Laika ziņas
Šodien
Daļēji apmācies
Rīgā +12 °C
Daļēji apmācies
Trešdiena, 16. oktobris
Daiga, Dinija, Dinārs

Jēkabpils laupīšanas lietā aizturēto sniegtās liecības ir pretrunīgas

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
x
x
..un kāpēc neviens nerunā par to, ka minētie Tukuma policijā strādājošie policisti iespējams piedalījušies un veikuši laupīšanu 2009. gada 13. augustā uzņēmēja A.Ružas īpašumā? Tā Tukumā tā policija strādā. Visi klubi maksā policijas darbiniekiem, lai tie neierastos reidos un mazie bērneļi var vēsu prātu dzert grādīgos; Un tā viens otru piesedz arī policijas iekšienē. Uh, ka tur varētu visu uzrakt gaismā...
Igors
I
Beidzot viens vārgs pīkstiens no deputātu puses izskanēja - vajadzētu pārbaudīt , kas tā par naudu , kas it kā "nolaupīta "Jēkabpilī . Kaut cik normāli domājošam cilvēkam ir redzams , cik neveikli un neloģiski tiek skaidrota tik lielas naudas atrašanās nelielas pilsētiņas necilā nomales "laimētavā " . Tas taču saprotams , ka Jēkabpils incidents ir vienkārši nelaimīgs pārpratums labi nostādītā naudas atmazgāšanas procedūras realizācijā , kuru tagad ar visiem iespējamiem līdzekļiem jāpārvērš par banālu laupīšanu Kaupēna garā. Nabaga ierindas policisti - nepietiek jau ar izlietajām asinīm , tagad viņi vēl cietīs par to , ka nelaikā iejaucās lielo onkuļu lielajās lietās !
anonīmais šakālis
a
Novērst policijā noziegumus? Nepieņemt uz noziegumiem tendētus darbā, un nepieļaut, ka policistiem ar laiku aizkrīt širmis. Tātad, maksāt labu algu, sūtīt uz apmaksātām sanatorijām, pēc traumējošām situācijām psihologs, relaksācija, rehabilitācija, brīvdienas utt utt, visu, kā tas ir Norvēģijā, Zviedrijā, Dānijā.
I.Gr.
I
Lieta tachu ir pilniigi skaidra bez jebkaadaam lieciibaam: laupiitaaji noshaava vienu policistu. Lai sargaatu policiiju rietumos policistu slepkaviibas tiek vissmagaak sodiitas. Kaads Latvijaa ir smagaakais sods? To jaapiemeero visiem pieciem laupiitaajiem!
kexxx
k
Liecibas pretrunigas pateikt virsraksta un viena teikuma. Parejais ir blablablabalabaa.. no nevienam nevajadzigu politikju muldeshas ap temu. Aljo, zhurnalisti, kur ir kadas atbildes par to, kas ir pretrunigs. Vairak informaciju!!!!!!
Gunta
G
JĀLŪDZ PABALSTI NO IEDZĪVOTĀJIEM, KĀ TO DARA CITĀS VALSTĪS. IZSLUDINA, KA NODAĻAI VAJDZĪGI GPS VAI NOVĒROŠANAS KAMERAS--MAKSĀ TIK UN TIK --LŪDZU ZIEDOJIET POLICIJAI !! UN CILVĒKI ZIEDOS . ' LAI IZDODĀS.
acs
a
Un Saulvedi kaut kā nemana. Kur esi, Vārpiņ?
Igors
I
Vai tik nesanāks tā , ka sliktie puiši aplaupīja godīgos un čaklos azartspēļu darboņus viņu svētajā misijas darbā vispārības labā - līdz ar to viss troksnis ap šo lietu grozīsies ap sliktajiem zēniem , un kā viņus pēc iespējas bargāk pārmācīt , lai visiem būtu skaidrs , ka traucēt "īstos" večus viņu cēlajā darbā nav labi.
Pelēkais Vilks
P
taču viņu sniegtās pirmās liecības par līdzdalību noziegumā ir pretrunīgas.. =========== Dabiski! Bet nekas - tūdaļ "pieslēgsies" važņi-vamži-antomi un pārējā mafija un liecības kļūs skaidras, saskaņotas un loģiski pamatotas.
Buba
B
Uzbrucēji vai ierastu darbu veicošie "melnie inkasenti", kuriem pārpratuma dēļ ceļā gadījies nezinītis-apsargs
zaiga
z
Kāda joda pēc tā saeimas pensionāru komisija vajadzīga tik smaga nozieguma izmeklēšanā? Skaidrs, ka latvijā šis noziegums paliks neatklāts, un par velti labs cilvēks aizgāja bojā glābjot kaut kādu bandītu perēkli. Tādās elles vietās jau viņi tiekas. Atmazgā naudu, tirgo narkotikas, organizē bandas. Domājat, ka kāds kaut ko darīs arī lai uzlabotu policijas darbu, ka būs kādi pēkšņi reidi? Tā visas muļķības, to tikai Mūrniece solīja, ka krēsls sāka šķobīties. Redzēs, kādas pārbaudes būs Kuldīgā, jo dzīvoju pie policijas. Te tāpat, kā citur nekārtību netrūkst? Tos laupītājus pie sienas un labs snaiperis, lai šauj virsū, taisni gar ausīm. Būs bikses pilnas un atzīsies. Tādi lupatas, kuri citus nogalina, ja pašiem tāda situācija, tad bikses pilnas, un rāpo uz ceļiem.
Vienotības triumfs
V
Galvenais , lai pēdas neved uz mūsu triumfu...

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli

Progresīvos premjere izmanto kā zibensnovedējus

Par to, cik iemeslu demisijai jau ir sakrājis aizsardzības ministrs Andris Sprūds, kāda aprēķina pēc premjere neprasa Progresīvo deleģēto ministru nomaiņu un cik ilgi izturēs Apvienotais saraksts, ar...

Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas