Laika ziņas
Šodien
Daļēji apmācies
Rīgā +8 °C
Daļēji apmācies
Otrdiena, 15. oktobris
Hedviga, Helvijs, Eda

Kādas izrādes gals

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
jumors
j
Tad nu gan- puse komentētāju varēja vispār nelasīt- neko no rakstītā nesaprot! Un vienu esmu sapratis- ja te raksta sieviete, oi, ko visu par sevi uzzinās! Kāds sakars rakstniecei ar partijām? Tāds, ka viņa par tām domā un raksta. Dažiem arī vajadzētu padomāt, pirms rakstīt(un vai vispār rakstīt?). Es esmu pilnīgi pārliecināts, ka cilvēktiesību jautājumos pie mums nekas nemainīsies- kam ir tiem tiks dots, un kam nav- tam vēl tiks atņemts. Bet ne jau ":Vienotība" šo principu izdomāja un ne aiz laba prāta viss notiek tā, kā notiek. Te nu hūtaino partijas dārziņā jāmet ne viens vien akmentiņš.
???
?
Tagad, kad raksts noņemts, pateikšu, ko domāju par Jums. Pamesta sieva, kura vēlas grozīties sabiedrībā. Pat dzīvokla remontu atļāvāties par svešiem līdzekļiem veikt. Apkaunojoši. Pašlaik it kā vadošie (pēc Jūsu domām) ir Vienotība un tad cenšaties izpelnīties. KM ir zākāšanas māte : Ēlerte. Tātad tagad vēl darbiņš jāsaglabā un jāuzlabo, vai tā? Par šo rakstu es Jums vienmēr atgādināšu !
zvirbulēns
z
Laila, piedodat par atklātību, bet man gribas domāt, ka Jums nav izpratne ne par demokrātiju, ne par politiku, ne tiesībsarga institūtu, ne sabiedrību, ne valsti. Tiesībsarga institūts ir jālikvidē, ja to nevar izdarīt, tad, jo tas vājāks, jo labāk latviešu tautai, es pasvītroju - latviešu tautai.
Vienotības Trubadūra
V
Fui, nu ku var tik bezgaumīgi pielīst...
nakts
n
Cilvēka prieks par bagātību,kas gūta ar grēcīgu rīcību ir liela nelaime.Ak jūs nelaimīgā jaunā Latvijas tauta !! Parazīti slēpj savus nolūkus un pārliecina ka viņš ir cits,lai sekotu parazītu aicinājumam.
Lelle
L
Atšķirībā no tevis Laima ļoti labi "drēbi pazīst".
Betija
B
agrāk bija laba rakstniece, tagad vāja žurnāliste.
afinogens
a
laimiņ, tev tā vienotība galviņu noglāstījusi, ka tu tā aizstāvi tos liekuļus? kauns, kauns...
KLM
K
Negaiss nekad nav bijis saistībā ar pilnmēnesi ................................................ .............................................. nu neesat par to tik drošs - kāds sarainis pilnmēness laikos garos ar negaisiem kas zelta mākoņiem pāri sekmīgi karoja un tik pat sekmīgi karos
Kokons
K
Protams, ka kaut kas nav kārtībā ar ministru, ja viņš ar NICINĀJUMU izsakās pret saviem vēlētājiem! tauta Pabriku ievēlēja 10.saeimā un tā viņš tika ministra beņķī pautus poulēt ! k
elfa
e
Malacis ! Ja ir iespēja rakstiet kaut katru dienu .Vismaz interesanti lasīt, ja tiesi ,bez aplinkiem ie ''blieziens ''.Vai tas ko līdz ,tas gan ir jautājums .
sabojāja
s
Ak šīs korumpētās sievietes, smird un smird un uz visām pusēm.Vai kādam ar varu liek strādāt par 100 , kur vīrietis bez 1000ls neiet no mājas laukā, tur mūsējās za roģinu un par 200. Strādājiet vien pašas tā gribējāt .Un kā mēs uztraucamīes par tiem 100 latniekiem. Cik tu pati saņem
45e
4
54 un 17 ir 71:) 71% muļķīšu :))) Gan jāsaka, ka arī tie 20cik tur %,kas saņem zem 300 un ir vienīgie pelnītāji, tātad katram ģimenē zem 100, arī nav lielāki gudrinieki :) Un bērni kuri neko nepelna? ai, vispār traks skats. ļoti traks. Gaisā ir tāda kā pirmsnegaisa sajūta. Šeit aizdomīgs klusums. Bet mēs dzirdam, ka kaut kur tālē jau ducinās... Negaiss nekad nav bijis saistībā ar pilnmēnesi
(*****)
(
Te karsts, te auksts, nezin, ko tas viss var nozīmēt?
Mīļā
M
tauta,ko Jūs te savā starpā plēšaties,laiks rādīs kam taisnība,bet priecāties vajag par pavasari,kas pa spīti dziļajam sniegam nupat tuvojas.Laiks visus noliks savā vietā, lai arī kā mēs te to politiku taisām.Dzīvot vajag šeit un tagad,nevis izgāst dusmas vienam uz otru. Lai mums katram izdodas sasniegt to, ko sirds kāro,lai pietiek spēka,gaišu domu un darbīgu roku šajā pavasarīgajā laikā!

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas