Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +4 °C
Skaidrs
Sestdiena, 19. oktobris
Drosma, Drosmis, Elīna

JL atkārtoti lūgs neizsludināt grozījumus īpašuma atsavināšanas likumā

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
krista
k
"Par"nobalsojuši arī t.s opozīcija - saskaņas centrs. Acīmredzot arī viņu sponsoriem Krasta ielā ir kāds noskatīts gabaliņš. KOPĀ ZAGT MUMS VIEGLĀK
jūrmalniece
j
Kāds ir Štokenberga "citas politikas" viedoklis šajā sakarā?
jaunietis
j
Prezidents lūdza noteik zemāko slieksni atsavināmam zemesgabalam. Saeima noteica. Opozīcijai atkal nav labi. Kāda tad ir īstā un pareizā zemesgabala vērtība? Vērtība balstās uz sertificēta vērtētāja novērtējumu, kas nedrīkst būt zemāka par kadastrālo vērtību uz 31.12.2007. Tā var būt arī leilāka. Ne jau Šķelem vienīgajam ir interese šādus zemesgabalus nopirkt. Ir tūkstošiem cilvēku, kas var iesniegt pietiekumus un nopirkt zemesgabalus.
Asterix
A
Jaa, es arii klausiijos, un tas ir murgs, cik ciniski valsts tiek izzagta. Un taapat man shobriid ausiis skan radio swh diidzeja un musu valsts premjerministra muuldeeshana, kas nez cik ilgi runaa par dazhaadaam lietaam, kuras vinjsh pats nepiedziivos, izsaka soliijumus, kurus tam nevajadzees pildiit. Es esmu paarliecinaats, ka valdiiba kritiis visai driiz un neviens vairs nevarees esoshajiem ministriem paarmest to, ka runaatais nav iistenots. Tiks izveidota jauna valdiiba, kurai buus vajadziigs laiks, lai tiktos ar visaam arodbiedriibaam utt... diemzheel viss jau izskataas izplaanots....un buus slikti...
fans
f
domaju ka JL zina par ko streso - bail ka atsavinaas vi'[niem piedrošus zem,es gabalus - ES NU VAIRS NESPEEJU TICET ŠAI TUMSOŅU PARTIJAI , KURU ATNBALSTA ARII DZELTENZILĀ DIENA!
alnis
a
Jaa, un vienigais ko spurdzins vareja pateikt, ka taa ir tikai viena metode cenas noteiksanai. Un viss. Skele turpina izzagt valsti. Cik mes ilgi to pielausim?
Vēlētājs
V
Kārtējais ciniskais koalīcijas politiķu valsts izzagšanas piemērs!
heh
h
Jā, es klausījos radio naba tiešraidi no saeimas. Opozīcijas argumenti bija spēcīgi. Pozīcija klusēja. Un tāpat vairākums nobalsoja PAR.
replika
r
tak nebūsim skaudīgi, - uzdāvināsim Šķēlem to zemi!

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas