Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +13 °C
Skaidrs
Piektdiena, 18. oktobris
Rolanda, Rolands, Ronalds, Erlends

"Kādas "okupācijas" vēsture" autors: vīzas atteikums nāks par sliktu Latvijai

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
user
u
Ja pavēro failed state indeksus, tad Krievija ir zemāk pat par Dienvidāfriku un Kuveitu. Tāpēc uzskatu, ka mēs ar visu savu krīzi dzīvojam 1,5 reizes labāk nekā krievi.
daunitis to tēma
d
Ar savu niku tikai piemērojos Tavam gara gaismas spožumam.
mirga
m
vai Jums neliekas,ka viss,ko filmā runāja mūsu populārie cilvēki,ir taisnība,un arī vini pasi tam tic.Noskatoties so filmu Jūs varat iedomāties,cik daudziem kazoki metīsies uz otru pusi,ja pēksni Latvijā mainīsies politiskā situācija.Un,lai Pauls un visi pārējie nestāsta,ka vini ir pārprasti,mulkības,ko domāja to arī pateica.
Openheimers
O
Latvieši ir dienējuši gan savā armijā, gan vēl daudzās. Tur sanāk ļoti raiba un bagāta vēsture, pat ja ņemam tikai 20.gadsimtu. Starp citu, skolas vēstures kurss sākas ar 13. gs., ko tu, ja esi Latvijā dzīvojis, nevari nezināt. Biežāk turi ciet melīgo muti, retāk izklausīsies pēc muļķa.
arturs
a
Raksturīgi promaskaviskajiem komentētājiem - kā tiek līdz Latvijas militārajai vēsturei, tā visi pilnīgas nulles. --------------------------------------------------- ------------------------------------------------------------ ------------------- par kaadu militaaro latvijas veesturi tu runaa, aa droshi par to kad latvieshi dieneeja fashistiskaas vaacijas armijaa. tad taa droshi vairaak buus vaacijas militaara veesture. un juus pashi pat neapjeedzat ka svinat sho vaacu armijas zaudeeto karu.
arturs
a
un kaapeec tu nekonkretizee kuraa vietaa tad sheit nebija taisniiba, no manas puses skatoties 90% shajaa filmaa bija tiiraa patiesiiba.
Padoms
P
Čertkovam un citiem Krievijas nīdējiem. Л.МЛЕЧИН То, что я научен или сам себя этому научил простой вещи – в себе ты видишь недостатки и стараешься их исправить, в других ты видишь достоинства и стараешься их перенять. И, наверное, в других странах есть недостатки. Там есть кому этим заниматься, более чем. Если вы о Соединенных Штатах, там море народу, которые занимаются своими недостатками. Я же хочу увидеть у других достоинства, полезные для своей страны, для России, где я родился, живу, где живет мой сын и будет жить. И я хочу привнести их сюда, поэтому я и говорю. А о недостатках Соединенных Штатов пусть рассказывают американские журналисты.
Openheimers
O
Ja tev rēgojas neesošas rupjības, tad nomaini dīleri, esošajam ir slikta zāle :D Jā un vai persona ar niku ,.,.,. kas pieminēja Ati Kalniņu arī neko par viņu nezina? Pats jau gan ļotyi uztraucies, kad tavus jautājumus ignorē!
tēma
t
Par cik atkal ar rupjībām cenšaties maskēt garīgās problēmas un pilnīgu neprasmi argumentēti diskutēt un loģiski domāt, neuzskatu par lietderīgu turpināt saraksti. Neesmu ārsts, palīdzēt jums nespēšu (lai gan aŗī ārsts te nespētu līdzēt - dumjība nav ārstējama). Jauku jums vakaru!
Openheimers
O
Un PASARG DIEVS tu pieminēsi vārdus "pieejas adrese" kontekstā, ko var uzskatīt par draudus saturošu. Virtuāla kaitināšanās nav krimināls (citur pasaulē par to gan lidina ārā) bet draudi ir. Tas tā, pārdomām.
Openheimers
O
Tev neviens nejautās, ir vai nav vajadzīgas. Maul halten und weiter dienen! (turēt muti un dienēt tālāk - vācu v.)
Openheimers
O
Visas pretenzijas pret Saharova kritiku droši sūti PSRS propagandistiem, ne es to kritiku esmu rakstījis. Sarunā par faktiem patiesību noskaidro vienkārši, salīdzina abu pušu informāciju un kuram precīzāka, tam arī taisnība. Te nelīdz ne tukšvārdība, ne apsaukāšanās, ne pāreja uz personālijām. Kašķēšanās arī nelīdz. Un pat sarunas pārtraukšana nelīdz. Esi pierādījis, ka tev nav taisnības, bet otrai pusei ir. Tagad skaidrs, kāpēc saruna ar zinošu cilvēku ir produktīva, bet strīdēšanās ar iespītējušos meli nav? Jā un kā tur bija ar to Ati Kalniņu? Tev arī nav informācijas? :D Un vēl: negribi sākt praktizēt to, ko tik jauki atstāsti teorijā? Homo sovieticus var ne tikai ATŠĶIRĪGI DOMĀJOŠU neuzskatīt par cilvēku, bet var veselu dienu bļaustīties, vispār nesākot runāt par tēmu (nevienu tēmu, izņemot personālijas). Tā kā tu to dari. Tumšajos viduslaikos cilvēki mācījās debatēt, bet padomju pilsonis zināja: kāpēc argumentēt, ja var bļaut!
tēma
t
Tad ko kasieties?
un
u
Tēma izsmelta, izlasījāt pati Jūs?
tēma
t
visi dumji un agresīvi komentāri ar maz redzētiem nikiem tiks uzskatīti par tavējiem ----------------------------- Nevajag man autortiesības uz jūsu komentāriem.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

DIENA IEPRIEKŠ RAKSTĪJA


Krievijas ĀM sašutusi par TV žurnālista neielaišanu Latvijā


Riekstiņš aicina nepārspīlēt "Baltija. Kādas "okupācijas " vēsture " nozīmi

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas