Laika ziņas
Šodien
Migla
Svētdiena, 13. oktobris
Irma, Mirga

Jūrmalas mērs Truksnis nolēmis iestāties Vienotībā

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
Hi hi!
H
Par 70% atlaidi balsoja visi 15 deputāti! Tad ta nopūlējās pārliecināt! Bet tik nepiepūlējās Gatis atsijāt reali turīgos zemes īpašniekus! Pietrūka smadzene!! Tākā pasargāja biezīšus no liekiem izdevumiem!!!
Naidpilna sieviete
N
Ēlertei Jūrmalā būs tikai mīnusi. Vienkāršie cilvēki šo augstprātīgo sievieti nemīl. Un gudra viņa arī nav. Paklausieties- vienus un tos pašus teikumus maļ un maļ. Un naida viņa pilna.Varbūt tāpēc ka vientuļa , bez vīra
Par Gati Truksni
P
Gatis Truksnis ir izglītots,un jau pieredzējis politiķis savos jaunajos gados. Ļoti cilvēcīgs. Viņš gan neder Vienotībai, jo nav orientēts uz kašķiem,intrigām bet gan uz darbiem.Gatis truksnis panāca 70% atlaidi netaisnīgajam NĪ nodoklim Jūrmalā. Tāpēc vien jūrmalniekiem viņu vajadzētu nēsāt uz rokām.
vienotības valde
v
truksnis ir kompromisa variants, lai neļautu trakajai ēlertei startēt Jūrmalā, kura jau ļoti raujas turp. Gribat?
Truksnis ir vienkāršs blēdis, kura
T
Patīk vai ne, bet Ēlerte ir domājošs cilvēks ar vēlmi uzlabot situāciju valstī. Diezgan nepatīkamas bija viņas aktivitātes tā saucamās Lietussargu revolūcijas laikā, bet šķiet, ka šobrīd viņa ir kļuvusi zinošāka. Bet Truksnis ir vienkāršs blēdis, kura pamatdoma ir paša kabata.
  • 1
  • 0
es
e
Kopš Vienotība savās rindās laipni uzņēma ex-tautas partijas cilvēkus no Cēsu pašvaldības, kuru neveiksmīgā darbošanās praktiski iznīcinājusi Cēsis kā pilsētu, ne es, ne arī mana ģimene par šiem vairs nebalsosim.
tuziks
t
Vienotība darbojas kā kanalizācijas kolektors, savāc visus mēslus, tikai smirdoņa arvien pieaug!
Truksni
T
labāk pats piesakies KNAB. Tiesa,nosakot tev soda mēru, to ņems vērā.
Uzmanību, jauni, šokējoši fakti par
U
Oktoberfest (tulk. no vācu: Oktobra svētki) ir 16 dienu ilgs ikgadējs festivāls Minhenē, Bavārijā, Vācijā. Festivāls ilgst no septembra beigām līdz oktobra sākumam. Tas ir viens no populārākajiem svētkiem Vācijā un visapmeklētākais pasākums pasaulē, to ik gadu apmeklē ap 6 miljoni cilvēku. Oktoberfest ir svarīga Bavārijas kultūras dzīves sastāvdaļa. Pilsētas visā pasaulē rīko Oktoberfest svinēšanas pasākumu, kas tiek organizēts pēc Minhenē notiekošajiem svētkiem.[nepieciešama atsauce] Pirmoreiz Oktoberfest notika 1810. gadā.[1] Oktoberfest Minhenē parasti ilgst 16 dienas un beidzas oktobra pirmajā svētdienā. 1994. gadā programma tika izmainīta, lai svētku beigšanās datums būtu Vācijas atkalapvienošanās dienā. Ja Oktoberfest beigšanās iekrīt 1. vai 2. oktobrī, tad pasākums tiek pagarināts līdz 3. oktobrim, kas ir Vācijas apvienošanās gadadiena. Tas nozīmē, ka pasākums ilgst 17 dienas, ja 1. svētdiena ir 2. oktobrī, un 18 dienas, ja 1. svētdiena ir 1. oktobrī.
LV
L
einfach toll
Igors
I
Varbūt partijas varētu atrisināt savu kadru jautājumus ar kaut ko līdzīgu vairāksolīšanai - tā būtu atklāta un caurspīdīga padarīšana , arī tautai tiktu kāda izklaide......
nožēlojami
n
Jo tālāk jo trakāk! Neizturēja čalis spiedienu,domā,ka nu būs aizvējā un pie viena arī saraksta augšgalā! Novēlu izgāšanos kopā ar visu Vienotību!
jenots
j
Mūsu rindas pieaug!
Šah Mats
Š
A VARBŪT IZDODAS NOTURĒTIES PIE SILES......
Buba
B
Truksni bez Munkevica!!!??? Tas taču, tāpat kā ar Siāmas dvīņiem, nav iespējams ...
Kāda problēma,
K
ka var viens otru ietekmēt uz pozitīviem darbiem.
  • 0
  • 0
!
!
Jūrmala būs lemta turpmākām neveiksmēm, ja 2013.g vēlēšanās atkal ievēlēs 15 deputātus no 15 sarakstiem. Vajadzīgi 3-4 labi, spēcīgi saraksti.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas