Laika ziņas
Šodien
Daļēji apmācies
Rīgā +8 °C
Daļēji apmācies
Otrdiena, 15. oktobris
Hedviga, Helvijs, Eda

Kā interesēs strādā Latvijas valdība?

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
desa
d
Kur tad šis godīgais pilsonis bija, kad tēvzemieši (viņa vadībā, starp citu!) kopā ar oranžajiem treknajos gados uzdzīvoja?!? Jeb sēžot Eiropas siltajā krēslā, visa patiesība atklājās no attāluma?
Juris
J
Ar vērošanu vien nepietiek! Kur ir Briseles,Luksemburgas un Strasbūras ienākuma nodoklis pēc maksātspējas,pensiju,bērnu un pensionāru pabalstu samazināšanas vietā;samazinātā PVN likme ikdienas pārtikai,veselības obligātā apdrošināšana Eiroparlamenta deputāta kungs? Varbūt ieteiksiet arī Beļģijai,Luksemburgai un Francijai atcelt progresīvo ienākuma nodokli un samazināto PVN pārtikas pamatproduktiem?
www.patriotiem.lv
w
varēja Zīle biki paklusēt, kā nekā jau no deviņdesmitajiem ir pie siles
līkais
l
laikam kārtējais pavasaris pienācis
Fu
F
Tikai ne savas tautas labā! Tieši iznīdē un dzen tautu dziļāk purvā!
alberts
a
Pareizi!Teorizet un stastit visadas "pareizības" var daudzi,bet pamēģini REALIZĒT!Zilem tas piekrīt - runat "gudri",bet darba NAV!
Ieva- Zebra
I
Kam kalpoja Zīle, ja par to nerunāja agrāk? Kas "treknajos gados" uzdzīvoja, tiem sāpju slieknis pamatīgs, pārējie nekādas lielas izmaiņas nav sajutuši. Zīle šobrīd strādā uz neapdomīgajiem un neapmierinātajiem!
Ēriks
Ē
Tev un arī Zīlem protams taisnība, bet jāatzīmē, ka tieši tāpāt bija laikā, ka Zīle bija valdībā un faktiski to varētu teikt par visām valdībām, kopš neatkarības atjaunošanu. Šodien Zīle stāsta vienu bet kad bija, un ja atkla būtu, valdībā, stāstītu pilnīgi ko citu!
Zebra
Z
Zīlem taisnība! valdība kalpo svešu kungu interesēm. savas tautas sāpes izliekas nedzirdam.
auto fans
a
Manuprāt degvielas cenu paaugstināšana notiek ar valdības ziņu, jo tā ir izdevīga - vairāk nodokļu naudas ienāk valsts kasē. Jābrauc ir tā vai tā, cilvēkiem nav kur sprukt. Sabiedriskais transpaorts daudz kur iznīcināts un likvidēts, jābrauc ar auto gribi vai negribi. Redzot, ka valdība tā vienkārši ceļ nodokli pēc nodokļa, jo citādi nav spējīga piepildīt budžetu, var pieņemt, ka valdība vienojusies ar degvielas tirgotājiem par cenas celšanu. K'pēc tad visi ministri un premjers klusē par to, ka degvielas cenas dzen uz augšu visas pārējās cenas un arī inflāciju? Valdīibai tas ir izdevīgi - var liekuļoti ziņot, ka esam izgājuši no krīzes un staruji attīstamies! Degvielas cenas dzen uz augšu ienākumus valsts kasē - nasing spešal!
Jūlis
J
Varbūt, Dombrovska rīcība ir pareiza, jāņem kredīti no SVF, kamēr var dabūt. Eiro ir uz stabilitātes robežas. Ir kuru katru brīdi iespējama tā devalvācija, tāpat arī dolāra. Eirosavienība var arī nepiedzīvot 2014. gadu. Jau patreiz Eirosavienība ir sadalīta divās nevienlīdzīgās daļās. Tendence uz sadalīšanos pastiprināsies padziļinoties krīzei. Arī SVF jau pēc pāris gadiem var būt bankrotējis. Latvijai, protams, nebūs līdzekļu aizdevuma atdošanai, bet nebūs arī nekādas jēgas atdot.
edisons
e
Par Latvenergo ir 100% taisnība - jauns nodoklis, kuru būs jāmaksā ne tikai turīgajiem, bet lielajām (mazturīgām ) ģimenēm.
Ēriks
Ē
Kāpēc tu domā, ka daudzi? Viens vienīgs var pārdot puvušas zivis slēpjoties aiz vairākiem nikiem!
lācis
l
Es tikai brīnos, cik daudzi komentētāji šeit ir Vienotības liberastu trubadūri!
Bezdievis
B
Pateikts jau skaisti, bet atceroties tos pašus TB/LNNK darboņus, kuri vārdos ir par Latviju, bet darbos pārdodas jebkuram citam, apšaubu labo godaprātu. Vai tik TB/LNNK nebija pie varas RD, kad tika noslēgti līgumi par tiem sadārdzinātajiem tramvajiem, kurus ražo ārvalstīs? Vai tik tie paši vēži nebija pie varas, kad pirms daudziem gadiem sabruka Latvijas ražošana, valdībai konsekventi iepirkumu konkursos ļaujot uzvarēt tikai ārzemju ražotājiem nevis vietējiem?

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas