Laika ziņas
Šodien
Migla
Ceturtdiena, 17. oktobris
Karīna, Gaits

Jūrmalas domē amatu dalīšanai "pārtraukums" līdz pirmdienai

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
viss jau bija labi
v
viss jau bija labi. M-kungs vadīja domes darbu, bet tad pēkšņi koalīcijas deputātei vienkārši Marijai savajadzējās par katru cenu iebāzt Dzintaru koncertzāles VIP zonā savu čomu firmu. M-kungs teica, ka var daudz ko, bet ne rīkoties pretēji iepirkuma konkursa rezultātiem. Bet vienkārši Marija savu: man vajag, un viss. Tad M-kungs piedāvāja kompensēt Marijai ciešanas par čomu firmas izgāšanos konkursā, bet vienkārši Marija nosprieda, ka kompensācijai ir pārāk maz nulles. Viņai, kas pieradusi šeptēt ar miljoniem, apetīte izrādījās krietni lielāka par M-kunga iespējām. Tad M-kungs ar starpnieka palīdzību vērsās pie bijušās partijas biedrenes un starpnieka skolas biedrenes Blauas: saki man skaistākā, ko vēlies Tu par M-kunga atbalstu? Skaistākā grozīja galvu tā, grozīja šitā. Un te V-kungam parādījās laba iespēja nokārtot senus rēķinus ar M-kungu. Un B-kundze devās pie pie karaļa gvardes, kur saņēma visus nepieciešamos rīkus, lai neviens M-kunga un viņa starpnieka teiktais vārds nepazustu vēsturei. Tad M-kungam tika uzticēts pārņemt stafeti Lielajos Mūros no H-kunga, kurš tieši tobrīd tika pārvietots uz Vieglajiem Mūriem. Pa to laikuLaimes pilsētā varu pārņēma R-kungs un Dz-kungs. Un vienu brīdi iestājās miers. Nekas šiem abiem nebija jādara - vien jābauda Lielā Laime. Tad pēkšņi V-kungs nolēma, ka Dz-kungs nav pietiekami labs R-kunga vietnieka amatam. Dz-kungs, to uzzinājis, ātri vien sarunāja sev kompanjonus, piedāvājot viņiem un viņu tuviniekiem labi apmaksātus amatus, un pēc M-kunga iznākšanas no Lielajiem Mūriem atkal viss varēja notikt. R-kungs gan vēl spirinās un nu pats mēģinās piedāvāt deputātiem un viņu tuviniekiem tos pašus labi apmaksātos amatus, ko pirms tam piedāvāja Dz-kungs, bet nezin vai tas līdzēs. Jo katrs nākamais pagrieziens deputātu kungiem ir saistīts ar jaunu piepūli un līdz ar to vēl lielākām prasībām pēc atlīdzinājuma.
nemiers
n
Kad pie varas Latvijā nāks Ražuka partija ar lācīti un azīti, tad visā Latvijaa būs jautri kā Jūrmalā.
Nodoklis par zemi
N
Ražuks bija viens no retajiem, kurš cīnījās, lai valdība ar nesamērīga nekustamā īpašuma nodokļa palīdzību nepadzen jūrmalniekus no mājām .
un būs miers
u
Ko tad vajag, lai Jūrmalas domē iestātos miers? Truksnim ir jāiedod amats, lai bez īpašas piepūles var saņemt 4 - 5 tūkstošus mēnesī, vienkāršajai Marijai pāris ienesīgus amatus, tiesības noteikt iepirkuma konkursa rezultātus vismaz Dzintaru koncertzālē un atpestīšanu no miljonu lielā parāda, kurā šī jaukā, labi izglītotā būtne savā neilgajā mūžiņā ir paspējusi iedzīvoties , Homkas Knislim ir jāiedod vara Dubultu šķeldā un varbūt arī domes izpilddirektora amats, Dzenītim vismaz domes priekšsēdētāja amatu un imunitāti pret nelabvēļu centieniem kriminalizēt darījumus ar projektu "Kāpa", Munkevicam - domes priekšsēdētāja un iepirkuma organizētāja amatus, Ančānam - vismaz domes priekšsēdētāja vietnieka amatu, Loskutovai - domes priekšsēdētāja vai vismaz 1.vietnieka amatu, Visockim - domes priekšsēdētāja amatu, Blauai- galvenā domes kolēģu stukača amatu, un Ražukam - domes priekšsēdētāja amatu, bet tā, lai nekas cits nebūtu jādara, kā vien jāpārstāv dome saviesīgas vāvuļosanas pasākumos. Tad arī Jūrmalā būs miers.
SSS
S
DDIVI ZIIDI IZNAAKUSI NO CIETUMA TIEM VAAAJG SEEDEKLI.HLEVICKIS UN MUNKEVVICS NOLIKUSI GALA EKSAAAMENU CENTRALCIETUMAA,TAGAD IR PILNTIESIIGI AMATA NEEMEEJI.LATVIJA JAU TAA IR ,LIELAAKS ZAGLIS ,AUGSTAAKS AMATS.
Homka=Knislis
H
Rakstām Homka, domājam Knislis, Rakstām Knislis, domājam Homka.
šakāļu bars
š
Jūrmalā par deputātiem parasti tiek ievēlēti lišķīgi un rijīgi šakāļi, kuri pirms vēlēšanām taisa skaistus ģīmjus, pielien vēlētājiem ar tukšiem solījumiem un patiesības noklusēšanu, lai pēc tam raustu nodokļu maksātāju naudu savās kabatās gan legāliem, gan nelegāliem līdzekļiem.
pirkums
p
Munkevics pietrūkstošo balsi gribēja pirkt pa 5 tūkstošiem, šitā reorganizācija izmaksā 80 tūkstošus gadā. Munkevicu par pirkšanu lika cietumā, šitos par naudas izkāšanu cietumā neliks, bet gan augstos amatos.
ha..ha
h
..''gatavs upurēt savu reputāciju..'' ..Ta kāda viņam vispār reputācija??..nevar pazaudēt to ..kā nav!!!
Izlūks
I
Par ražuku neuztraucieties! viss ir saskaņots ar dzenīti. ražuks pats ir ieinteresēts šinī teātrī. viņu apmierina lentīšu griešanas amats. Neparko nav jāatbild.
//
/
jūrmalas domniekam visockim ir taisnība ka šī kanalizācija ir jāsāk vienreiz tīrīt bet vecie to nedarīs viņiem patīk šis haoss ! tāpēc esmu par prezidentālu republiku ! balso Par prezidentālu republiku !
//
/
Haoss 'jūrmalas domē apliecina ka vajadzīga valsts pārvaldes reforma ka jāpāriet uz prezidentālu republiku ! visockis no jūrmalas domes pareizi teica tā kanalizācija ir jāiztīra . tikai ne jau Visocka vienotība to darīs viņiem ir labi kā ir ! tāpēc čalso Par prezidentālu republiku !
Olgas tante
O
Nožēlojami, ka Ržuks gatavs upurēt ar savu reputāciju. Var redzēt, kā cilvēkus maitā nauda un tad jau par reputāciju nedomā.
Viesulis
V
Vai tikai Dzenītis nav tas pats kadrs, kuram arī draud metāla aproces par savdabīgo gaismas pili vārdā "Kāpa", kas izskatās pēc prastas afēras? Jūrmala laikam ir tas gadījums, kad tur vietējā pašpārvalde nav spējīga strādāt, jo visu laikam kādam kanti rīvē ambīcijas un naudas maka tukšums...Būtu jāpārdomā ministrijas tiešās pārvaldes ieviešana, lai beidzot tie klauni var likties mierā un iet strādāt kur nu kurais. Dažiem tur vajadzētu arī dakteri apmeklēt.
Arturs M
A
Biju domājis,ka Dzenītis ir gudrāks. Nu kur uz 10-12 deputātiem 3 vietnieki,tad rīgā būtu jābūt 10???!!! Absurds.Tāpēc ir komitejas un vadītāji,kas atbild par padarīto!!!Naudas izkāšana.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

DIENA IEPRIEKŠ RAKSTĪJA

Ražuks situāciju Jūrmalā salīdzina ar Ukrainu

SCP: Ražuks nav apdraudēts; deputātei Homkai aizrādījums

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli

Progresīvos premjere izmanto kā zibensnovedējus

Par to, cik iemeslu demisijai jau ir sakrājis aizsardzības ministrs Andris Sprūds, kāda aprēķina pēc premjere neprasa Progresīvo deleģēto ministru nomaiņu un cik ilgi izturēs Apvienotais saraksts, ar...

Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas