Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +5 °C
Skaidrs
Piektdiena, 18. oktobris
Rolanda, Rolands, Ronalds, Erlends

Kalvītis: daudzi ir greizsirdīgi par manu tikšanos ar Putinu

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
es
e
To nu gan es nezinaaju,ka putjka ar cukmenu ir zilie un ka citi zilie ir greizsirdiigi uz viniem.Jaaa, ar tik augsta ranga,tur tiesam jabut seviski protosam un profesionalam.Cepuri nost,VIP limenis.
Olga
O
Kur Kalvitis baz savu degunu labak lai Kalvitis atdod valdibai lidzeklus ko vins ir sazadzies!!!!!!!!!
čelovekam
č
Tavos tekstos ir jūtama spēcīga lielummānija, kas raksturīga tieši Krievijas piekoptajai politikai attiecībā uz etniskā mazākumā esošajām valstīm. Tas nav nekas jauns un to vēsture vairākkārt ir pierādījusi. Nevienas citas valsts ārpolitika nav bijusi tik nekaunīga un nežēlīga kā ''lielā brāļa'' piekoptā, tāpēc nav jābrīnās, ka tās pēcteču gēnos turpina zelt un plaukt tās sētie graudi.
resnītis
r
Pie kremļa pils vārtiem stāv Vladimirs bāls Tam rokās nav cukurs un arī ne sāls! Viņš Kalvīti gaida ar Abreni rokās Jo latviešu tautu tas novedis mokās. Par krīzi tas Kalvītim akcijas sola Bet Aigariņš laimē tik actiņas bola!
Bet
B
tas, ka kalvītis ir lielīgs blefotājs un kāršu spēlmanis, ir zināms daudziem. Tāpat pirmā lieluma demagogs, ko viņš jau sen ir pierādījis. Daudz viņš esot izdarījis Latvijas ekonomikas labā??? Tā viņš saka. Bet par kādu cenu- addeva Abreni Putinam par ēzeļa ausīm! vai tad tas ir tā Kalvīša ekonomikas brīnums! Nu jā, Kamparam jau nav ko atdot Putinam, ja nu vienīgi pārējie valsts īpašumi par brīvu ar visu Latvijas muļķīgo tautu piedevām, bet vēl jau nav zināms, vai tas jau arī nav sarunāts ar Putinu! nelietis un kangars!
I.B.
I
Ja mūsu basketbolistus zākā par PARAUGA antipoliem, tad, kas, morāli, ir Kalvītis? Un, ne jau , tikai, par pēdējo! Tā "sasveicināšanās",kā redzējām, bija TIK KAUNPILNA, ka praktiski, tā , bez nožēlas nav komentējama. Kalvītisvienīgais, kuŗš UZBĀZĀS Putinam, ar savu raksturīgo paņēmienu, ko Latvijā tā nicina . PARAUGS! Bet pie mums, gandienžēl ir n-tie, kas to tad ARĪ atdarina. Ak, Dievs...
Muļķu zemes pavalstnieks
M
Skaista gan Kalvīša bilde,bet kur tad par Abrenes atdošanu nopelnītās ēzeļa ausis? Pie izejamā uzvalka apbalvojums lieliski piestāvētu.
RUNCIS KURU VISI ZIN!
R
kalaviit , VISPIRMS JAU NU NAV TE NEKAADAS GREISERDIIBAI JEEGAS , JO KAARTIIGAM LATVIETIM NU NEBUUS NEKAADU SARUNU AR ŠOTR SMERDELI PUTINU KGB BIJUŠSO UN VEELTAKAD SAISTIITO AR VISAAM TE DZIIVES MAHINAACIJAAM , KAARTIIGS LATVIETS NU NESAISTIISIES SSAADOS DIVKOSIIGOS DARIIJUMOS , UN KRIEVU GAAZE 100 GADU NU NAV NEPIECIESSAMA . JO KRIEVAM IR NEPIECIESSAMS TO PAARDOT . TEVI GNIIDU ,KURŠ KAA TAARPS LOCAS PA KRIEVIJUAS PUFAIKCIEMU SARKANO KREMLI VAJADZEETU KAA MAACIIBU CITIEM KANGARIEM NOŠAUT UN PIE KAUNA STABA PAKAART!!! NOST AR KANGARIEM KAA KALVIITS , ŠLESERS UN TAADAA GARAA .
bus sudi..
b
smird pec 1939 gada.. mukiet no Latvijas kas var.. ka tikai krievi atkal neapvelk Latvijai dzelonstieples apkart..
DD1
D
Pareizi pamanīts,- arī šoreiz vēsture arkārtojas: 1. reiz kā traģēdija, 2. reiz kā farss. "kalvītis atkārto Ulmaņa gājumu, tikai ar farsu: abi beiguši lauksaimniecības skolu ASV; tikpat apaļš; bijis premjers - Ulmaņa laikā uzplaukums, bet pēc kalvīša - lielā dimba; ticība "krievu lācim" - kalvītim pārsvarā savos merkantilos nevis valsts drošības nolūkos."
SOS
S
CIK BIISTAMI IR TADI TIPI , PUTINA PAKALAS LAIZIITAAJI , KREMLIM JAU NAV ZEEL , KA TIK LAIZA UN SMILKST . KAULU SUNIM ATMETA , LAI NEREJ...................... NEZINU KUR LATVIJAS BALZAMS TAGAD LIKS SAVU PRODUKCIJU ??? NU NEPIRKSIM MEES OKUPAACIJAS BALZAMA PRODUKCIJU
citviet
c
Vai vakarlūgšanu jau noskaitīji? Kaut smaga viduklī, cik strauja treknā dūja! Nu dusi mūžam tagad, patiesības dieves neļaus sacīt Skaistā, [Aigar] Labāk - savdabīgā latvju šmolitikas Dezdemone! dusi, miedz!
lauķe
l
Gan jau ir arī kādi , kas apskauda Kalvīti par viņa brango ieturēšanos pie Kremļa lielskunga - nu kaut vai abi Š..Diez vai pat Ausainis savulaik tika tālāk par ķēķa durvīm, i tad tikai uz plānu tēju.Starp citu,nez kā šobrīd jūtas ģimene, kuras galva ir Kangars?
eseses
e
...bet arī vinjam tas ir nothing spešal!!!!!!
eseses
e
Jūda, Kangars...valsts izsaimniekotājs, kura bilde "grezno" bijušo premjeru sienu..Šādus cilvēkus līdz ar TP būtu jātiesā par valsts nodevību.........Nudien, vai tiešām domā, ka tauta ir tik dumja?

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas