Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +5 °C
Skaidrs
Piektdiena, 18. oktobris
Rolanda, Rolands, Ronalds, Erlends

JL: līdz nemieriem nebūs ilgi

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
100%
1
Ko mums te čakarē smadzenes ar stāstu par labajiem jaunajiem un sliktajiem vecajiem. Kas tas par lielākā vai mazākā kretīna skaistumkonkursu? Jauno labo nemitīgā cīņa ar vecajiem sliktajiem - ar mums šovmeni gudri manipulē! Bet ja paskatās darbos nevis skatās šajā šovā redzams ka vīri rullē pa vecam un neko neplāno mainīt. Viņiem visiem sen ir laiks iet pa skuju taku!
lūriķis
l
Pilnīgi piekrītu,mūsu zaļzemnieku palātā tikai katrs trešais ir no Jl:)
filozofs
f
Jaunietis ir nojuudzies , nekad nesmu cieniijis kakla kungus , un tie no austrumiem mmuus apspieda 50 gadus , kaadu cieņu??? taads kaimiņš , kurš atņem teritorijas suvereenaam valstiim pie tam slepkavojot moiermiiliigos iedziivotaajus, ko viņiem nodarija somi?... kaadu cieņu ! par ko!
zvirbulēns
z
JL nevelk, nav viņiem cilvēku, nav intelekta, katrs otrais teju slims ar šizofrēniju.
Lauķe
L
Cik Dombrovskis ir palicis tievs... Kalvītis gan tikai brieda un brieda.
Alberts
A
Kniede, nemuldi ! Kniedē savu muti ciet, ja nav nekā saprātīga ko teikt !
Made.
M
"ferrum", vai TU zini , kā vajag dzīvot ? Iesaki Dombrovskim !
klusais
k
Ak jā , bij mums diskusija. Ja par tēmu , tad nedrīkst likt uzsvaru tikai uz mežiem un zemi , par loģistiku - tas ar ir slidens jautājums, jo tas atkarīgs no ārējiem faktoriem. Varbūt nevajag izdomāt divriteni un paskatīties piemēram Somijas virzienā - meži -kokrūpniecība, celulozes rūpniecība, bet ne jau lauksaimniecība un kokrūpniecība ir somu ekonomikas pamatakmeņi . Tā ir rūpniecība daudz plašākā nozīmē - kā Nokia, inovatīva kuģu būve u.t.t. Par izglītību vienmēr esmu teicis,ka tas ir visu stūrakmeņu stūrakmens.
ZBL
Z
Sūci ir jāmāk aiztaisīt, jo spiediens liels, jāsūta iedzīvotāji kipa apmācībās.
ZBL
Z
Mums arī ir bāze, Latvijas lauki un meži, kā arī stratēģiski izdevīga vieta, kas loģistikas ceļos iezīmējās kā izdevīgākais preču plūsmas ceļš. Tas ir mūsu kapitāls, ko jāprot izmantot, nevis nocērtot mežu, iegūto naudu ieguldīt jaunā mašīnā, nevis investēt jaunu īpašumu iegādē vai biznesa uzsākšanā. Nesen jūs mani mācījāt pasmaidīt, šodien gribu uzmundrināt jūs, ar darbu un izglītību var radīt pārticības bāzi. Pārfrazējot M. Tvena teicienu saku:- Pērciet zem, to vairāk neražo, un lieciet nest šai zemei augļus.
klusais
k
Kad kuģis grimst, tad pirmais ir aiztaisīt sūci.
klusais
k
Polijai ir reāla industriālā bāze pievienotās vērtības radīšanai , kas Latvijai nav. Līdz ar to devalvācija nav brīnumlīdzeklis. Ja mēs paskatamies vēsturē , tad Japāna ir labs piemērs kā ar valūtas kursu var ietekmēt konkurētspēju , tikai tā lieta ,ka tur ir ražošana un IKP pamatā netiek zīmēts triecot aizņemtu naudu un pūšot NI burbuļus.
vieda
v
Pāātrināti bezdibenī iebraucām TP & LPP/LC valdīšanas laikā, tagad mēģinam ko saglābt!
ZBL
Z
Arī Latvijā pirms kara bija savādāki saimniekošanas mehānismu, un valsts bija attīstītāka par Somiju un Zviedriju, bet tas nu tā. Jā, Slovākijā un Slovēnijā ir ieviests Eiro, un cik var spriest tas palīdz ekonomiskā krīzē, bet vienīgā valsts Eiropā it kā nav IKP kritums ir Polija uz kuru attiecas mans piemērs par korelāciju starp valūtas devalvēšanu un IKP, bet šajā gadījumā jāskatās tā pirktspējas paritāte un rezultātu, ko sasniegs šī valsts tuvākajos 2 gados salīdzinot ar Latviju vai kādu citu valsti, kas izlemj nedevalvēt valūtu.
Kniede
K
Ak, saulīt mīļā!!! Dombrovskis esot labākais premjers. Lielākais nejēga viņš ir. Tiesa stāja viņam ir laba, bet citādi ar viņu priekšgalā ar paātrinājumu braucam bezdibenī.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas