Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +13 °C
Skaidrs
Piektdiena, 18. oktobris
Rolanda, Rolands, Ronalds, Erlends

JL iesniedz Saeimā likumprojektu par RD deputātu skaita samazināšanu

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
tā nu tas ir
t
Priekšvēlēšanu POPULISMS. tipiskā Jaunā laika izpildījumā.
Žuks
Ž
Labākais, kas šodien ir noticis. Lai veicās Saeimā. Vienreiz sirpis pie kules ir pielikts visais pašreizējai Rīgas domes koalīcijai!
DUST
D
Es vienmeer balsoju par JL UN NEKAD NEESMU nozheelojis,jo dziivee pats svariigaakais ir gudriiba.
īsi un skaidri
ī
Divaini gan, kāpēc kādam šāds priekšlikums nepatīk?
DUST
D
Saeima pienjem groziijumus un jau pirms veeleeshanaam pazinjo,ka straadaas domee tikai 30 deputaati procentuaali no ieveeleetajaam partijam un viss.Vienkaarshi ir liels konkurss un veeleetaaji tos 30 izveelaas..
tautumeita
t
DONIM7, kādas muļķības. kāpēc man jāuztur visi šitie plānā galdiņa urbēji, kas mētājas ar atbildību un naudu. nafig Rīgai vajag 60 galvas, ja, piemēram, ASV pilsētā Dallasā (četri miljoni iedzīvotāju) pilsētas domē ir 14 deputāti??????
tautumeita
t
nu bet loģiski, ka jāsamazina. bija jau laiks. bet tas, ka tā aģitācija, nav noslēpjams.
nabgais
n
pietiek palasiit komentaarus un uzreiz skaidrs par ko balsot , un tas ir JL... uzbraukšana no teepistu un paareejopistu aizstaavjiem tieši uz to noraada
Teodora
T
Piekrītu. It īpaši par saeimu.
donis7
d
Jo mazaak deputaatu, jo vieglaak nodroshinaat sev labveeliigus leemumus. tagad 31 deputaata vietaa buus nepiecieshams vairs tikai 16 deputaatu piekrishana! Paveras celjsh korupcijai!
juristam
j
kāds likums par Rīgu? JL nekad par to nav runājis. pats esi dīvains :)
Felix
F
Idiotisma kalngals - JL Saeimas frakcija pēkšņi saprot, ka RD deputātu skaits jāsamazina uz pusi. Un dara to pāris dienas pirms vēlēšanām, kad visiem ir skaidrs, ka tam sasaukumam, ko ievēlēsim 6.jūnijā, neko nevarēs mainīt - ievēlēsim 60 un tie 60 arī strādās visu sasaukuma laiku. Lieka laika un papīra tērēšana. Ideja par deputātu skaita samazināšanu RD kopumā ir atbalstāma, bet to vajadzēja virzīt jau pagājušajā gadā!! Ko tad Saeimā darījāt?? Algas sev samaziniet, ja neprotat strādāt. Ar to sāciet! Deputātu skaitu RD var mazināt arī līdz 20. Līdzīgi būtu jāmazina arī pārējā pašvaldībās, paredzot maksimums 9 vietas lielajās pašvaldībās (novados). Diskusijas vērta arī Saeimas deputātu skaita samazināšana - ietaupījums gada laikā ~ 75 000 LVL uz vienu deputātu (ieskaitot piemaksas, izdevumus auto, komandējumiem, papīriem, telpām etc.).
tlusis
t
Ideja laba, bet kā būs ar īstenošanu...
ugis gruntmanis
u
Domaju ir skaidrs ka labak velak, neka nekad. Nav svarigi kapec partija ir sadu lemumprojektu iesniegusi, samazinats domenieku skaits uzlabos darbu dome un samazinas izdevumus kas ir absoluta nepieciesamiba sini situacija. Esmu rakstijis, ka ASV pilsētā Dalasā (četri miljoni iedzīvotāju) pilsētas domē ir 14 deputātu (viens no katra pilsētas rajona), Londonas (septiņi miljoni iedzīvotāju) domē ir 25 deputāti, bet Rīgā (718 tūkstoši iedzīvotāju) — 60 deputātu, sads liels skaitlis NAV jabaro nodoklu maksatajiem.
zupaa
z
Jaunups galigs muldonja ...tik tukshi runa....

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas