Laika ziņas
Šodien
Migla
Ceturtdiena, 17. oktobris
Karīna, Gaits

Kalniņš: ārvalstu diplomāti izprot ar Kristovski saistītā skandāla būtību

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
Anna
A
Neiecietība mūsu valstī, par laimi, nav ieguvusi radikālo formu, bet tā eksistē un tiek aktīvi kultivēta interneta telpā un ikdienas komunikācijā. Realitāte ir tāda, ka agresīvie radikāļi jau sen ir atraduši patvērumu tā saukas labēji nacionālistiskās partijas. Bet citi, mērenāki šo partiju locekļi mierīgi dzīvo ar radikāļiem - viņi saka, ka tie gan ir ekstrēmisti, bet vispirms, mūsu, un, otrkārt - vispār labi puiši. Un to ka krievus un citus cittautiešus viņi ienīst līdz dveseles pamatam, tas tas ir viņu tiesības. Slucis izdarīja vienu labu lietu: viņš paradīja sabiedrībai ka eksistē krievufobijas problēma. Ar Sluci viss ir skaidrs. Viņš nebija pirmais, kuram nodzīvojot visu savu dzīvi Amerikā pamostas dedzīga mīlestība pret verdzībā nokļūvušu tautiešu ciešanam. Bet šis cilvēks, savu viedokli, vismaz, neslepj un tā neatkāpjās. Ar Kristovskie viss ir daudz sliktāks. Viņš ir klasisks Latvijas politiskās elites pārstāvis, kurš ir gatavs melot un izvirzīties kā vien var tikai tam, lai saglabātu savu sabiedribas stāvokli un kuram ir nospļauties uz vēlētājiem un sabiedrisko domu. Un šajā ziņā nevajadzētu maldināt sevi ar divu Š partijas acu atveršānu - tie ir kurlā opozicijā. Būtu viņi valdībā - būtu klusējuši kā zemnieki. Kristovska kungs! Jebkurš pienācīgas ārsts Jums apstiprinas: katrā slimība ir ārstējama. Bet tikai tadā gadījumā, ja slimnieks to atzīst un patiesi grib tikt vaļā no kaites. Tātad jums ir lieliska iespēja kļūt par cilvēku, kuram vārdi "visi cilvēki ir vienlīdzīgi" radīs lielu, dziļu un ilgstošu cilvēku laimes sajūtu. Un ārvalstīs to nav jāmeklē - Latvija vienmēr ir bijusi bagāta ar pienācīgiem ārstiem. Kā, Zatlers, piemēram.
smerdelis
s
Tipiski smerdelīgs tipiņš tas kristovskis
ace
a
Ja ārzemēs "izprot", tad tikai pateicoties O.Kalniņa pūlēm, viņa izsmeltajam skaidrojumam nevainojamā valodā. Bet es un daudzi citi mūsu Valstī to vērtē kā atsevišku cilvēku, pie tam ne to spējīgāko, tiekšanos pie varas ar visbrutālākajiem paņēmieniem, Valsts intereses pilnībā ignorējot. Kā lai savādāk vērtē to, ka izbalsotu dāmu ieliek par ministru, ka par citas ministrijas vadītāju ieceļ cilvēku, kurš atklāti pasziņo, ka "no tām lietām neko nesaprot", bet to īsto nevar, nedrīkst, jo, lūk, nav "īstajā partijā". Un Prezidents vēl naivi cer, ka Saeimu un Valdību, un arī viņu pašu, tauta mīlēs...
Jaunpiebalgs
J
Ir runāts, bet nekas nav pateikts...
!
!
Tas jau labi, ka viens zina runat visu vieta, turklat vel svesinieku vieta. :) Slucis saja skandala ir ieguvis skaidru redzejumu, kuram var uzticeties, bet kuram - ne.
vēl gaiļi 3 reizes nebūs...
v
Šoreiz Kristovskis savā bābiskajā būtībā vienkārši "uzmeta" vienu patiesu latviešu interešu paudēju un partijas atbalstītāju.
Buba
B
Jācer, vismaz Kristovska divkosība paliks atmiņā.Jo par Latvijas situācijas (ne)izpratni esam pārliecinājušies no Maskavā akreditēto mēdiju Latvijai veltītiem rakstiem.
Ivo
I
Pareizi Ojār, Maskavai un tās izlūkdienestiem neizdosies, esat tik paši vienoti.
?
?
Kas tas par Kalniņu...?

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli

Progresīvos premjere izmanto kā zibensnovedējus

Par to, cik iemeslu demisijai jau ir sakrājis aizsardzības ministrs Andris Sprūds, kāda aprēķina pēc premjere neprasa Progresīvo deleģēto ministru nomaiņu un cik ilgi izturēs Apvienotais saraksts, ar...

Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas