Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +6 °C
Skaidrs
Sestdiena, 19. oktobris
Drosma, Drosmis, Elīna

Juridiskās komisijas vadītāja: Atradīsim veidu, kā īstenot tautas un prezidenta tiesības

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
zoss
z
Jo biežāk rīkosiet referendumus,jo ātrāk nokautēsiet Latviju.Labāk nosauciet ,kas maksā tam komuņagam Krīgenam.,lai tiktu nokautēta Latvija.Satversme visu laiku pieļauj Saeimas atlaišanu,tikai vēlams ne biežāk nekā mēnešreizes.Savādāk tauta noasiņos.
Tata teice nē!
T
Muižnieces kundze, šis nebija aptaujas, bet lemjošais referendums, un parlamentam ir jārespektē abi tā iespējamie rezultāti. Šoreiz tautas lēmums ir: šādi grozījumi Satversmē nav nepieciešami. tādēļ lūdzam vismaz šī sasaukuma laikā līdzīgas idejas Satversmē iekšā nebīdīt. Tās var teorētiski apspriest, bet ne virzīt uz iestrādi pamatlikumā.
Tauta ir pateikusi NĒ
T
Latvijas Tauta referendumā ir pateikusi NĒ grozījumiem Satversmē! Saeimai vismaz šī sasaukuma laikā nav tiesību šos pantus mainīt! Tādēļ, lūgtum, Muižnieces kundze - rokas nost no Satversmes!
Oskars>!
O
ŠIE ZAGĻI-ČEKISTI nekad NEKLAUVĒ,bet pieraduši ar VAGONIEM IZVEST un durvis vienkārši UZLAUŽ. Es esmu SAVĀ DZIMTENĒ un man nav no kā TRĪCĒT,vienīgi janu no BADA.
ABC
A
Vienā jaukā brīdī tev pie durvīm klauvēs. Kas tev liek domāt, ka Oskars ir 70 gadīga pensionāre? Un starp citu, tā pensionāre arī nenobijās no drosmīgajiem klauvētājiem:))
lno
l
Vienā jaukā brīdī tev pie durvīm klauvēs. _____________________________________ Nešaubos ne mirkli /spilgts piemērs "visu laiku lielākais Latvijas noziedznieks" Gulbis/, tādēļ arī devos arī devos uz balsot Par. Tādiem kretīniem kā tev sen bija laiks cietumā...
lno
l
Atradīsim veidu, kā īstenot tautas un prezidenta tiesības ___________________________ Manuprāt sabiedrība daudz ātrāk atradīs veidu kā tikt vaļā no šis amorālās muldētājas:)
!
!
Par tavu kultūras līmeni nebrīnos, te lielākā daļa ir bezdomu radījumu ar lielām ambīcijām un mazu prātu, bet, ja tu šmurguli domā, ka var interneta portālā tā vienkārši aicināt uz vardarbību vai draudēt ar to, tad tu maldies. Vienā jaukā brīdī tev pie durvīm klauvēs. Un mazā ļipiņa sāks trīcēt.
Tauta referendumā
T
parauj tautas posta partiju un tās trulos un stulbi uzpūtīgos treknos melkuļus.
Aita
A
Briinos ka tik maz cilveeku aizgaaja nobalsot....... .aita.cita vaarda nav!
Tauta referendumā
T
Tauta referendumā ir pateikusi NĒ Satvermes grozījumiem. Tas nozīmē, ka vismaz šī sasaukuma laikā Saeimai toenekādus grozījumus nevajadzētu izdarīt.
Ņirga nāk!
Ņ
Vai tikai Muižniece neiedomājas no sevis par daudz? Kurš ir teicis, ka tauta samierināsies ar šo koalīciju, šīs Saeimas deputātu nedarbiem un valdības nespēju strādāt līdz Ziemassvētkiem?
zaje-e-e-e
z
Vēmiens nāk lasot...
Berta
B
Divkose Muižniece! Tautas partijas mērķis ir noturēties pie siles līdz 2010. gada oktobrim, vai ne? Trīs teikumus jāraksta līdz Ziemassvētkiem? Tad nu gan tiem konstitucionālo tiesību ekspertiem ir "gudras" smadzenes! Levits jau savaņģots atbalstīt TP? Tauta netaisās gaidīt pat līdz Ziemassvētkiem, bet sūdainu koku un dakšas sagatavos daudz ātrāk.
crex
c
Vilks tik ilgi, cik vien iespējams. Atrunas var atrast jebkādas.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

LASI VĒL

Valsts prezidents nāks klajā ar likumdošanas iniciatīvu un nodos Saeimas prezidijam iniciatīvu grozīt Satversmi, paredzot tautai tiesības atlaist Saeimu. LASIET PLAŠĀK 

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas