Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +6 °C
Skaidrs
Sestdiena, 19. oktobris
Drosma, Drosmis, Elīna

Jūrmalas prokuratūrā Maizītis vētīs arī citus

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
elita
e
kā tur bija kā nebija, kas to tagad zin...
sekse
s
Izvētī arī pats sevi!Dzirnavu ielā 113 kas tur īsti notika?Runā,ka ar Maizīša līdzdalību prokuratūras ēka ,kas piekrita valstij tika pārdota valstij par nieka miljonu.Kura kabatā ieslīdēja miljoniņš----Vai Maizīša ,vai viņa draudziņa Strautiņa?
Человек
Ч
Юрмала - это государство в государстве, это особый мир. Не шутите с Юрмалой.
cangals
c
igauņu nodevējs.
un ja narkomāns alkholiķis
u
izmests no prokuratūras kļūst par advokātu..............
savējs
s
Vai tik Priede no dzeršanas un kukuļiem nav nogurusi,ka "'jāsēžas'' UZ DARBA NESPĒJAS LAPAS?
Ērglis
Ē
Tātad lepnais milionārs ieberzies nekustamo īpašumu biznesā, sāk sūknēt naudu no igauņa par visādām ekstrām, provē viņu piespiest vēl naudu iedot, un pēc tam cenšās to visu apklusināt ar uzbrukumu? Diezgan sūdīgs skats, ar zvērinātajiem ASV tāds sēdētu 5 minūtēs.
Ērglis
Ē
Viņš sajutās kā matriksā. Pirmajā reizē paspēja izlocīties un vēl izmērīt trubas diametru.
t
t
uzmet nabaga igauni
Ērglis
Ē
Latviešu "milionāri" #@#$@#$@%^%@. Pilnīgi saprotu esti poisu. Totāla cūku un korupcijas bedre.
NAV VIENALGA
N
ar 40 cm metaala stieni.... ta nu gan labs acumeers...
Bronksam
B
Jūsu komentā ir tipiska likumpārkāpēja domāšana :) Kādēļ lai būtu darīšana ar prokuratūru ja naudas pelnīšana ir legāla?
xx
x
pilns cietums ar miljonāriem!
Oskars
O
Bet tas jau nau tikai Jūrmalā,kas DARĀS CITUR DOMNIEKI + PROKURATŪRA+POLICIJA + TIESNEŠI + LĒTIEMILJONĀRI = TĪRĀKĀ mafijasbanda
dzeris - riņķī apkārt
d
To ko tu iesaki - ka aizdomās turamajām jāpierāda, ka viņš nav vainīgs, tas gan nevienā tiesiskā valstī nav iespējams, jo pastāv nevainības prezumpcija. To ties visās civil. valstīs pastāv t. s. legālā prezumpcija - aizdomās tur. pašam jāpierāda, ka viņa bagātības iegūtas li8kumīgā ceļā,jāpirāda nevis vārdos, bet ar dokumentiem. Tieši šī li9kuma pie;ņemšanu saeima sekmīgi bremzē jau 15 gadus. Bet pat bez tā VID ir tiesības pārbaudīt, vai ienākumi atbilst deklarācijai un mantiskajam stāvoklim, tikai nodarbojas šis te oranžo VID ar sīku pārkāpumu meklēšanu starp KNAB darbiniekiem šos te "biznesmeņus" tas neaiztiek, jo tie visi jau ir "savējie".

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Larisa Sviridova

L.Sviridovas vārds pirmo reizi plašāk izskanēja pērnā gada sākumā, kad izrādījās, ka viņa kļuvusi par 2006.gada komercķīlu devēju—rekordisti. Uz viņas vārda Uzņēmumu reģistrā iespējams atrast ķīlas ar nodrošināto prasījumu maksimālo summu 71,97 miljonu latu apmērā. 2006.gadā septembrī viņa Parex bankā ieķīlājusi SIA Duntes noliktavas kapitāldaļas par 7,59 miljoniem latu, uzņēmumu ML Reform, CD Reform un Reform EL kapitāldaļas šajā pašā bankā — par tādu pašu summu, bet pirms tam februārī SIA Delfīns partneri kapitāldaļas — par 44,98 miljoniem latu.

Ar L.Sviridovu un viņas uzņēmumiem saistītas arī vairākas tiesas prāvas un kriminālprocesi. 2007.gada martā Rīgas tiesas apgabala prokuratūra nolēma sākt pret L.Sviridovu kriminālvajāšanu par kukuļa piedāvāšanu bijušajai Jūrmalas domes priekšsēdētājai Inesei Aizstrautai. Viņa iepriekš stāstīja, ka L.Sviridova kukuli piedāvājusi saistībā ar strīdus izraisījušajiem zemesgabaliem Viestura ielā 15a un 15b, uz kuriem paredzēto daudzstāvu ēku projektēja uzņēmējai piederošais SIA Martium.

Boriss Rjazanskis

B.Rjazanskis ir viens no mazajiem Parex bankas akcionāriem. Saskaņā ar aģentūras LETA arhīvu viņam savulaik piederēja 50% uzņēmuma Bulduru nams kapitāla daļu, ko viņš pārdeva
2005.gadā. Patlaban viņam pilnībā pieder firma Konkordija-AB. Pirms desmit gadiem šī firma figurēja lietā par spirta kontrabandu.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas