Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +12 °C
Skaidrs
Piektdiena, 18. oktobris
Rolanda, Rolands, Ronalds, Erlends

Kaktiņš: ar katru gadu jaunu politisko spēku izredzes samazināsies

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
Lāpītāja.
L
Komentētājam dažam rozā brilles,kā arī kaktiņš pārāk paļaujās uz internet vides visspēcību. Te jau internet vidē komunicē tie kam interesē politika un valsts dzīve, tad nu apvainojās,domājot,ka viņus ieskaita manipulējamos muļķos, bet šie gudrīši ignorē faktu,ka diemžēl, viņi ir mazākumā, jo milzīga vēlētāju daļa par politiku neinteresējas, daudzi nelieto internetu un ja arī lieto, tad "draugojas", "kačā fimas un muzonu" kā paši izsakās, spēlē spēlītes, lasa kaut ko izklaidējošu, tā ka šī lietotāju vide daļēji tatpoģuļo sabiedrību.Labi būtu ja šādi cilveki kas neseko politikai neietu uz vēlēšanām, jo tad visu izšķirtu to balsis,kuriem ir konkrēta politiskā izvēle,simpātijas vai antipātijas,kas arī noteiktu spēku samēru, bet pirmsvēlēšanu biedi, "nepaliec mājās, lem kā dzīvot" "krievi nāk"utt. pēdējā brīdī parauj uz iecirkņiem šo pilnīgi apolitisko masu un tad jau visu nosaka reklāma TV u.c.vietās,kura ietekmē neko nezinošo velētājus, viņi izdara izvēli tikai uz solīumiem,atpazīstamām sejām u.c.trikiem.Šī polittehnoloģija ir tik zināma un nodrāzta, bet darbojas, tik nez kapēc Kaktiņš to ignorē savās prognozēs.
par SCP
p
Nukur tik glupa partija. Viens vienīgs biznesa projekts'Pēc eiroparlamenta vēlēšanam pazudīa kāpērnais sniegs.
nekas nespīd
n
ne SCP ne Pilsoniskai sabiedrībai .Tādas pabiru sīkpartijas vien ir un vēlētāji lieki atdos savas balsis.
ints
i
Jana Loza Pie Zobena Rezidejosais meistars........
Suns zin ko edis
S
Krumins nu gan ir istais , kas nelaus zagt! Hahahhaaa! Paprieksu lai sakarto savu gimeni! Delins slaists un iemetejs, vienmer skatas kaa vieglak dzivot neko nedarot! Un tetins vienmmer vinu ar naudu balsta. Ta ka Krumins bus pirmais, kas tikos pec siltas, naudigas vietas, lai ieskuretu savejos.
Teika
T
Paši saka ,tev nebūs zagt,bet paši zog?
Ofers
O
Loģiski, ka Berķa un Stepanova partijai nekas nespīd, tur es piekrītu Kaktiņam. Tas pats arī ar to komunistu Jaunlatviju. Bet nepiekrītu par SCP, tiem ir izredzes un labas izredzes. JL + SCP redzu kā koalīcijas kodolu (cerams vienīgās partijas koalīcijā), kas veidos valdību pēc nākamajām Saeimas vēlēšanām. Pieļauju, ka kādu amatu SCP varētu saņemt valdībā jau pēc EP un pašvaldību vēlēšanām, kur nenoliedzami būs samērā labi rezultāti. Īpaši reģionos.
Tādi esam
T
Varbūt, ka Jūs būtu tas jaunais spēks, kas mūs ieliks saulītē/ diemžēl pagaidām politiskos panākumus nosaka tikai divas lietas; 1) nauda un vēlreiz nauda, jo par to stendzenieki pat zaķa spiru, ietinot žilbinošā papīrītī, pataisīs par dārgu trifeles konfekti, bet tauta teiks - tas nekas smird, gan jau ar laiku iegaršosies.. 2) sabiedrībā pazīstamas sejas un vēlreiz sejas, kas sevi nav kompromitējušas un prasti apzagušās. Ar naudu vien nepietiek. Jauku dienu!
dzeris
d
Ceru, ka SCP tomēr uzrādīs labākus rezultātus, tā ir viena no sakarīgākajām patreiz esošajām partijām. Cita lieta, cik mums sakarīgs tas vēlētājs, bet tur neko nevar darīt - kā balsojam( vai nebalsojam), tā dzīvojam.
pamela
p
Okupācijas laika Rumpītis dara visu lai JL /Jaunais laiks/ tiktu iznīcināts,jo ne velti izdomāja nosaukumu,kur saīsinājums ir tāds pats JL / jaunā Latvija/ Piekrītu Kaktiņam,jo šoreiz arī tā NAV jauna partija,ja viņu organizē,konsultē vecss kompartijas biedrs.Ir tikai viena izeja -- stāties "vecajās"partijās un mēzt ārā no tām VECBIEDRUS ar viņu mumificēto domāšanu un korupciju.NE JAU PARTIJAS NOSAUKUMĀ ,kā TB/LNNK /ha!ha!ha! / ir spēks / ja tur ir Batjka,Balodis,Požarnovs/ ,bet SPĒKU PARTIJAI DOD un DOS CILVĒKI kuri to pārstāvēs.NU ne velti KATRU GADU vecās partijas meklē JAUNUS feisus no šovbiznesa.Par ko tas liecina?Pareizi -- ABPUSĒJU PĒRKAMĪBU !!
JL
J
Latvji! Pulcējieties nu zem Jaunlatvijas karogiem! Mēs vedīsim jūs sauļup!
Vai arī
V
vismaz šim komentāram izraudzītais virsraksts ir pārāk tendenciozs. Bet tas nav nekas jauns. Diena, zināms, neciena savu lasītāju pietiekami, lai uz viņu brutāli nespiestu, kontekstuāli un tekstuāli lēti manipulējot ar valodu.
Piebilde
P
No sirds novēlu panākumus SCP, kau vai tāpēc vien, lai tā izmainītos spēku samērs domē.
Vija
V
Ja cilvēks, kas sadarbojas ar ZZS, stāsta, ka cīnās pret zagšanu, tad tur pat sunim jāsmejas!
to
t
Jūs varbūt Tāds arī esat. Un Kaktiņš ir. Bet tad par sevi arī tikai vajag runāt. K-ņa apgalvojuma atslēga ir jauno politisko spēku grūtības. Bet varbūt vnk pienācis laiks komplicētam laikposmam adekvāti komplicētiem - nevis Kaktiņa - komentāriem? Mēs dzīvojam laikā, kad vecie politiskie spēki nevienam, izņemot sauju to, kurus tie praktiski pulcē, nav vajadzīgi. Tātad jaunu nākšana politiskajā arēnā nevis būs grūta - nebūs viegla - un tomēr ir absolūti nonovēršama. Cits jautājums, ka, ja daļai no tiem, kā, piem., uz Drāmas skatuves dibināmajam spēkam, tieši lieliski, ja parādīšanās būs grūta. Jo tas drīzāk ir bezvērtīgs spēks. Tātad nevar mest visu pār vienu kārti Kaktiņa garā, no sērijas veciem viegli, jauniem grūti, nevarēs utt. Nevajag biedēt. Jaunajiem vienmēr ir jācīnās, lai nomainītu pat visdraņķīgākos vecos, jo mēs tikai ar lielām grūtībām šķiramies no savām slimībām. Lūk, par ko es. laiki prasa arī komentētājiem beigt domāt par publiku kā par muļķiem, ar kuriem jārunā kā ar idiotiem. tas ir apnicis. Situācija ir sarežģītāka, nekā pasniedz Kaktiņš, līdz ar to arī cirvja secinājumi te nav vietā.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas