Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +5 °C
Skaidrs
Ceturtdiena, 17. oktobris
Karīna, Gaits

Jēkabsons: nacionālie spēki Saeimā iegūs 15 – 20 vietas

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
lauķe
l
Nu negribas ticēt Jēkabsona nacionālo jūtu uzplūdiem! Vēl pārāk labā atmiņā ciešā draudzība ar prokremliski noskaņotiem ļaudim....Un kur nu vēl lielā "love' ar jaunkrievu špidrilku......
juris
j
Ja Krievijas aģents Jēkabsons sāks Visu Latvijai "konsultēt", tad baidos ka viņi Saeimā var arī netikt. Vismaz es tad par viņiem nebalsošu.
שלום
ש
Kāpēc ir jākunkst par Krievijas ietekmi ? Kas liedz latviešiem Latvijā izveidot konkurētspējīgus uzņēmumus ? Latvijā ir Krievijas & Zviedru lobijs. Bet kur ir Latvijas lobijs Latvijā ? Vienīgi Ainārs Šlesers iestājas par savējiem. Interesanti ir tas, ka Ainārs nekunkst, bet dara.
lāpītāja
l
Ak,Kungs, Jēkabsons pēkšņi teleportējies atpakaļ publiskajā telpā...kā tad ir...vai savas sirds brūces no pārsteidzīgās laulības ar "novije ruskije" atvasi,kura arī atbilstoši uzvedās, būs saārstējis....nav sevi sakompromitējis???kā te dažs izsakās...laikam atmiņa īsa..kompromitēšanās sākās ar naža dūrienu mugurā politiskajam partnerim, nespēja pat iesnieguma 3 teikumus pariezi gramatiski uzrakstīt(jeb pamanīt to palīdzes rakstītajā-vienalga),...utt.utjpr. kas tad nu pasūtīja uzmesties par padomdevēju puikām..tāds tādu atrod...
Elizabete
E
Labi, ka pats netaisās kandidēt. Ar savu kandidēšanu sakompromitētu Visu Latvijai.
Zinta
Z
Piekriitu. Potenciaals liels te.
Nu cerēsim
N
Visu Latvijai ir OK, nevaru piekrist stereotipam, ka tā ir radikāla partija. Latvijā nav radikālu latviešu partiju, radikāli ir vienīgi Latvijas krievu mediji. Jēkabsons pagaidām arī nav sevi sakompromitējis.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

dfdf

Ērika Jēkabsona paziņojuma pilns teksts

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas