Laika ziņas
Šodien
Daļēji apmācies
Rīgā +10 °C
Daļēji apmācies
Otrdiena, 15. oktobris
Hedviga, Helvijs, Eda

Kalniņš: vēsturiskās patiesības noskaidrošana ir būtiska Latvijas un Krievijas sabiedrībām

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
Dr.xy
D
Kadu amatu Jus toreiz ienemat? Vai ta bija VDK,vai kads cits okupantu "organs"?
Anna
A
Nezinu, ko tur domā ārlietu ministri, bet es no „totalitārā komunisma” saņemu labu izglītību, dzīvokli, zemes gabalu vasarnīcai (atzīmējiet ,, uz haļavu,,). Medicīna, skola, un vēl „ nolādētas arodbiedrības, kuras pastāvīgi netīri pielīpa, ar visāda veida braucieniem ārzemēs, atpūtas mājām un pārējo .... Kāpēc ne reizi neparādījas briesmīgs vārds - PSSR? Vai runā ir par šodienas totalitarismu? ,, To publisko noliegumu ir jātiesā saskaņā ar likumu” ... Tas tači arī ir totalitarisms - kad nevari pārliecināt , ir jāpiespiež .... Un mums totalitārā fašistiskā režīma pārstāvis Visvaldis Lācis kas ir zvērējis Hitleram, sēž Saeimā! Baidās kā tauta nepieprasītu atpakaļgaitu! Viņiem būs likums, kur būs teiks, ka pat domas par pagātni tikt sodīti! Super-puper! Pat pie jebkura kādreizēja totalitārisma tads pat sapņos nekad nav radījis! Aizliegt ar likumu runāt citā valodā, kā arī domāt pozitīvi par pagātni. Drīz nonāks līdz smadzeņu amputācijai. Un šādu likumu var pieņemt! Un vēl pievienojiet šajam sarakstam visādus Uļmaņus un pārējus Otrā Pasaules kara laika maitas. Un tad paskatīties kurš ir tolitārāks. Vēl vairāk jo Krievija piemnekļus tādiem nogaž, bet Latvijā ievieto. Un vēl labāk norādot nacionālitāti! Lai nenorakstītu uz tiem, kuriem nav sakara ar šiem noziegumiem. Tas ka krievu Ivans pavadīja deportētu kolonu nav totalitarisma noziegums! Noziedznieki ir tie kuri deva pavēles par deportācijam – arestiem un citu, kā arī varoņi, kuri ziņoja par cilvēkiem, kuriem bija paredzētas represijas. Bet šie ministri... pēc socialistisko noziegumu nosodīšanu un cilvēku vārdu publiskošānu... kā paši nenokļutu uz noziedznieku soļā Un kā tad pašreizējo režīmu nosaukt, kad mirstība pārsniedz dzimstību un kur iedzīvotāju skaits samazinās ik gadu. Vai tie nav noziegumi? Tad kas? Tas saucās demokratija! Un viss kas notiek valstī no 1991.gada ir patiesas demokratiskas vērtības latviešu un amerikaņu gaumē. Katra vara atzīst iepriekšējo par noziedzisku un propagandas nolūkos, pielīmē tai briesmīgi un, noteikti, nesaprotamu marķējumu. Imperiālistisks kapitālisms, totalitārs komunisms, starptautisks terorisms vai neticēšana holokaustam. Varbūt mēs sagadism redzēt vēl vienu varas izmaiņu, kā tad sauks pašreizējo režīmu? Zagļu nacisms?
legeris
l
Vai tad tur, kuri ir sis piemineklis, komunistiska rezima upuriem, tika noslepkavot kaut viens Latviajs valsts iedzivotajs? Es domaju, ka latviesu goda viri, patrioti, latviesu tautas zieds tika noslepkavoti gulagos, nosauti, pakarti visadas malas....
Vai tiešām
V
Var gan liet ūdeni.
ZOO
Z
Tā vēsture jau sen ir izvērtēta.
nuja
n
Krievija sen jau zina vēsturisko patiesību. Pat vairāk par mums. Ko tur skaidrot ? Tikai jautājums - vai spēj to atzīt ? Gadījums ar poļiem pierāda, ka spēj, ja tas ir izdevīgi. Tas gan nekādi nemainīs Krievijas plānus un ambīcijas Baltijā un Eiropā kopumā.
un
u
Kalniņ. vai tiešām "noliks ziedus, kur viņi ir nogalināti". Tik daudz varēji zināt, ka tas ir piemiņas akmens, bet kur viņi nogalināti, Krievija joprojām slēpj.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas