Laika ziņas
Šodien
Apmācies
Rīgā +9 °C
Apmācies
Otrdiena, 15. oktobris
Hedviga, Helvijs, Eda

Jurists: Lembergu kontu gadījumā likumiskais regulējums neskaidrs

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
drakons
d
Sorosīdiskais eksperts pilnīgi visu, kas kaitēs Lembergam atzīs par likumīgu, jo sabiedrībai tas šķitīs pareizi un labi.
borcinsh
b
...ja mes nebutu redzejushi tos konto-izdruku, tad iespejams Tiesas spriedums lembergam varetu but - kads 1 vai 1,5 gads (briviibaa, protams), kaa veikalu zaglim !!!
!
!
"Vai tad mani nosauktie Vienotības bedrīši par maz zog, lai nepaskatītos viņu kontiņus?" Tu jau nevienu nenosauci istaja varda. Pat to tu nespej. :D
jurists
j
līdz tam brīdim, kamēr persona izdara noziegumu un šie konti kalpo kā pierādījums, tad vairs par"dziļi personisku"vairs nevar būt ne runas!
Tā nu tas ir...
T
Nav nekā kompromitējoša, ir oficiālu dokumentu izdrukas un cilvēku uz kuru tie attiecas arī nevar identificēt jo personas koda nav un mums jau ir gadījums kad tiesa bez personas koda nevar identificēt pat Ventspils deputātu, kur nu vēl kautkādu Lembergu ģimeni",mums jau tādu ir tūkstoši".
Vienotības _ūds
V
Prasi, droši. Tikai neaptaisies, kad saņemsi atbildi. :)) Jābūt idiotam, lai nesaprastu, ka zagļus notiesāt nevar bez pieradījumiem. Zagļus ķert un tiesāt ir valsts pienākums, to ir darījušas visas valdošās iekārtas un nevajag to uzskatīt par kādas partijas sasniegumu. ________________ Nesapratu tavu skepsi! Vai tad mani nosauktie Vienotības bedrīši par maz zog, lai nepaskatītos viņu kontiņus?
sabiedriskais labums
s
Manuprāt, daudz lielāku sabiedrisko labumu dotu žurnālistu kontu publiskošana.
ha
h
Prasi, droši. Tikai neaptaisies, kad saņemsi atbildi. :)) Jābūt idiotam, lai nesaprastu, ka zagļus notiesāt nevar bez pieradījumiem. Zagļus ķert un tiesāt ir valsts pienākums, to ir darījušas visas valdošās iekārtas un nevajag to uzskatīt par kādas partijas sasniegumu.
Vienotības _ūds
V
Urā! Varu pieprasīt, lai man izsniedz bankas Vienotības miļonārīšu: štokija, čādurska, ekļertes, abu jaunpupu, riženes, einīša banku kontu izdrukas no 2002. gada! Vienotība vai mums ir atklātība un caurspīdīgums vai nav, vai šitais ir tikai Vienotības _ūds, ko krimināllikuma veidā uzražoja rižene būdama tizlietu ministriene?
haha
h
Godīgam cilvēkam nevar būt kompromitējoši materiāli. Pēc definīcijas!
Voldemārs
V
kontu izdrukas ir absolūti personiskas. Tas ir kā tikumiskas sievietes vagīna. Nožēlojami, ka ir tādi, kas tēlo, ka to nesaprot.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas