Laika ziņas
Šodien
Migla
Ceturtdiena, 17. oktobris
Karīna, Gaits

Kādēļ vēlēšanās kandidē Poļiščuka un Ojārs Kalniņš?

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
Kauns
K
Kauns par tadu Poļiščuku -mūsu nodokļu izmantotāju -pielienot Šleseram "kā vīrietim",un tas nekauņa jau gatavs,kā vienmēr tautas naudinu izšiverēt saviem pielīdējiem....
jumors
j
Nevajag gvelzt - vismaz O.Kalniņš jau nu ar svešvalodām ir stipri labās attiecībās un valstij kaunu nedarīs nevienā postenī. Te mums vienkārši prātiņš par īsu.
Armands
A
Kalniņš kandidē tāpēc, ka LI viņam sen apriebies, neko izdarīt tur nevar/negrib, naudas nav, slavas ne tik. Nu vajag taču uzprišināt dzīvi - kāpēc lai tā nav Saeima? Sieva jau nomainīta...
Arseničs
A
nu Poļiščuka vareeja gan labaak aizbraukt...
un
u
Kā ar valodu, viena lieta. Otra - vai deputāta kandidāts drīkst pieņemt lielas naudas dāvanas? Tad jau nav neatkarīgs vairs.
gio
g
Pie Poļiščukas attainotās bēdu ielejas varētu piebilst, ka tā radusies nekompetentās, ja ne kriminālās, TP saimniekošanas rezultātā, un tā ir partija, kurā viņai labpaticies iesaistīties. Kāpēc? Vai viņa grib nest gaismu šajā noziedznieku midzenī un tā mūs paglābt no jauna posta, vai arī tikai savam privātajam mākslas projektam gādāt tūkstošos, kas līdz ar Rēzijas slavētās Demakovas pazušanu vairs nav pieejami?
vērotājs
v
Ojārs Kalniņš jau sen zināms kā īstens Latvijas interešu aizstāvis.Tieši viņš taču rīkoja akcijas Latvijas neatkarības idejas atbalstam ASV.Un panāca,ka mūs sadzird ASV valdība. Ja tādi cilvēki ir " Vienotībā" tad par viņiem ir vērts balsot.Lai veicas!
grieze
g
Jā, Poļiščuka patiešām labi iederas Šķēles un Šlesera kompānijā,jo tur lietas tiek sabīdītas pēc politiskās piederības un draugu būšanas.Tur godīga konkurence un rūpes par visu tautu nepastāv.Ja tu esi mūsu blatņiks- saņemsi piķi,ja nē,lai arī cik izcils nebūtu,staigā vesels. Viņa nekaunīgi pārmet valdībai,ka tā nav atbalstījusi ar valsts naudu teātra Observatorija projektu.Pilnīgi pareizi,ka neatbalstīja.Tas taču ir privāts projekts un tā atbalstam nauda jāmeklē no sponsoriem (godīgi nopelnīta nauda), no dažādiem fondiem,starptautiskām atbalsta organizācijām, konkursiem.Piem, iesniedzot projektu Kultūrkapitāla fondā un ja iztur konkursu,saņem finansējumu.Bet no valsts budžeta jāatbalsta tikai valsts teātri un privātajiem nemaz nedrīkst dot naudu.Kundzīte pieradusi pie nelikumībām,kad var ieslidināt rociņu valsts naudiņā.Vai par tādu maz drīkst balsot?
beta
b
Tas, kas notika ar Teātra observatoriju, ir nemākulīgas valsts pārvaldes sekas. ----------- Sitas ir labais! Nogrimst privātais projekts, valsts pārvalde vainīga!!! Poļiščukai tiešām vieta pie Sķēles un Slesers, tiem arī Dombrovska pārvalde traucē privātajos valsts slaukšanas biznesos...
vito
v
Cepure nost V.Sprugainei. Cīnās par kredītņēmējiem, aizstāv darba ņēmējus! Tā tik turpināt!!!
Latviete
L
Es par Vienotību , par godīgu Latviju ! Patīk Br,Kalniņš , cienu viņu , kā godīgu latvijas pilsoni . Pārējie pašlabums meklētāji , pakaļskrējēji , sevišķi Poļīšķuka , kurai ir apsolītas telpas gandrīz bezmaksas , lai tikai ieietu partijā . Īsti Šlesera garā . Ne jau velti viņš teica par padomniekiem , ka savus draugus viņš dāsni atalgo ... Tāpēc jau daudzi tiek uzspirkti un skrien sava labuma dēļ pakaļ . Kamēr būs cilvēki kas šos blefotājus un zagļus atbalstīs , Latvijai labāus laikus neredzēt . Izags , izsaimniekos šie visu mūsu un jūsu Latviju !
joko ono
j
Precīzi! Lelle Poļiščuka, kas cer uz treknu kumosu!
tie, kas nezina par Kirhenšte
t
1940. gada 17. jūnijā pirmo reizi kopš Brīvības cīņām Latviju okupēja svešas valsts karaspēks. Tajā pašā laikā Padomju Savienības bruņotie spēki okupēja arī Igauniju. Kopā ar Sarkanarmijas vienībām Latvijā ieradās Padomju Savienības valdības pilnvarotais pārstāvis Andrejs Višinskis. Oficiāli viņš bija atsūtīts, lai uzraudzītu ultimāta noteikumu izpildi, bet viņa īstais uzdevums bija pārraudzīt Latvijas formālo iekļaušanu Padomju Savienībā pēc iepriekš izstrādātiem plāniem. Staļins gribēja, lai ārēji izskatītos, ka Latvijas tauta brīvprātīgi izvēlējusies iestāties Padomju Savienībā. Steidzami tika rīkotas demonstrācijas un ielu gājieni pret Latvijas valdību un par sabiedrības pārkārtošanu atbilstoši komunisma ideoloģijai. Šos pasākumus vadīja Sarkanarmijas darbinieki, no Padomju Savienības iesūtītie latviešu tautības komunisti un mazskaitlīgās Latvijas Komunistiskās partijas biedri. Rīkotāji piespieda simtiem cilvēku piedalīties demonstrācijās un gājienos. Šos notikumus filmēja, lai parādītu pasaulei Latvijas iedzīvotāju šķietamo piekrišanu komunisma idejām. Jāatzīst, demonstrāciju un gājienu dalībnieku vidū bija ari brīvprātīgie, vai nu tādēļ, ka viņi cerēja uz labāku dzīvi komunismā, vai arī cerēja iegūt sev kādu labumu sakarā ar varas maiņu. 1940. gada 20. jūnijā Višinkis iesniedza prezidentam Ulmanim apstiprināšanai sarakstu ar jaunās valdības sastāvu. Tajā bija sabiedrībā pazīstami un populāri cilvēki, kas dažādu iemeslu dēļ bija ar mieru sadarboties ar okupācijas varu. Apstākļu spiests, prezidents Ulmanis apstiprināja Višinska sastādīto valdību, ko vadīja Latvijā pazīstamais un pret Padomju Savienību labvēlīgi noskaņotais zinātnieks Dr. Augusts Kirhenšteins (pēc tā laika rakstības -Kirchenšteins). Tā kā šīs kolaborantu valdības locekļi bija piekrituši darboties Padomju Savienības un nevis Latvijas valsts un tautas interesēs, to vēlāk nodēvēja par "leļļu valdību".
Kiršbaumam
K
Vai tikai neesi Kirhenšteins?Ja risinājums ir - kļūt par politisku prostitūtu, nodot valstyi, kuras pilsonis esi, tad jau, protams, jo lielāka ielasmeita, jo labāk.
Xmu
X
G. Poļiščuka: "...un mazākumtautību tiesību ierobežošana." WTF, Gaļina??? Partija solīja šo labot? AŠ aplī programmā ir kas tāds pieminēts? Ej labāk pakonsulējies ar Parādnieku!

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas