Laika ziņas
Šodien
Daļēji apmācies
Rīgā +9 °C
Daļēji apmācies
Otrdiena, 15. oktobris
Hedviga, Helvijs, Eda

"Kā parādīt prokuroriem, kur vēži ziemo?" - jaunākie dokumenti rokasgramata.com

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
bite
b
Ak, jā, te taču Diena.
jautājums
j
Nu tad gaidam.Sākums jau nekad nav rozēm kaisīts...gan jau piešausies gan viņš, gan mēs...
zvirbulēns
z
Ierakstīju, ka Lembergam nav ne vaina! :) Arī gaidu apstiprinājumu, Parastais kaut ko pārmuhļīs! :)
jautājums
j
Tu tur kaut ko ierakstīji? Manu komentāru redzēji? Man tur rāda, ka mans koment''ars gaida apstiprinājumu. Gan jau Tev arī ļautu, ja tikai izteiksi vēlēšanos. Jo Tu atšķirībā no manis ar saviem cakojumiem nevienam neesi uzbāzies. Tu tā vairāk ar pārpublicējumiem šiverē.
zvirbulēns
z
Biju, nu re, var tak, ja grib, domāju nav ne vaina, žēl, ka man parastais neļauj rakstīt rakstus!
jautājums
j
es jau pamēģinaju. Aizšauj Tu arī. Lai redz, kas tur sanāk
zvirbulēns
z
Labs ir, es tikai mēģināšu izdomāt tādu paņēmienu, ka atrodot tekstā vādu Lembergs, programma automātiski pievieno papildinājumu - 'smagos noziegumos apsūdzētais'! ----------------------------- Necenties, nu lieki, Lembergam var piemeklēt daudz citu apzīmējumu, piemēram Hūte! :)
jautājums
j
Jā. Es labprāt rakstītu.
Parastais
P
"Nekādas cenzūras ! Ja Tu lamā Lembergu, tad zvirbulēnam arī ir pilnīga vārda brīvība" Labs ir, es tikai mēģināšu izdomāt tādu paņēmienu, ka atrodot tekstā vādu Lembergs, programma automātiski pievieno papildinājumu - 'smagos noziegumos apsūdzētais'!
Parastais
P
Vai vēlies iegūt autora statusu? ar tiesībām rakstīt rakstus?
Parastais
P
Galīgi negatava, taču iespējamā nākamo sarunu vietnes adrese ir Vēl nav izprasta visu iespēju un funkciju jēga, cerams, ka tas nāks ar laiku. Ielūgti visi, kam ir būtiski komunicēt.
jautājums
j
Jā, mēs tur drusku bijām viens otram apnikuši. Un svaigas asinis ir pat vairāk kā vēlamas ! Personīgi es ļoti priecāšos par katru jaunu mūsu diskusiju (kašķu) kluba biedru. Jo tikai viedokļu sadursmē-strīdā, kā zināms dzimst patiesība... Normāla universāla diskusiju portāla niša ir brīva, ja Parastais nenokaus ideju ar ierobežojumiem, kas pārsniedz nepieciešamos...rupjības, naida kurināšana....u.t.t....
jautājums
j
Nekādas cenzūras ! Ja Tu lamā Lembergu, tad zvirbulēnam arī ir pilnīga vārda brīvība. Jo nekādi pieķemmētie pasākumi, vismaz mani neinteresē. Ja kāds diktē noteikumus zvirbulēnam vai Vladim, tad nedomāju , ka man arī tur ir ko darīt. Tad mēs ar zvirbulēnu dibinam savu pasākumu ! Un skandalējamies uz nebēdu...
zvirbulēns
z
Manā blogā būs aizliegta atsevišķu partiju un viņu saimnieku reklāma pēc noklusēšanas. --------------------- Šito lasu, lasu,lasu lasu un neko nesaprotu, kas tas par zvēru - pēc noklusēšanas? Ja neklusēs, tad drīkstēs? Blogs bez reklamēšanas - nu nezinu, tas jau nenopietni!
Parastais
P
Te arī ielikšu saiti, kad kaut kā sakārtošu to saimniecību. Jā, atradu arī, kur pulksteni pareizi var ielikt -izskatās, ka uz vasaras/ziemas laiku ir jāpārslēdz manuāli, ko CD nebija izdarījuši.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas