Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +12 °C
Skaidrs
Ceturtdiena, 17. oktobris
Karīna, Gaits

Kampars kā tēvs saprot aizliegumu pārdot alkoholu 1.septembrī, bet kā ministrs lūdz Zatleru neizsludināt

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
Armands
A
Latvijas Tirgotāju asociācija ir aprēķinājusi, ka aptuveni 20 000 darbiniekiem 1.septembris kļūs par piespiedu dīkstāves dienu, bet valsts budžets varētu zaudēt pat 300 000 latus OK, tad jau 300 000 lati x 365 = 109 500 000 lati ir valsts budžeta ienākums no alkohola tirdzniecības
abc
a
likums -galīgs absurds it kā visās pārējās gada dienās skolniekiem alkoholu drīkstētu pardot.
anonīmais šakālis
a
Nožēlojamie narkotiku pārdošanas atbalstītāji! Jā, alkohols arī ir narkotika un pat bīstamāka narkotika par vienu otru aizliegtu vielu!
Lelle
L
Laikā, kad tauta mirst badā, šie Saeimā ar totālu marasmu nodarbojas! Kurš grib piedzerties, tas vienmēr atradīs... Bet kā restorānu īpašnieki izskaidros šo aizliegumu iebraukušajiem ārzemniekiem, kuriem vīna glāze pie pustdienām ir neatņemama viņu dzīves sastāvdalā?! Pilnīgu muļķu, idiotu un zagļu zeme.
Oskars
O
Kampars ir stulbs,kāpec tādi ieņem ministru krēslus un sagatavo Saeimai jautājumus kurus stulbeņi apspriež dienu un tagad lūdz lai NEIZSLUDINA,jo grib lai TAUTA par viņiem BALSO........
Terorists
T
Ņemot vērā kad šis likums ir pats svarīgākais valsts PIRMAIS PERSONS ir lūdzis iedalīt EINĪTIM 5milj.Ls šī likuma apspriešanai. Uz simpoziju ir uzaicināti visi trīszvaigžņu ordeņa kavalieri,Saeimas deputāti , ārvalstu vēstnieki ar ģimenēm un šabiedrībā pazīstami promenāži.Žurnālistus lūdz akriditēties priekšlaicīgi, lai nezaudētu vietas pirmajās rindās pie galdiem. Pēc simpozija operas mākslinieku uzstāšanās un saviesīgs bankets kā kārtīgā valstī pienākas.
.
.
neapnika vēl ņemties ar šito debīlo likuma piedāvājumu? cik var......
lūriķis
l
Ir jānosaka divas "sausās" dienas 9.maijs un 1. septembris!
!
!
Zatlers varētu pajautāt tiem zaļā vērdiņa noburtajiem vai viņi būtu laimīgi, ja Latvijā katrs iedzīvotājs mēnesī izdzertu 5 l spirta ekvivalenta. Jo visas viņu replikas internetā velk uz to, ka alkohola bizness ir īpašs Latvijā. Tiesa, ārsti, policija un daudzi citi tā nedomā. Es to uzskatu par prastu zombēšanu. Arī tā rūpnieka bērns var būt tas, kurš nodzersies līdz nāvei vai pārvēmis jēgu izkritīs pa logu. Ne pilītes rūpju par veselību un saprātīgu attieksmi.
Higgins
H
es pieprasu banketa turpinājumu!:)
Ance
A
Izlasot nosaukumu ir jāsaprot, ka prezidenta kanceleja būs tie, kas kūrēs alko tirdzniecību 1.septembrī?:)))
trusis nejaukais
t
tas kurš tūrists.. tāpat arī nevienu neinteresēs tas aizliegums. tāds pilnīgs taurenīts tas prezidents.
tantuks
t
Algu jautajuma sakartosama valsti kads sakartos? Sitas jautajums ir sikumu sikums.Velesanu rezultatu javeido sodien un ne ar snabja dzersanas atlauju vai aizliegumu. Kad pensionariem nonema pensijas,tad nevienu neaicinaja.
!
!
Zatlers? Tas, kurš Cēsu alus Zatlers, vai tas, kurš tūrists? Neviens neinteresē mani.
Dace
D
Zatlleram būtu jāsasauc SAEIMAS SĒDE, LAI ĶERTOS PIE ATKLĀTĪBĀ NĀKUŠAJĀM NOZIEDZĪGI IZMAKSĀTAJĀM MILZU ALGĀM KAMPĒJIEM. To vajag nekavējoši pārtraukt ! Vainīgie jānoņem no trases, citādi visi masveidā centīsies tā turpināt, ja tas netiks apturēts. Noņemšanās ap dzert gribētājiem salīdzinājumā ar to ir niecība.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas