Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +10 °C
Skaidrs
Piektdiena, 18. oktobris
Rolanda, Rolands, Ronalds, Erlends

JL premjera kandidāts ir Valdis Dombrovskis

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
aaaaaaaa
a
lembergs ir normals Ventspili uzcela
IncParaac
I
"Puzlis" par - zvirbuļ - ticams ļoooooooti ! Die's palīdz darbā!
bird
b
Paltraku Vilis 12:15 Kāda izglītība Dombrovskim? --------------------------------------- Vismaz šajā sadaļā - cilvji vispirms domā un tikai pēc tam raksta. ;/// Paldies dievam, attapies laikus.
Paltraku Vilis
P
Kāda izglītība Dombrovskim? Viņš nav traktorists vai lopu dakteris? Jo tagad, kad ekonomika ...irsā vajadzīgs EKONOMISTS (rietumu).
vajag stiprāko
v
V.Freiberga nodibinātu kārtību!
Ausma
A
Atbalstu Jauno laiku un Dombrovski.
klusais
k
Konkrēti par PVN atmaksām nemācēšu teikt tajā laikā, bet cik atceros, tad ļoti modē tad bija PVN atmaksas shēmas un degvielas papīru zīmēšana. P.S. No sarunām ar SVF un VID cik zināms, tad bija uzbrauciens VIDam par to ,kā var būt situācija ,ka uzņēmēji neprasa atpakaļ pārmaksāto PVN.
Paltraku Vilis
P
Tad es arī esmu labs, es labi saprotu ka viss ir ...irsā. Pa kam neviens mani nebīda uz premjerministra amatu?
Paltraku Vilis
P
Nē, finasējuma man nav, aber es vienmēr saku taisnību. Ja Sudraba būtu valdības galva, tad viņa ar savu izskatu baidītu rietumu partnerus. Pēc izskata viņa ir tīra ragana.
Rika
R
Dombrovskis labs tajā ziņā, ka viņš kaut ko sajēdz no valsts finansiālo stāvokli. Pašreizējā momentā vajadzīgs labs speciālists šajā jomā. Vienīgais nezinu vai viņš spēs uzsist ar dūri pa galdu, kad tas būs vajadzīgs????
to Paltraku Vilis 09:04
t
" Sudrabai vajag doties uz kinostudiju vai teātri un tur spēlēt raganu lomas bez grima." Juus buutu tas rezhisors???Varbuut tikai "gaismotaajs"( apgaismotaajs) vides radiitaajs, pat ja taa, tad jums trukst elementaaru iemajnu shaja amataa. Vareetueetu buut, ka JUMS IR TIKAI FINANSEEJUMS, lai te plashi plaatiitOs ar taada veida ieteikumiem!
Sniper'sEye
S
Tai stāstā VD viedoklis tagad būtu īsti vietā, -- atbilstoši likumiem tas nebija, turklāt sita lielākos budžeta pildītājus tieši tad, kad paši JēLīši babuļoja par godīgas likumības nepieciešamību. Tas stāsts ir ļoti aktuāls tagad, -- jo kas pildīs budžetu un izvēlēsies maksāt vai nemaksāt nodokļus, ja nebūs jēgas ticēt valdībai: ja jācer, ka valdībai nevar ticēt, tad jāpaļaujas uz sevi vien un šī paļāvība nozīmē nemaksāšanu. Ja mazākie maksātāji, kam vēl ir darbs, nevarēs VD ar komandu ticēt, tirem aši jābalso ar aviobiļetēm, lai, atmetot cerības par valsts glābšanu, glābtu sevi un savas ģimenes ar izdzīvošanas mazcerību citviet mūspašu bezcerības vietā.
Paltraku Vilis
P
Sudrabai vajag doties uz kinostudiju vai teātri un tur spēlēt raganu lomas bez grima.
klusais
k
Sabiedrībā jau viņa tēls ir savādāks . Stāsts par FM jau arī ir samērā subjektīvs.
Sniper'sEye
S
Ja VD ir progresējis, viņam derētu publiski par savām iepriekšējās pieredzes aplamībām ierunāties publiski, -- ikviens veselīgs PR-ists un psihologs viņam to silti ieteiktu sabiedrības uzticības iegūšanai: šoreiz viņam nebūtu vajadzīgas parādnieka izjūtas attiecībās ar citiem JēLīšiem par šāsreizes nonākšanu premjerkandidātos.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

LASI VĒL


Visi JL uzrunātie iespējamie bezpartejiskie premjera amata kandidāti atteikušies

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas