Laika ziņas
Šodien
Daļēji apmācies
Rīgā +9 °C
Daļēji apmācies
Otrdiena, 15. oktobris
Hedviga, Helvijs, Eda

Kā atgriezt Latvijā tautiešus?

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
Par pareizajiem
P
Nv Latvijaa visaadi salashnas jaatgriezh! Un kas grib lasiities lai lasaas jo tie taapat ir urbanovicha un oligarhu pakalpinji. Latvijaa jaapaliek tikai ljaudim kas atbalsta Vienotiibu un ZRP jo tikai siem speekiem ruup Latvijas naakotne. Kas nebalso par Vienotiibu un ZRP lai lasaas no Latvijas. Par Vienotiibu!
qqq
q
Izlietu zupu atpakaļ nesasmelsi. Mēs katrs veicam lēmumus - tādus vai citādus. Latvijā veica lēmumu patriekt savus cilvēkus, lūk, arī sekas.
Bezdievis
B
Smieklīgi par SC Sergeju Dolgopolovu. Tas vienīgais neaicina atpakaļ. Skaidrs, ka naids pret latviešiem vai spiežas ārā no acīm.
Nu,nu....
N
Brauc šurp, gudriniek, un ieved kārtību! No malas mācītāju un kritiķu mums gana!
No Bavarijas zemes
N
Neesmu jau diezgan ilgu laiku bijis mājās, Rīgā! Šeit informatīvajos portālos var vēl joprojām redzēt tos izzadzējus Parex! Un tie bijušie vadītāji dzīvo, kā niere taukos un peldās Zelta vannās! Kapēc vēl nav aizvākts prom, no Latvijas, Rīgas sejas, ikdienas, tas tizlais nosaukums, kurš mums ir sagādājis pietiekoši jūtamas Finansiālās problēmas. Un vēl aiz deguna mūs vazā viens no AirBaltic vadītājiem! Un mūsējie nav spējīgi viņu pie sienas piespiest. Roķeles par īsu.
No Bavarijas zemes
N
man gar acīm garām paskrēja, te šķirstot, iepriekšējās dienās, ka atkal jauns Tirdzniecības centrs ir atvērts! Un laikam RRR telpās! Nu kas galīgi apstulbuši! Jā dažu desmitu pārdevēju darba vietas būs radušās un viss. Bet ko lai dara citi??? Jūs iesakiet tiem, aizbraukt un iztērēt tajā veikalā pēdejos latus. Bet ko lai dara, kur lai mūk cilvēki, kuriem ir pieredze daudzās citās darbības jomās??? Tagad visiem jākļust par pārdevējiem vai kā iepriekšējos gadus jau bija un ir - par pārdošanas speciālisties, reklāmas aģentiem, kuri batonus sprauž ausīs un cenšas iestāstīt klientam, cik nepieciešams ir viņam, mūsu uzņēmuma pakalpojumi.
Vita
V
Lasi sēnes un nemāci citus dzīvot! Ja gribi to darīt, tad brauc mājās un rīkojies!
  • 1
  • 5
No Bavarijas zemes
N
Dzintars Zaķis ( Vienotība): "Tuvāko triju gadu laikā Latvijā taps daudzi desmiti jaunu, spēcīgu uzņēmumu. Tu vari būt šī procesa sastāvdaļa." Tam ir nepieciešami entie gadi! Uznēmumu izveidot, uzcelt, atvērt un galvenais gūt atzinību viņa produkcijai, produkcijas kvalitātei! Uz priekšu, rīkojieties beidzot, Liekiet smadzenes kopā un veriet vaļā Lielus Ražotājus. Un kapēc gan ne Slavenu firmu pārstāvniecības!? Bet Lielākais labums no tā lai būtu Mums, Latvijas iedzīvotājiem!!! Vidējas Eiropas līmeņa algas! Socālās garantijas! Piemēram bliezt augšā Vagonrūpnīcu! Vilcienus, Lokomotīves piemērotas Ziemeļ puslodes klimatam. Viss augstāko kvalitāti. Uz priekšu! Un tad būs reāla iespēja ierasties Latvijā un pelnīt normālu naudu. Bet pagaidām, tukša muca tālu skan!
hmm
h
ja tā godīgi, tad nav jau arī īsti dzirdēts no valdošajiem politi ķiem, ka viņi gribētu kādu atgriezt mājās. Parasti tās ir atbildes uz žurnālistu jautājumiem, bet pašu iniciātīvas nav. Kamēr negribēs, tikmēr arī nekas nenotiks. pagaidām izskatās, ka viņi ir tīri apmierināti, ka iedzīvotāji brauc prom un neprasa te neko- ne darba vietas, ne pabalstus. Jo mazāk iedzīvotāju, jo labāk izskatās IKP. Kamēr valdība un saeima negribēs, tikmēr arī nekas nebūs.
boze
b
Nevienu ar varu nenoturēs un ar varu neatvilks atpakaļ! Katrs pats veido savu dzīvi un pieņem piedāvātos nosacījumus atbilstoši savai inteliģences pakāpei.
  • 2
  • 0
pensionārs2
p
Pagaidām jenoti (Vienotība) ir spējuši iedzīt Latviju milzīgos parādos ( katrs Latvijas pilsonis ir parādā apt. 6000Ls) Tā tad vienīgais kantoris, ko jenoti "uzbūvēs"- parādu atdošanas bodīte, bet tai naudas nebūs.
lauķis
l
Pats saproti, ko runā? Kas tad izzaga Latviju, kas iedzina mūs parādos? Esi no kampējiem, kuri uzskata, ka parādi nav jāatdod? Pasēdi un pakustini savu veco galvu, lai nav ar vēderu jādomā!
  • 2
  • 4
Jānis
J
Ko jūs te cepaties! " Kur labi man, tur mana Tēvija", šis sengrieķu sauklis ir šo aizbraucēju kredo un reti kurš te brauks atpakaļ. Vecajās ES valstīs taču ir lielākas algas, labāki sociālie pabalsti un tā vārdā daļa mūsu tautiešu ir gatavi strādāt prastos darbus, ko vietējie nedara. Kas grib lai brauc, jo nekāda leiputrija viņus tur negaida. Vairākumam no viņiem latviskums un sava valsts ir sekundārs jēdziens. Pareizi viens laimes meklētājs teica: " Ja mēs te rukātu kā tur, tad tīri labi varētu dzīvot tepat!"
lauķis
l
Precīzi! Sevi un Latviju cienošs cilvēks atbrauks, sauks kāds vai nē!
  • 3
  • 0
atpakaļ nebraucējs
a
Vai cienījamie politiķi grib dzirdēt aizbraucēja atbildi? - Ejiet tak jūs visi, ziniet, kur...!!!
labu veiksmi!
l
Un Tu arī!
  • 2
  • 2
Jukums
J
Rlementāri! Beidzot ir jaasakās no 20m gadus piekoptās labēji-plēsonīgās sociāli ekonomiskas politikas un jāievieš normālu - tādu kāda jau sen pastāv attīstītajās valstīs. Bet šeit mēr redzam tieši pretējas tendences. Loģiski, ka cilvēki aizbrauc, jo darba algas ir kadas piecas reizes zemakas, bet nodokļi divas reizes augstāki. Nerunājot nemaz par attieksmi pret cilvēkiem. Reformas veikt kavē savtīgums, stulbums un politiskās gribas trūkums. Pirms kādiem gadiem desmit, uzskatīju, ka tieši daudzie aizbraucēji beidzot piespiedīs politiķus attapties un sakt šīs reformas - šobrīd esmu pārsteigts par pēdējo stulbumu, jo pat šāds arguments kā 20 gados zaudētu ap 700 000 cilvēku viņus joprojam nav spējis pārliecināt un viņi rīkojas tieši pretēji elementāram veselajam saprātam. Ja tā nav apzināta valsts iznīcināšanas politika, tad kā to nosaukt savādāk?
...
.
nekā
Nelatvijas filozofs
N
Ja kas, tad jau krietni sen braucu jūriņā, jau diezgan daudz sakrāta naudu pūriņā (t.i. - pensiju fondā), es domāju un rīkojos Pats, un savus draugus izvēlos es Pats un ignorēju tos, kas sevi sauc "Tavi draugi". Ne jau visi meklē un nevar atrast "savas mājas! Citi jau sen ir atraduši. Nu neparasās par sevi domāt kā par procesa sastāvdaļu, piem. zarnu darbības procesa sastāvdaļu. Skrienu, lidoju, traucos..... uh, labi, ka tas tikai sapnis, cik labi, ka laikus pamodos
aizbraucējs
a
Dzintars Rasnačs ( VL-TB/LNNK): "Mēs gaidīsim Tevi mājās! Tavi draugi. P.S. Neiazmirsti samaksāt nodevas, kad atbrauksi!" :) Ainars Baštiks ( ŠRP-LPP/LC): "Mēs visi meklējam mājas. Lai Dievs dod, lai reiz Tavas vismīļākās mājas ir Latvija." - MUĻĶĪBAS, kas reiz aizbraucis un MĀJAS izveidojis citur, tas negribēs atkal sākt visu no nulles! Sergejs Dolgopolovs (SC): "Domā un rīkojies!" Skaidrs - jālaižas tālāk projām no ES... Dzintars Zaķis ( Vienotība): "Tuvāko triju gadu laikā Latvijā taps daudzi desmiti jaunu, spēcīgu uzņēmumu. Tu vari būt šī procesa sastāvdaļa." Labu mantu pīpējam? ;) Zanda Kalniņa Lukaševica (ZRP): " Jūs, Jūsu zināšanas un prasmes Latvijas attīstībai ir nepieciešamas!" ...un visi tavi ietaupījumi arī. Dana Reizniece-Ozola (ZZS): "Latvji, brauciet jūriņā, krājiet naudu pūriņā! Tā jaunlatvieši aicināja latviešus krāt pieredzi ārvalstīs un vets to atpakaļ. Arī es aicinu – krājiet pieredzi un brauciet mājās!" Jā, jau pašā sākumā varēja noprast, ka atvediet savu NAUDU un nosprāgstiet grāvjmalē. Izsmējos par šiem murgiem. Paldies! :D

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas