietim nācies pamest savu dzīves vietu sievas brāļa mājā, un pašvaldība viņam piešķīra atsevišķu dzīvojamo platību.

Vietējā bāriņtiesā aģentūrai LETA sacīja, ka meitenes māte vēlējusies vest meitu sev līdzi uz Angliju, tēvs vēlējies, lai meita turpinātu dzīvot ar viņu, bet meitene vēlējusies - lai tētis un mamma atkal dzīvotu kopā.

jau vēstījām, ka pēc diviem naktī policija saņēma informāciju, ka Pasta ielā deg māja. 2002.gadā dzimušas meitenes līķis ar vardarbīgas nāves pazīmēm – durtu brūci krūšu kurvja rajonā - atrasts blakus mājai esošajā saimniecības ēkā. Aizdomās par nozieguma izdarīšanu policija izsludināja bojā gājušās meitenes tēva 1963.gadā dzimušā V.Simanova meklēšanu.

Jēkabpilietis V.Simanovs savulaik ir izglābis bērnu, kas bija ielūzis Daugavas ledū. Par šo rīcību 2008.gadā viņš saņēma Latvijas lepnuma balvu. Ledū ielūza divi pusaudži, tomēr izglābt izdevās tikai vienu. Viņa paša ģimenē aug četri bērni, toreiz rakstīja Diena.

"Arī es pats šim cilvēkam ne reizi vien esmu spiedis roku un licis to priekšā citiem kā piemēru," aģentūrai LETA ar skumjām teica Jēkabpils domes priekšsēdētājs Leonīds Salcevičs.

(papildināts viss teksts)

Top komentāri

tas nav normaali
t
vajag pienjemt naavessodu!!! ar kaadaam tiesiibaam vinjsh atljaavaas kaut ko taadu dariit...
Skatīt visus komentārus

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas