Laika ziņas
Šodien
Migla
Ceturtdiena, 17. oktobris
Karīna, Gaits

Kalvītis sūkstās par mērķtiecīgu cīņu pret viņu; premjera krēslā redz Lembergu vai Šleseru

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
andris
a
Bet kur tad Šķēle? Kad lembi lika būrī, viņš teica, ka tur vēl būtu jāsēd diviem citiem kungiem arī. Bet Kalvītis "nominē" priekšnieka amatam tikai lembi un šlesi, aizmirstot kampi! Nu dabūs vienreiz Aigars no kampīša tādus žagarus pa stilbiem, ka ilgi raudās par šādu nevienlīdzības proponēšanu.
Zoja Monroza
Z
Par ko gan smejat - viena ģints un viena dvēsele un viena piederība un , kas gan tur ko neuzminēt?
nu jā
n
ha ha ha .Kā tu uzminēji ?
Zoja Monroza
Z
"nu jā" ir kalvītis pats un vai viņš vainīgs, ka tik briesssmīgi izskatās? Vainīga ir lauķes kundzes pieminētā karote.Un tad vēl tā mētāšanās ar tukšajām frāzēm, ar kurām varot tikt pie varas!
nu jā
n
es jau nu tiešām nē,bet padomā gan pirms gānies par citiem.Kaut arī Kalvītis ,tomēr cilvēks un nevajag pret cilvēku izturēties kā pret lopu.
nu jā
n
pamela,pastāsti ko tad Kalvītis ir nozadzis vai pārdevis ,man pamuļķim nav zināms.Tukšus vārus lietai nepiešūsi .
lauķe
l
Ne nu tu tas ķērājs......ar cūkģīmjiem neielaižos!
nu jā
n
latviete baidās no Šķēles,Šlesera, Lemberga....pat ,sen no politikas aizgājušā Kalvīša.Pēc pašas izvirzītās teorijas.Vai tomēr nev pretīgi sevi izcelt citus nomelnojot ? Jūsu vienotībnieki ,nemaz nerunājot par āelerteni vai dombrovski ir gauži pelēki ,lai būtu par viņiem sajūsmā.Liekulīgi runāt par Latvijas glābšanu tādiem populistiem kā jūs.Kur ir jūsu programma kā valsti nolikt uz sliedēm ? NAV ! Stāstiet ko darīsiet,lai varētu turēt pie vārda,kad ar tukšu frāžu mētāšanu būsiet tikuši pie varas un valdību vadīsiet kopīgi ar saskaņas centru.
nu jā
n
lauķe,izdzen cērmes ,varbūt nebūsi tik kaulaina.Būs ,kur pieķert.
nu jā
n
dzens ,tavs komentārs tiešām apmaksāts,jo tu jau nemēģini iedziļināties teiktajā ,bet atkārto iemācīto apmaksāto pantiņu....
lauķe
l
Foto super! Viss intelekts ģīmī ierakstīts.......Kur mana lielā karote???????????
filozofs
f
... kad infanteeristu Šveiku noriikoja par kaujas rotas raitnieku , tikvien bja kaa smagu nopuutu " lai dievs staav mums klaat " ... manupraat Šlesers sit paari Šveiku simt reizes, Šveiks nemaz nebija tik stulbs , vienkaarši viņam patika visu saliidzinaat , par Šleseri viņš drošivien buutu teicis "Stulbs viņš ir bet var pildiit jebkuru valsts dienestu..." , ja Šlesers tiek par premjeru , tad paties , lai dievs staav mums klaat!!!
KLM
K
Tevis minētais dzīvnieks ir ļoti noderīgs:) ................................................ ............................................. Protams, bet ne kā baleta solists...
^
^
Tevis minētais dzīvnieks ir ļoti noderīgs:))
Vilnis
V
Vaislas kuilis!

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli

Progresīvos premjere izmanto kā zibensnovedējus

Par to, cik iemeslu demisijai jau ir sakrājis aizsardzības ministrs Andris Sprūds, kāda aprēķina pēc premjere neprasa Progresīvo deleģēto ministru nomaiņu un cik ilgi izturēs Apvienotais saraksts, ar...

Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas