Laika ziņas
Šodien
Apmācies
Rīgā +10 °C
Apmācies
Pirmdiena, 14. oktobris
Minna, Vilhelmīne

Kā ZRP mērķi plāno noteikt iedzīvotāju etniskās dalīšanas nepieļaušanu

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
alberts
a
Velns! vai tiešām Zatlers ir tik naivs,ka neredz - Latvija jau sen sadalījusies divas kopienas - latviesos un krievos un nez kapēc viņiem pieslejusies arī žīdi.UN - nez kapēc poļu kopiena kura ir senāka ka krievu var dzīvot mierigi un draudzīgi? Vai ne?
albertam
a
Arī es tāpat kā daudzi ticēja Z cēlumam un naivumam, bet Z izrādījās nekas vairāk par jēriņu vilka ādā. Un tas ir tikai sākums.
  • 0
  • 0
F...
F
krievu pamatmassa nekad!!!!! nebūs lojāla Latvijai, viņu ir par daudz un krievijas "teļevizors" viņus audzina būt naidīgiem pret Latviju, 9. maijs pārdaugavā to nepārprotami apliecina. Tas jāņem vērā izvēloties par ko balsot.....zatlers savā alkatībā pēc varas un naudas pārdosies jebkuram...
Latons
L
Tas nozīmēs arī to, ka nebūs nekādi latvieši un krievvalodīgie, kas savā starpā kašķējas un visi draudzīgi iegūs izglītību valsts valodā?
Ritvars
R
Tieši tā — tautības aizliegt!
.
.
Zatlers ir aizmirsis, ka ir latvietis.
Igoram
I
Vai tu to nopietni? Uzticēšanās gaisotni tu savos sapņos vari izbaudīt pie čingizhana pīpes...
Zize
Z
sen bija laiks atmest etnisko dalijumu. tas ir tikai pozitivi sai partijai. latvija ir pietiekami daudz citu problemu, kas jarisina, bet partijas lidz sim izvelejas vieglako celu, pieversoties tika savas tautibas elektorata dalai, un tiesi ar to Vienotiba padarija sev par ZZS kilnieci. Ne jau kluda taja, ka ar Saskanu nesadarbojas, bet taja, ka neka necentas uzrunat lojalo un liberalo krievu elektoratu. ceru, ka ZRP to beidzot realizes. Tagad gaidam no ZRP nopietnu ekonomisko programmu.
Igors
I
Manuprāt ļoti pareizs princips - lai Izvilktu Latviju uz normālas ekonomiskās attīstības ceļa ir jāizbeidz savstarpējie nesaticības kari , nedrīkst visu laiku rakņāties pagātnē un belzt viens otram ar tur izraktām pārestībām un aizvainojumiem. Tiem , kas nevar dzīvot bez kašķēšanās , jāpaiet malā un jāļauj normāli dzīvot tiem , kas vēlas dzīvot bez naida un savstarpējās uzticēšanās gaisotnē.
.
.
igor, varētu jums piekrist, bet ņemot vērā cik daudz populisma un melu zatlers ir paspējis izplatīt pēdējo nedēļu laikā, nesaku ne pieci, ka šis ir tāds pats neko nenozīmējošs sauklis (kā murgi par mazu dzīvoklīti, nieka 200 kvadrātmetri).
  • 1
  • 1
Latons
L
Iesim visi kopā svinēt 9. maiju? ;D Nesaprotu kā var svinēt dienu, kad valsts, kurā viņi pašlaik dzīvo nonāca no viena diktatora pie otra.
  • 2
  • 0
janis
j
atbalstu.saskanas centram vajag konkurenci .vajag balsis no Latvijai lojāliem krievvalodigajiem
Bronks
B
Varu kļūdīties, bet man liekas, ka bildē redzu vienu narkomānu, kurš laikam grib uz Valda muguras jāt. Zatlera kungs Jums drošības dienestu vajag!
Dīzels
D
Tas nav slikti piesaistīt cittautiešus kuri ir nepārprotami lojāli Latvijai . Ja no SC šie nokniebtu pāris procentu tas tik būtu apsveicami ne peļami.
Человек
Ч
Es esmu lojāls, bet pārprotami: "Dīzels 2011.07.23 16:43 Tas nav slikti piesaistīt cittautiešus kuri ir nepārprotami lojāli Latvijai"
  • 0
  • 0
Человек
Ч
:-)
  • 0
  • 0
Человек
Ч
Krievam jābūt idiotam lai balsotu par tiem kas spēlējoties uz kādu laiku atņēma viņam pilsonību un tās pašas nacionālistu spēles gaitā cenšas atņemt arī valodu SC saņems nevis 29, bet 33 vietas Saeimā jo par SC balsos arī gudri latvieši un tādu ir daudz Bet gudri krievi balsos par PCTVL, tas arī ir skaidrs
  • 1
  • 6
atbalstu!
a
ar likumu noteikt,ka orgānu turpmāk saukt - humpis
Человек
Ч
Tas ir Saskaņas Centrs -2 tikai no latviešu puses! Latvieši, esam briesmās! Mūsu cilts ir briesmās...
Человек
Ч
Tas nav latviski! Zatleram to varēja iemācīt tikai amerikāņi! Bet mēs, latvieši, esam cilts. Neesam tauta. Tāpēc mēs tā bez savas latvietības nevaram. Mums svarīgi Dziesmu svētki un pārējais pagānisms. Jo mēs neesam tādā līmenī, kā tie nolādētie amerikāņi jeb vnk sakot žīdi
Latons
L
Piedod, bet tu izklausies pēc lielā ebreju naidnieka Ādolfa, ne tas par latvietību, bet tas, citēju "nolādētie amerikāņi jeb vnk sakot žīdi"...
  • 3
  • 0
Vārds
V
mēs? .........
  • 3
  • 0

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas