Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +11 °C
Skaidrs
Piektdiena, 18. oktobris
Rolanda, Rolands, Ronalds, Erlends

Juris Viņķelis kļuvis par Latvijas Ārstu biedrības ģenerālsekretāru

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
riebekle
r
Ak kungs , cik daudz komentētājiem ir žults. Nezinot šo cilvēku, jau aprej.Juris Viņķelis ir kārtīgs un godīgs cilvēks.Lai viņam veicās.
labi
l
Labi ,ka aizgāja uz nevalstisko organizāciju. Pie valsts un pašvaldības iestādēm tādu diezin vai kādreiz laidīs. Vismaz mācīs ārstus kā strādāt.
kad
k
Nu bet tā ir tikai biedrība- nevalstiska organizācija. ak, kas par žulti. ka tik tēvzemiešu faniem te miera nav, jo Vinķelis takš šos pametis.
truse
t
Forši, ka cilvēki gatavi strādāt nevalstiskās organizācijās!
cik ilgi?
c
Tātad drīz gaidāmi skandāli. Viņam tie labi padodās....Karstās putras strēbējs..
He he
H
Lai veicas Ģenerālsekretāram! ! !
tija
t
Tev nu gan žults pār malām plūst, ka nespēj slēpt. Trāpīja arī uz tavas varžacs? Lai veicas Viņķelim un LĀB!
Ilga
I
Vai tad viņš vēl praktizē kā ārsts?
pamela
p
Te nu skaidri redzams,ka Viņķeli aprej likteņa pabērni jebšu tādi "asi",kuriem šis cilvēks nominis sastrutojušas varžacis.
...
.
Jā , vecā 90-to gadu ārstu astoņkājis izlīdis gatavībā! Būs darbiņš - par 2 Ls prihvatizēt likvidējamās slimnīcas čomakiem! VAI KĀDS NO ĀRSTIEM IR PAJAUTĀJIS - KO APINIS UN VINĶELIS IR LABU IZDARĪJUŠI VESELĪBAS SISTĒMAI???? VAI TIKAI NOZAGUŠI? APKRĀPUŠI? KORUMPĒJUŠI?
par prieku komentētājiem
p
Ārstu biedrībā ne prezidents, ne valdes locekļi, ne ģenerālsekretārs par šo darbu nesaņem ne santīma. Tomēr Ārstu biedrība ir nozīmīgākā un stiprākā sabiedriskā organizācija
Nieks
N
Nu ko lai dara, arī labajiem puišiem patīk ieņemt amatus ar skanīgu nosaukumu:D
nejaušais
n
Ah,kāda erudīcija un žults! Bet par Viņķeli un LĀB prieks.
Zintnieks
Z
Šamējais tirliņš tiko pamuka no TB RD vIDZEMES izpildirektora krēsla, lai "dabūtu" atkal krēēslu... Atkal jauks gaisu tā jau murgainajā veselības aprūpes sistēmā. Vienreiz jau bija Valsts Veselības ministrs, tad ministru prezidenta palīgs - BET priekš veselības aprūpes darbiniekiem un kur nu vēl pacientiem neizdarīja pilnīgi neko! Ak, jā rebītes tirliņu garā protams piem. nolobējot Jūras medicīnas centru u.c., kas vēl šobalt dien kā ūnikums - vienīgā privātā slimnīca, kad valsts slimnīcas nesaprot kā galus savilkt!?" Nabaga Pēterītis tik daudz darbiņa un rūpju, ka vajag "krietnu" palīgu....
Lāpītāja.
L
Viss publicētās informācijas teksts,izteiksmes forma un noskaņa atgādināja dziļus padomju laikus,kad "TAS paziņo:.."un sekoja ziņa par kārējo PSKP CK birojā iekļauto činavnieku. Hm,kas autors, vai Dienā atgriezušies vecās raudzes žurnalisti,jeb LĀ biedrība ir komunjaku filiāle. Nu un, ka tāds Viņķelis ievēlēts par biedrības ģenerālsekretāru(nu taisni tāds mini Brežņevs),tad ta nu ar ziņa. Lai taču vēl ko grib, tad jau tagad katra biedrība prasīs,lai viņas amatpersonu ievēlēšana tiktu atspoguļota presē. Ja pieturamies pie "viens likums-viena taisnība.." tad es turpmāk lūgtu Dienu ar tik pat striktu un oficiālu uzskaitījumu mums sniegt ziņas par truškopju biedrības, zemledus makšķerēšanas asociācijas u.c. NVO ģenerālsekretāru,priekšsēžu,krīvu un vaidelošu u.c.amatpersonu ievēlēšanu.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas